Bugünün menüsü. Öğlen.
Az miktarda sucuklu yumurta.
1 bardak çay
1 bardak form çay
1 bardak yeşil çay
1 bardak hindiba granül kahve
16.00 da bir tabak mısır ve barbunya ile yapılan ayranlı çorba.
1 bardak siyah çay .
13.30 dan 15.30 a kadar kilim ve halı yıkadık.
Umarım bu spor yerine geçer.
Pestilim çıktı çünkü. Yğrümeye gücüm kalmadı.
Yazagelen canım 5 haftadır diyet yapıyorum demiştin kaç kilo verdin ?
Bugünkü menüm
Sabah12:00
1.5 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
Domates
Bir tane milföy börek (pazar kahvaltılarında illa bir börekcesitimiz olur )
Şekersiz çay
Aksam19:00
Tavuk haşlama
Salata
Ara:
2 tane erik
Bir tane dondurma
İyi akşamlar kızlar
Gün içinde fazla giremedim aşure yaptım tüm günümü aldı
Bugünkü menüm
Sabah (11.00) tam buğday ekmeğine yağsız tost , 3 zeytin, domates, salatalık, 1 armut , 1 tk bal
Akşam ( 19.00) bir dolu kase aşure
Gün içinde Dukan çayı içtim ve 2 lt de su
Canım yaaa. İnşallah bir mucize olur benim oğlum da normale dönerEvet canim sorma annee bolobonla meme istiyom diyo telefon izleyipte meme keyfi yapiyo sıpa
Benim hedefe ulaşmam için 1 kg vermem lazım umarım sizi de kendimi de hüsrana uğratmam@safsular @Tesnim1989Diyette N Nidsalii kızlar bu hafta 1.takimi yenmemiz lazım.
Hedef belirlediniz mi?
Ben cumaya kadar 700 gram en az diyorum.
2-1 yenildik en azından berabere çekelim
Ben de o tarihi bekliyorum kaçırmazsak iyiTarihi kaydettim kaptanım benden kaçış yok
Bende bekledim Ama yapan olmadı yapan olsaydı hedefi bile unutacaktım Şu vahim durumumda hala aşure düşünüyorumAfiyet olsun canim aksam asure olmamis ama her zaman asure yapilmiyor
Ya evet biliyorum fazla oldu, akşam öğünü yerine koydum başka bir şey yemedim. Normalde pek yapacağım bir şey değil ama kendim yapınca komşulara göndermeden bir tadına bakayım dedimAfiyet olsun canim aksam asure olmamis ama her zaman asure yapilmiyor
Keşke yakın olsaydık suç ortağım yapardım seniBende bekledim Ama yapan olmadı yapan olsaydı hedefi bile unutacaktım Şu vahim durumumda hala aşure düşünüyorum
Büyük ihtimalle acıktırır ama yememÇok karbonhidratlı olmuş. Acıktırmaz mı
Malzemeleri islattim yarin yapicam ama simdiden soyleyim dayanamam yerimBenim hedefe ulaşmam için 1 kg vermem lazım umarım sizi de kendimi de hüsrana uğratmam
Ben de o tarihi bekliyorum kaçırmazsak iyi
Bende bekledim Ama yapan olmadı yapan olsaydı hedefi bile unutacaktım Şu vahim durumumda hala aşure düşünüyorum
Bu benim girmek isteyipte girme zamani gelmeden mezun oldugum liste degilmi yaa denk gelemedimEki Görüntüle 2682895
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 689. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . LaydLiNe *13. Takım* " 20.01.12 " 82,30 " 64,00 " 18,30 " 22,24% 2 . dayko *14. Takım* " 02.05.14 " 109,20 " 84,80 " 24,40 " 22,34% 3 . buse8 *9. Takım* " 30.08.13 " 92,50 " 76,60 " 15,90 " 17,19% 4 . beril77 *4. Takım* " 23.11.12 "...www.kadinlarkulubu.com
N Nidsalii
Felicio
Kizlar tebrik ederim ilk 10 dasiniz
Ama bu sefer iki uye ile kalmisiz 2 ay sonra ilk 10 da daha cok uyemizi goruruz insallah
Tebrikler kizlarEki Görüntüle 2682895
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 689. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . LaydLiNe *13. Takım* " 20.01.12 " 82,30 " 64,00 " 18,30 " 22,24% 2 . dayko *14. Takım* " 02.05.14 " 109,20 " 84,80 " 24,40 " 22,34% 3 . buse8 *9. Takım* " 30.08.13 " 92,50 " 76,60 " 15,90 " 17,19% 4 . beril77 *4. Takım* " 23.11.12 "...www.kadinlarkulubu.com
N Nidsalii
Felicio
Kizlar tebrik ederim ilk 10 dasiniz
Ama bu sefer iki uye ile kalmisiz 2 ay sonra ilk 10 da daha cok uyemizi goruruz insallah
Evet canim o liste 2 ayda bir yapılıyor iste denk gelemedin cunku hedefine cok cabuk ulastinBu benim girmek isteyipte girme zamani gelmeden mezun oldugum liste degilmi yaa denk gelemedim
bende en az 700 gr diyorum ama hedefim 1 kg cuma cumartsi verimsiz gecti ..bugun itibari ile iyice asildim yine..hedefleselim@safsular @Tesnim1989Diyette N Nidsalii kızlar bu hafta 1.takimi yenmemiz lazım.
Hedef belirlediniz mi?
Ben cumaya kadar 700 gram en az diyorum.
2-1 yenildik en azından berabere çekelim
Bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?