Afiyet olsun menü ve spor güzel sadece meyveyi gündüze alsan daha Iyi
İyi geceler canımKöyden yeni gelmişlerdi. Yarını bekleyemeden bakıverdim tadına.
Yarın görüşmek üzere arkadaşlar, iyi geceler herkese.
Maşallah sana
Haftada iki gün birkaç saat gidiyoruz canım, dönüşümlü. Eğer hepimizi topluca okula cagirirlarsa raporumu kullanıp idari izin alacağım, kimseyle bir araya gelip risk almak istemiyorum, hem ben hem oğlum riskli gruptayiz. Şimdilik dönüşüm sayesinde odamda tek olduğum için sorun etmiyorum.canım yürüyüş puanı bildircez ister tempolu yap öyle hesapla ister adım yap öyle hesapla ama 150 puan altı yasak
ooo süpermiş canım....inşallah vaka hiç olmazsen şu an ise gidip geliyor musun?
canım puanlarını hesaplayıp paylaşıyoruz
Temizlik yapsakta yürüyüş puanına eklemek için yine adımsayar açmak lazım
Temizlik esnasında kaç adım atarsan
Allah kolaylık versin canım, inşallah bir an önce bulantilarin biter.
Dondurmaya dayanamıyorum yazın yediğim tek tatlı desem yeridirBen bazen temizlik leri unutuyorumaklıma gelmiyor spordan saymıyorum mutfağı ve 2 banyoyu sildim süpürdüm çamaşır suladım vs ama saat tutmadım☺
Yaa dondurma gördüm canımda çekti şimdihazır dondurmalar yiyemiyorum ben illa maraş olacak. Bu pandemi de de almaya tırsıyorum her yıl yazları sipariş verirdim kiloyla gelirdi bu yıl siftah yapamadık. 1 kez kızımın magnumundan yemiştim onuda bitiremedim ☺ içimde ukte kaldı evde yapmaya karar verdim sahlep ve keçi sütü alıcam
Gözler üzerimizde diyorum hepPazar pazar diğer takımlar 2 Kişi bizim takım 9kisi imiş
Nasıl bir çekim gücümüz var öyle
Anladım canım.Haftada iki gün birkaç saat gidiyoruz canım, dönüşümlü. Eğer hepimizi topluca okula cagirirlarsa raporumu kullanıp idari izin alacağım, kimseyle bir araya gelip risk almak istemiyorum, hem ben hem oğlum riskli gruptayiz. Şimdilik dönüşüm sayesinde odamda tek olduğum için sorun etmiyorum.
Sağol canım sana daMaşallah sana
Listeye girmemiz süper olmuşEki Görüntüle 2682895
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 689. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . LaydLiNe *13. Takım* " 20.01.12 " 82,30 " 64,00 " 18,30 " 22,24% 2 . dayko *14. Takım* " 02.05.14 " 109,20 " 84,80 " 24,40 " 22,34% 3 . buse8 *9. Takım* " 30.08.13 " 92,50 " 76,60 " 15,90 " 17,19% 4 . beril77 *4. Takım* " 23.11.12 "...www.kadinlarkulubu.com
N Nidsalii
Felicio
Kizlar tebrik ederim ilk 10 dasiniz
Ama bu sefer iki uye ile kalmisiz 2 ay sonra ilk 10 da daha cok uyemizi goruruz insallah
Umarım fasulye fazla değildir çünkü 5 köfte çok gibi geldi
HoşbuldumHoşgeldin
O kadar da renkli gözlerini n resmini attınGözler üzerimizde diyorum hep
Fazla kilonun artıkça daha da istek enerji artarMaşallah kızlar size hem yürüyüş yapiyosunz hemde diğer sporlarda ben 10 bin adımı bitirdim mi kendimi çok şey yapmış gibi hissediyorumşuan bu moddayim
Oğlumun bağışıklık sistemi rahatsızlığı var canım, pfapa sendromu. Ev mustakil ve bahçeli. Tüm agaclarimizi sayayım sana, 2 zeytin, 2 limon, 1 asma, 1 ayva, 4 nar, 1 dut, 1 kayısı, 1 kırmızı erik, 1 yeşil erik, 1 Cennet hurması, 1 incir ağacı var canım. Bahçemiz geniş, yeşillik falan da ekiyoruz.Kızlar ben yatıyore
Anladım canım.
Oglun alerjik mı?
Bizi de Çarşamba çağıracaklar bu hafta.
Songül senin ev müstakil di pandemi için çok ideal canım iyi denk gelmiş.Cocuk için de çok iyi.
Bahçede ağaç filan var mı?
Benim hayalim her meyve ağacından bir tane olan bir bahçe
Balım tebriklerListeye girmemiz süper olmuşListe son 2 ayda verilen kg kapsamıyor sanırım son 2 ayda şuan aktif olan üyeleri ve bugüne kadar verilen kiloları kapsıyor yanlış anlamadıysam
Valla sporları görünce ben de şaşırdım canım, masallahlari var. Ben resmen bittim tükendimMaşallah kızlar size hem yürüyüş yapiyosunz hemde diğer sporlarda ben 10 bin adımı bitirdim mi kendimi çok şey yapmış gibi hissediyorumşuan bu moddayim
Listede yok galiba şansımaBalım tebrikler
Adını altin harflerle yazirmissin
Hatta Songül u ezip geçmişsin
Beni evlatlık alsanaOğlumun bağışıklık sistemi rahatsızlığı var canım, pfapa sendromu. Ev mustakil ve bahçeli. Tüm agaclarimizi sayayım sana, 2 zeytin, 2 limon, 1 asma, 1 ayva, 4 nar, 1 dut, 1 kayısı, 1 kırmızı erik, 1 yeşil erik, 1 Cennet hurması, 1 incir ağacı var canım. Bahçemiz geniş, yeşillik falan da ekiyoruz.
Allah inşallah gönlüne göre versin, istediğin gibi bir evi nasip etsin sana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?