Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar...benimde kilom 71,700 sadece 400 gr cık gitmiş.bilmiyorumkismile..7 lerden kurtulmak zor olucak galiba

günaydın kirazım. sakın moralini bozma 400 gr gayet iyi..vücut zorlandığı kilolarda direnç yapıyor bazen.. bende de hep bu 7li kilolarda olur o yüzden seni çok iyi anlıyorum canım. ama sonunda zafer senin olacak er ya da geç..olumunekankayizsmile

günaydın..hepinize hayırlı cumalar...opuyorumnanaktan

günaydın bitanem hoşgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:lepi::lepi:akşam yine kurtarıcımız leblebi olmuş nazlım...aynen benimde öle oldu

:lepi::lepi:tebrikler nevroşum haftaya 8 lere veda edeceksin inş.canımyerimseniben

kızlar malesef benim kilom aynı çıktı reglim yakın acayip şişim zaten ondan oldu sanırım .

regl şişkinliğidir nazlım...eminim haftaya fark fazla olucaktıra.sa.s

tamam canımcım ben hallederimopuyorumnanaktaninş.dediğin gibi haftaya hep beraber daha güzel sonuçlar alırız:lepi:

aslında nevroşum bi yandan 72 den kurtulduğuma seviniyorum,ama dediğin gibi bu kilolarda hep duraksıyorum ben,direnç göstersin bakalım vücut sonunda galip gelen ben olucama.s

bu arada unutmadan dünki menümüde vereyim

kahvaltı
2 yumurta,domates,peynir,zeytin ile omlet
salatalık

öğle
tavuk döner
salata,yoğurt

ara
3 erik

akşam
200 ml lıght süt
1 kase leblebi

3,5 litre su,1 şişe maden suyu
1 saat yürüyüş

aslında nevroşum bi yandan 72 den kurtulduğuma seviniyorum,ama dediğin gibi bu kilolarda hep duraksıyorum ben,direnç göstersin bakalım vücut sonunda galip gelen ben olucama.s[/B]
bak kirazım aynı işte. ben ne zaman önceden yaptığım diyetlerde de 72 ye gelsem orası bir ömür sürerdi.. hep öyleydi.. kesinlikle sen yencen canım.. valla ben çok inançlıyım kıslar çözecez bu işi hep beraber...olumunekankayizsmile

elifimmm günaydın, kıs ne yapıyorsun özledim... iyi misin herşey yolunda mı? olumunekankayizsmile

Günaydın yumukum,
evet kıslar bugün cuma... kimse gelmedi bizden başka huuuuuuuu

günaydın yumukum sanada hayırlı cumalar

günaydın bitanem hoşgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

[/I][/B]

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nasılsınız kızlar,kilo veren yada koruyan herkesi tebrik ediyorum şimdiden :lepi:

kızlar ben evden çıkacam akşama birara girip sonuçlarımıza bakarım,
hepinize iyi haftasonları.

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
ben de bugün 64.7 geldim Naz cığım 64.8/64.7/0.0648 maalesef 0.06ya yuvarlanıyor ..üzgünüm bu hafta sizlere pek faydam olmadı yine takılıyorum herhalde

elifimmm günaydın, kıs ne yapıyorsun özledim... iyi misin herşey yolunda mı? olumunekankayizsmile

günaydın nevroşum çok şükür herşey yolunda

sadece teknolojiyle başım belada kaydirigubbakcemile3 evde pc bozuldu ,laptopun kablosunu da başkasına vermiştik 2si de işe yaramıyo yani

işyerinde de net gidip geliyor ,dün hiç yoktu giremedim :sinifsinif:

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
ben de bugün 64.7 geldim Naz cığım 64.8/64.7/0.0648 maalesef 0.06ya yuvarlanıyor ..üzgünüm bu hafta sizlere pek faydam olmadı yine takılıyorum herhalde

günaydın canımopuyorumnanaktaninş.haftaya daha güzel rakamlar görüceksin

bu arada hesaplamada yanlışlık var canım 64,8-64,7 =0,10 /64,8 =0,0015*100=0,15 % olması gerekiyo

ben de dünkü yediklerimi yazayım
1 kayısı
1 bardak su
sabah(ancak 12.30 gibi yapabildim)
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
2 kaşık marmelat
ara
1 nescafe
öğle
3 kaşık taze fasulye
3 parça ızgara tavuk
3 kaşık haşlama makarna(kursa gideceğim için erken ve çok yedim)
1 tabak salata
akşam
kursta olduğum için birşey yemedim
gece
1 erik
2 bitki çayı,2.5 lt su,2.5 saat tempolu yürüyüş

günaydın canımopuyorumnanaktaninş.haftaya daha güzel rakamlar görüceksin

bu arada hesaplamada yanlışlık var canım 64,8-64,7 =0,10 /64,8 =0,0015*100=0,15 % olması gerekiyo

düzeltme için sağol bitanem iş yerindeyim apar topar bildirimi yapayım önce dedim görünmeden :)))
inşallah haftaya daha çok kilo verebilirim bu hafta okadar çok spor yaptım ki daha fazla vereceğimi umuyordum çünkü leslie ye de başladım geçtiğimiz hafta neredeyse her gün 3 mil yürüdüm ama bünyem çok zor benim..böyle hergün spor yapmak da çok yorucu oldu zaten..sonucu iyi olsa belki daha da yapabilirdim ama şimdi spor yapmak için de bir isteğim kalmadı gibi

günaydın arkadaşlar...
nazcım geçen hafta ideal kiloma ulaşmıştım ve bazı sorunlrımız olduğu için mezun olmak istediğimi söylemiştim.mezun durumda mıyım şimdi bununla ilgili birşey yazdıysanız da takip edemedim bu hafta kilom yine aynı canım.mezun olup olmadığımı bilmediğim için sizi zor durumda bırakmıyım diye yazayım yine kilomu dedim.

günaydın kızlar...benimde kilom 71,700 sadece 400 gr cık gitmiş.bilmiyorumkismile..7 lerden kurtulmak zor olucak galiba

evet canım bizim vücudumuz zorlayacak bizi bu kesin..ama biz ondan daha inatçı olacağız inşallah..benim de 66larda 2-3 hafta kaldı herhalde..şimdi de 64lerde kalacağa benziyorum

Kızlar hayırlı cumalar. Güzel haberlerle geldim çok şükür. Bu hafta normalimin de üstüne çıkarak 1.6 kilo vermişim. süprizzzzz Çok sevinçliyim. Ramazana kadar koyduğum o hedefe daha şimdiden ulaşmış oldum. 67 li rakamları görsem yeter diyordum ve ordayım. İnşallah böyle sağlıkla vermeye devam ederim fazla kilolarımı. :Saruboceq:

69.3 \ 67.7 \ 1.6 \ 2.31 :içelim:

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ve öpüyorummmmmm. vereliniortak Şeniz

ayyyy süpersin Nazzo cum ben de çok sevindim Şeniz tebrik ederim bitanemm :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…