Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haftada iki gün birkaç saat gidiyoruz canım, dönüşümlü. Eğer hepimizi topluca okula cagirirlarsa raporumu kullanıp idari izin alacağım, kimseyle bir araya gelip risk almak istemiyorum, hem ben hem oğlum riskli gruptayiz. Şimdilik dönüşüm sayesinde odamda tek olduğum için sorun etmiyorum.

Menüm
Sabah
1dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık biber tavada yumurta 4 çatal

Ara küçük salkım üzüm

Öğle
2 kaşık bulgur pilavının içine bir bardak ayran koydum üzeri naneli

Ara yok

Akşam ton balıklı salata 1dilim çavdar ekmeği ile

10000 adim 150 puan
30 dk tempolu yürüyüş 75 puan toplam 225 puan 3 litre su N Nidsalii Zipzip-

Bugün çok yoruldum ayakta duramıyorum yikiliyorum resmen hemen yatacağım iyi geceler herkese

Dondurmaya dayanamıyorum yazın yediğim tek tatlı desem yeridir

Kızlar ben yatıyore
Anladım canım.
Oglun alerjik mı?
Bizi de Çarşamba çağıracaklar bu hafta.

Songül senin ev müstakil di pandemi için çok ideal canım iyi denk gelmiş.Cocuk için de çok iyi.

Bahçede ağaç filan var mı?
Benim hayalim her meyve ağacından bir tane olan bir bahçe

Listeye girmemiz süper olmuş Liste son 2 ayda verilen kg kapsamıyor sanırım son 2 ayda şuan aktif olan üyeleri ve bugüne kadar verilen kiloları kapsıyor yanlış anlamadıysam

Gözler üzerimizde diyorum hep
O kadar da renkli gözlerini n resmini attın
Alımlı güzel fit hatunlariznormal

Sen benim baskulu sormuştun yeni geldi aklıma.

Aprilla yağ su ölçen bisey zincir marketten öylesine almıştım.Kisi kaydı filan da var .Arada ayarı gidiyor.Koca el atıyor
10 kiloya tamamlayım da bı yagimi filan ölçeyim.

1 Eylül de de beden ölçüsü düşünüyorum 10 gündür ölçüm yapmıyorum

Oğlumun bağışıklık sistemi rahatsızlığı var canım, pfapa sendromu. Ev mustakil ve bahçeli. Tüm agaclarimizi sayayım sana, 2 zeytin, 2 limon, 1 asma, 1 ayva, 4 nar, 1 dut, 1 kayısı, 1 kırmızı erik, 1 yeşil erik, 1 Cennet hurması, 1 incir ağacı var canım. Bahçemiz geniş, yeşillik falan da ekiyoruz.
Allah inşallah gönlüne göre versin, istediğin gibi bir evi nasip etsin sana da.

Listeye girmemiz süper olmuş Liste son 2 ayda verilen kg kapsamıyor sanırım son 2 ayda şuan aktif olan üyeleri ve bugüne kadar verilen kiloları kapsıyor yanlış anlamadıysam
Balım tebrikler
Adını altin harflerle yazirmissin
Hatta Songül u ezip geçmişsin

Maşallah kızlar size hem yürüyüş yapiyosunz hemde diğer sporlarda ben 10 bin adımı bitirdim mi kendimi çok şey yapmış gibi hissediyorumşuan bu moddayim
Valla sporları görünce ben de şaşırdım canım, masallahlari var. Ben resmen bittim tükendim

Beni evlatlık alsana
Amin canım bahçeli evde büyüdüm ama hiç kıymetini bilemedim.
Mal gibi bir çocuktum evden dışarı çıkmazdim.
Daha ağaca tırmanmayı bilmem.
İlçede büyüdüm.
Büyük şehir hayaliyle didinip ünv.kapak attım.
Şimdi pandemi olunca bahçeli evin ne kadar avantaj olduğunu anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…