Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de yağ su falan ölçsün istiyorum,bir bakayım o tartilara. Ben iki hafta sonra ölçüm yapacağım, seninkileri de çok merak ediyorum.

Ben de yağ su falan ölçsün istiyorum,bir bakayım o tartilara. Ben iki hafta sonra ölçüm yapacağım, seninkileri de çok merak ediyorum.
En sorunlu ve geniş yerden 3 cm ince yerden 1 cm filan oluyor 1-3 arası değişiyor.

En son boynum 1 cm incelemişti

Gel canım gel, oğlunu da getir, ikiz gibi olsunlar aynı yastalar. Evde yerimiz bol, başımın üstünde yeriniz var. Bizim bahçeli evimiz yoktu çocukken ama sokaktan içeri girmezdik kolay kolay. Bahçenin bakımı zor ama pandemide gerçekten büyük kurtarıcı oldu. Oğlum istediği gibi hava alabildi, oyun oynayabildi. Bahçe kısmen oyaladı onu. Ben de dalindan bir şeyler toplayıp yemenin hazzını çok seviyorum, sabahları kahvaltıya taze yeşillik toplamak iyi hissettiriyor.

Beni de alsın ne güzel bahçe olayı (Annem duymasın)

Canım oğlun çok yakışıklı ve tatlı anasına çekmiş belliçok sempatik

Geçmiş olsun kuzuma
Hiç duymadım ırsi mı? Doğuştan mı?
Astım gibi filan mı?

Benim sıpa tanımlanmamış astim biraz zor büyüdü.Simdi sporla ciğerlerini geliştirmeye çalışıyoruz.

İşte o hazza bende bayılırım.
Annem yeğenim (su basan evini) ikisinin evi de öyle bu yaz gidemedim.Cok mutlu oluyorum.Yegenimin çok güzel dut erik ve seftali ağacı var.Annemin kayısı kiraz badem igde sarı erik vs.

Yenersin sen beni yaa, kendini o kadar harap etmene gerek yok canım. Valla pertim çıktı benim niyeyse

Harap etmek ne demek benim için bir zevk bana nazi subayı diyorlar bazı tatlışlar

Acaba kas kaybı yaşamış olabilir misin? Yarın protein miktarını artırsan mı? Magnezyum ve potasyum olayıda önemli sen konulara hakimsin sadece hatırlatmak istiyorum

Strateji mı Rakip duymasın Neyse ben sır tutarım
Yok kız ne stratejisi, yorgunum bugün
Aaa doğru ya...
Benim kafa yine hangi alemde aceba
Neyse Kasım listesinde sen ben papatya ve Songül olacak
O zaman büyük kapışma olur
Başımın tatlı belası olacaksın yani
En sorunlu ve geniş yerden 3 cm ince yerden 1 cm filan oluyor 1-3 arası değişiyor.

En son boynum 1 cm incelemişti
Süper canım, daha güzellerini de göreceksin.
Sen her yerdesin
Gecemde gündüzüm de golgemde düşumde
Vayyy bana methiyeler de düzdün haa, ölsem de gam yemem
Kasım listesinde ilk 5 te olmayı planlıyorum songülde ilk 10 da olsun kıyamam ben ona ❤❤❤
Oyyyy yerim ben seni, Sudem olsa listede istemez beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…