Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Adamın biri artık karısının eskisi kadar iyi duymadığından korkuyormuş ve karısının işitme cihazına ihtiyaç duyduğunu düşünüyormuş.Ona nasıl yaklaşması gerektiğinden emin değilmiş.

Bu durumu konuşmak icin aile doktorunu aramış; doktor adamın karısının ne kadar duyduğunu anlayabilmesi için basit bir yöntem önermiş.

"Yapacağın şey su, karından 40 adım ileride dur, normal bir konuşma tonuyla bir şeyler söyle; eğer duymazsa 30 adım ilerisinde aynı şeyi tekrarla, sonra 20 adım; cevap alana kadar aynı şeyi tekrarla

"O aksam karısı mutfakta akşam yemeğini hazırlarken adam işlemi uygulamaya koymuş.

40 adım uzaklıktan karısına normal bir konuşma tonuyla seslenmiş

"Hayatım bu akşam yemekte ne var?"

Cevap yok Mutfağa biraz yaklaşmış. Mesafeyi 30 adıma indirmiş ve soruyu tekrarlamış

Gene cevap yok Mutfağa biraz daha yaklaşmış, mesafe 20 adım ve tekrar sormuş

Hala cevap yok Adam mutfağın kapısına gelmiş artık mesafe iyice azalmış ve soruyu tekrarlamış

Gene cevap alamamış Bu sefer karısına iyice yaklaşmıs ve aynı soruyu tekrar sormuş

"Hayatım bu aksam yemekte ne var?"

"Hayatım beşinci kez söylüyorum, Tavuk"

Hikayenin ana fikri:Belki de genelde düşündüğümüz gibi problem daima karşımızdaki kişilerde olmayabilir. Problemlerin sebebini birazda kendimizde aramalıyız..

:sinifsinif:

halsizlik demeyin kızlar bana bu iki gün benim için epey bi koşuşturmalı olacak.hiç olmadıgım kadar enerjik olmam gerek.yarın 17 kişilik akşam yemeği misafirim var .bugün alışveriş temzilik ve tatlıyı halledersem yarında yemek ve agırlama herhalde cumartesi pazar yerimden kalkamayacak hale gelirim akannehir

ALLAH yardımcın olsun canım . 17 kişiye yemek hazırlamak ve hizmet etmek zor iş .

hoşgeldin canım

hoşbulduk bitanem..
dün yediklerim
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
öğle
1 tabak fasulye
1 tabak salata
3 parça ızgara tavuk
1 kase toğurt
ara
1 erik
akşam
1 bardak süt
2 saat tempoşu yürüyüş,3 lt su,2 bardak bitki çayı

Günaydın yumukum,
evet kıslar bugün cuma... kimse gelmedi bizden başka huuuuuuuu

günaydınlar kızlar dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
1 tabak bamya yemeği
1 kase yoğurt

ara
1 şeftali
1 armut

akşam
2 avuç beyaz leblebi
1 kutu lıght süt

Ben kilo bildirimimi vereyim. 700 gr vermişim çok mutluyum.80.3 oldum...:lepi:

81/80.3/0.7 /0.86%

herkesi çok merak ediyorum bu hafta da umarım takımca güzel sonuçlar alırız, herkes inşallah istediği kiloya inmiştir kıslar...:lepi:

kızlar malesef benim kilom aynı çıktı reglim yakın acayip şişim zaten ondan oldu sanırım .

muhtemelen regl öncesi sebebi iledir nazcım.. haftaya süper sonuç alırsın, ödemi atmış olarak..

günaydın kızlar...benimde kilom 71,700 sadece 400 gr cık gitmiş.bilmiyorumkismile..7 lerden kurtulmak zor olucak galiba

bugünkü menüm;
2 tam ekmeğe peynirli tost, domates,çay
tavuk ızgara,salata,ayran
1 nektarin
patlıcan yemeği,salata,yoğurt
2 nektarin

Günaydın kirazcığım . Haftaya daha güzel sonuçlar alırız inşallah hep beraber .
Kirazcığım rica etsem bugün listeleri halledebilirmisin canım . Ben santraldeki arkadaşın yerine bakıcam bugün ve listeler benim bilgisayarda kaldı . Işin varsa öğleden sonra bir ara çıkıp hallederim canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…