Daha beni yenmen lazım bitip tükenmek yok tüm gün koşturdum buraya bile giremedim sırf seni yenmek içinValla sporları görünce ben de şaşırdım canım, masallahlari var. Ben resmen bittim tükendim
Strateji mıValla sporları görünce ben de şaşırdım canım, masallahlari var. Ben resmen bittim tükendim
Ben de yağ su falan ölçsün istiyorum,bir bakayım o tartilara. Ben iki hafta sonra ölçüm yapacağım, seninkileri de çok merak ediyorum.O kadar da renkli gözlerini n resmini attın
Alımlı güzel fit hatunlariznormal
Sen benim baskulu sormuştun yeni geldi aklıma.
Aprilla yağ su ölçen bisey zincir marketten öylesine almıştım.Kisi kaydı filan da var .Arada ayarı gidiyor.Koca el atıyor
10 kiloya tamamlayım da bı yagimi filan ölçeyim.
1 Eylül de de beden ölçüsü düşünüyorum 10 gündür ölçüm yapmıyorum
Kız ben listelerde yokum kiBalım tebrikler
Adını altin harflerle yazirmissin
Hatta Songül u ezip geçmişsin
Aaa doğru ya...Listede yok galiba şansıma
En sorunlu ve geniş yerden 3 cm ince yerden 1 cm filan oluyor 1-3 arası değişiyor.Ben de yağ su falan ölçsün istiyorum,bir bakayım o tartilara. Ben iki hafta sonra ölçüm yapacağım, seninkileri de çok merak ediyorum.
Sen her yerdesinKız ben listelerde yokum ki
Kasım listesinde ilk 5 te olmayı planlıyorumAaa doğru ya...
Benim kafa yine hangi alemde aceba
Neyse Kasım listesinde sen ben papatya ve Songül olacak
O zaman büyük kapışma olur
Gel canım gel, oğlunu da getir, ikiz gibi olsunlar aynı yastalar. Evde yerimiz bol, başımın üstünde yeriniz var. Bizim bahçeli evimiz yoktu çocukken ama sokaktan içeri girmezdik kolay kolay. Bahçenin bakımı zor ama pandemide gerçekten büyük kurtarıcı oldu. Oğlum istediği gibi hava alabildi, oyun oynayabildi. Bahçe kısmen oyaladı onu. Ben de dalindan bir şeyler toplayıp yemenin hazzını çok seviyorum, sabahları kahvaltıya taze yeşillik toplamak iyi hissettiriyor.Beni evlatlık alsana
Amin canım bahçeli evde büyüdüm ama hiç kıymetini bilemedim.
Mal gibi bir çocuktum evden dışarı çıkmazdim.
Daha ağaca tırmanmayı bilmem.
İlçede büyüdüm.
Büyük şehir hayaliyle didinip ünv.kapak attım.
Şimdi pandemi olunca bahçeli evin ne kadar avantaj olduğunu anladım.
Beni de alsın ne güzel bahçe olayıBeni evlatlık alsana
Amin canım bahçeli evde büyüdüm ama hiç kıymetini bilemedim.
Mal gibi bir çocuktum evden dışarı çıkmazdim.
Daha ağaca tırmanmayı bilmem.
İlçede büyüdüm.
Büyük şehir hayaliyle didinip ünv.kapak attım.
Şimdi pandemi olunca bahçeli evin ne kadar avantaj olduğunu anladım.
Canım oğlun çok yakışıklı ve tatlı anasına çekmiş belliOğlumun bağışıklık sistemi rahatsızlığı var canım, pfapa sendromu. Ev mustakil ve bahçeli. Tüm agaclarimizi sayayım sana, 2 zeytin, 2 limon, 1 asma, 1 ayva, 4 nar, 1 dut, 1 kayısı, 1 kırmızı erik, 1 yeşil erik, 1 Cennet hurması, 1 incir ağacı var canım. Bahçemiz geniş, yeşillik falan da ekiyoruz.
Allah inşallah gönlüne göre versin, istediğin gibi bir evi nasip etsin sana da.
Yenersin sen beni yaa, kendini o kadar harap etmene gerek yok canım. Valla pertim çıktı benim niyeyseDaha beni yenmen lazım bitip tükenmek yok tüm gün koşturdum buraya bile giremedim sırf seni yenmek için
İşte o hazza bende bayılırım.Gel canım gel, oğlunu da getir, ikiz gibi olsunlar aynı yastalar. Evde yerimiz bol, başımın üstünde yeriniz var. Bizim bahçeli evimiz yoktu çocukken ama sokaktan içeri girmezdik kolay kolay. Bahçenin bakımı zor ama pandemide gerçekten büyük kurtarıcı oldu. Oğlum istediği gibi hava alabildi, oyun oynayabildi. Bahçe kısmen oyaladı onu. Ben de dalindan bir şeyler toplayıp yemenin hazzını çok seviyorum, sabahları kahvaltıya taze yeşillik toplamak iyi hissettiriyor.
Vücut şaşırdı deseneYenersin sen beni yaa, kendini o kadar harap etmene gerek yok canım. Valla pertim çıktı benim niyeyse
Yenersin sen beni yaa, kendini o kadar harap etmene gerek yok canım. Valla pertim çıktı benim niyeyse
ben kaçta olayımKasım listesinde ilk 5 te olmayı planlıyorumsongülde ilk 10 da olsun kıyamam ben ona ❤❤❤
Tripleks ev alsin vallaBeni de alsın ne güzel bahçe olayı ❤❤❤(Annem duymasın)
Sen benimle birlikte ilk 5 te ol balımben kaçta olayım
Tripleks ev alsin valla
Bahçeye hem bakar hem yeriz
Yok kız ne stratejisi, yorgunum bugünStrateji mıRakip duymasın Neyse ben sır tutarım
Başımın tatlı belası olacaksın yaniAaa doğru ya...
Benim kafa yine hangi alemde aceba
Neyse Kasım listesinde sen ben papatya ve Songül olacak
O zaman büyük kapışma olur
Süper canım, daha güzellerini de göreceksin.En sorunlu ve geniş yerden 3 cm ince yerden 1 cm filan oluyor 1-3 arası değişiyor.
En son boynum 1 cm incelemişti
Vayyy bana methiyeler de düzdün haa, ölsem de gam yememSen her yerdesin
Gecemde gündüzüm de golgemde düşumde
Oyyyy yerim ben seni, Sudem olsa listede istemez beniKasım listesinde ilk 5 te olmayı planlıyorumsongülde ilk 10 da olsun kıyamam ben ona ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?