- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
günaydın kızlar...benimde kilom 71,700 sadece 400 gr cık gitmiş.bilmiyorumkismile..7 lerden kurtulmak zor olucak galiba
günaydın..hepinize hayırlı cumalar...opuyorumnanaktan
günaydınlar kızlar dün yediklerimi yazayım hemen
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
öğlen
1 tabak bamya yemeği
1 kase yoğurt
ara
1 şeftali
1 armut
akşam
2 avuç beyaz leblebi
1 kutu lıght süt
Ben kilo bildirimimi vereyim. 700 gr vermişim çok mutluyum.80.3 oldum...:lepi:
81/80.3/0.7 /0.86%
herkesi çok merak ediyorum bu hafta da umarım takımca güzel sonuçlar alırız, herkes inşallah istediği kiloya inmiştir kıslar...:lepi:
kızlar malesef benim kilom aynı çıktı reglim yakın acayip şişim zaten ondan oldu sanırım .
Günaydın kirazcığım . Haftaya daha güzel sonuçlar alırız inşallah hep beraber .
Kirazcığım rica etsem bugün listeleri halledebilirmisin canım . Ben santraldeki arkadaşın yerine bakıcam bugün ve listeler benim bilgisayarda kaldı . Işin varsa öğleden sonra bir ara çıkıp hallederim canım .
günaydın kirazım. sakın moralini bozma 400 gr gayet iyi..vücut zorlandığı kilolarda direnç yapıyor bazen.. bende de hep bu 7li kilolarda olur o yüzden seni çok iyi anlıyorum canım. ama sonunda zafer senin olacak er ya da geç..olumunekankayizsmile
bak kirazım aynı işte. ben ne zaman önceden yaptığım diyetlerde de 72 ye gelsem orası bir ömür sürerdi.. hep öyleydi.. kesinlikle sen yencen canım.. valla ben çok inançlıyım kıslar çözecez bu işi hep beraber...olumunekankayizsmileaslında nevroşum bi yandan 72 den kurtulduğuma seviniyorum,ama dediğin gibi bu kilolarda hep duraksıyorum ben,direnç göstersin bakalım vücut sonunda galip gelen ben olucama.s[/B]
[ımg]http://img88.imageshack.us/img88/3973/hayirlicumalarwh9eh6.jpg[/ımg]
Günaydın yumukum,
evet kıslar bugün cuma... kimse gelmedi bizden başka huuuuuuuu
günaydın yumukum sanada hayırlı cumalar
günaydın bitanem hoşgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[/I][/B]
elifimmm günaydın, kıs ne yapıyorsun özledim... iyi misin herşey yolunda mı? olumunekankayizsmile
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
ben de bugün 64.7 geldim Naz cığım 64.8/64.7/0.0648 maalesef 0.06ya yuvarlanıyor ..üzgünüm bu hafta sizlere pek faydam olmadıyine takılıyorum herhalde
günaydın canımopuyorumnanaktaninş.haftaya daha güzel rakamlar görüceksin
bu arada hesaplamada yanlışlık var canım 64,8-64,7 =0,10 /64,8 =0,0015*100=0,15 % olması gerekiyo
günaydın kızlar...benimde kilom 71,700 sadece 400 gr cık gitmiş.bilmiyorumkismile..7 lerden kurtulmak zor olucak galiba
Kızlar hayırlı cumalar. Güzel haberlerle geldim çok şükür. Bu hafta normalimin de üstüne çıkarak 1.6 kilo vermişim. süprizzzzz Çok sevinçliyim. Ramazana kadar koyduğum o hedefe daha şimdiden ulaşmış oldum. 67 li rakamları görsem yeter diyordum ve ordayım. İnşallah böyle sağlıkla vermeye devam ederim fazla kilolarımı. :Saruboceq:
69.3 \ 67.7 \ 1.6 \ 2.31 :içelim:
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ve öpüyorummmmmm. vereliniortak Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?