bizim kiler büyük baya ben en küçüğü m ya.annem safrayi aldırdı.ablamin aldırmasi gerekiyor erteliyor.Geçmiş olsun cnm taş olayı çok sıkıntılı yaa Annemde de var safra kesesinde
Canım evde bu kadar çok adım atıp aktif olduğumu hiç bilmiyordum bu sayede öğrendimSüpermişş
dikkat et mutfak robotunu yakıyor genelde millet....çok buzlu çevirmeBen bazen temizlik leri unutuyorumaklıma gelmiyor spordan saymıyorum mutfağı ve 2 banyoyu sildim süpürdüm çamaşır suladım vs ama saat tutmadım☺
Yaa dondurma gördüm canımda çekti şimdihazır dondurmalar yiyemiyorum ben illa maraş olacak. Bu pandemi de de almaya tırsıyorum her yıl yazları sipariş verirdim kiloyla gelirdi bu yıl siftah yapamadık. 1 kez kızımın magnumundan yemiştim onuda bitiremedim ☺ içimde ukte kaldı evde yapmaya karar verdim sahlep ve keçi sütü alıcam
Canım geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Kolaylıkla geçsin devamı inşallah
Teşekkür ederim, dualarınızı beklerimdikkat et mutfak robotunu yakıyor genelde millet....çok buzlu çevirme
Canım geçmiş olsun.
Sağlıkla gelsin inşallah
Aminnnnbizim kiler büyük baya ben en küçüğü m ya.annem safrayi aldırdı.ablamin aldırmasi gerekiyor erteliyor.
Herşeyin başı sağlık.
Allah hepimize sağlık versin
Canım evde bu kadar çok adım atıp aktif olduğumu hiç bilmiyordum bu sayede öğrendim
Deli dana gibi salon mutfak arası mekik orayı topla burayı kaldır derken dünyanın adımı oluyormuş meğer
Ben zannediyorum evde kos kos oturuyorum
Amin çok teşekkür ederimGeçmiş olsun. Kolaylıkla geçsin devamı inşallah
İnşallah canım.Teşekkür ederim, dualarınızı beklerim
Allah rahatlık versin canımSize iyi akşamlar. Ben gideyim barii
Çalışmaya alışınca evde sanki insan hiç bir işe yaramıyor gibi hissediyor kendiniAminnnnsağlık önemli dikkat etmek lazım da sanırım bazen ihmal ediyoruz ister istemez.
Değilmi ya evde banada öyle geliyor bazen ama hareket ediyoruz Cnmmm
Pazar pazar diğer takımlar 2 Kişi bizim takım 9kisi imişBizim atismamiz herkesin hoşuna gitti galiba canım, ışığı gören geldi
Aman dikkat ben yeni aldım servistenTeşekkür ederim, dualarınızı beklerim
Tempolu yürüyüş artı normal yürüyüş sayılıyor puan bazında takip edeceğiz canım nasıl istersen öyle bildirebilirsinTempolu haricimi adımlar cnm
Bizim bu harışmada adım mı bildireceğiz. Ben yanlış vermeyeyim şimdi☺
Korona falan onlara kötü vurdu çok okul adaptasyonu olmadı maalesef şanssız bir dönemde girmişİnşallah canım ya
Özel derslere başladınız mı canım.Canım yaaa. İnşallah bir mucize olur benim oğlum da normale döner
HoşgeldinAdım Nesrin
Yaşım 33
Güncel kilom 71.6
Hedefim 57
Mesleğim öğretmen
Çocuk sayım 2
Daha önce 13. Takımda bulundum
Kilo alma sebebim hamur işi tutkum
Herhangi bir kronik rahatsızlığım yok
Sanırım bunlardi form soruları eksik bir şey kaldı mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?