Velisi varKızlar aranızda 3. Sınıf öğretmeni olan var mıydı.
HoşgeldinBen de katılabilir miyim takıma kilo vermek istiyorum motivasyona ihtiyacım var
Hayır öğretmenim ondan ama evet yarın çocuğumunki de başlayacak bir de o eklenecekOnline ders çocuğunuz mu
Oleybuyrun benim
Hoş geldin canım.ADINIZ: Yazankalem
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ:168
KİLONUZ:87
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır dahil olmadım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi daha iyi hissetmek
HoşbuldumVelisi var
Hoşgeldin
Hayır öğretmenim ondan ama evet yarın çocuğumunki de başlayacak bir de o eklenecek
Oleybenim de oğlum 3. Sınıf
Hoşbuldum AblacımHoş geldin canım.
Şükür imkanım var onun için çalışmıyorum artı 2 tane de ablamız varDaha çok küçük zaten imkanın varsa gitmemek en iyisi . Benim bakıcım var annem de evde çalışmak zorundayım oğlum bakılacak kadar büyüdü . Senin bebeğin de büyüdükçe aradaki farkı anlarsın canım
Hos geldinizADINIZ: Yazankalem
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ:168
KİLONUZ:87
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır dahil olmadım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi daha iyi hissetmek
Oy maşallahŞükür imkanım var onun için çalışmıyorum artı 2 tane de ablamız var
HoşbuldummHos geldiniz
Tempolu canım ama yanlış hesaplamisim ya düzeltebiliyomuyuz acaba teşekkürlerYürüyüşün normal mi yoksa tempolu mu acaba? Çok iyi yürümüşsün
Bu sıkıntılarla diyet takımlarına katıldım canım. 82.4 kilo ile...şimdi 38 bedenle geziyorum. Mutsuzluğun eksilerle beraber tarihe karışacak.Ay inşallah ya çok mutsuzum bu kilolarla eski kıyafetlerim olmuyor okula giderken ne giyeceğim diye dolu dolaba bakıyorum
Teşekkür ederimcanım hesabından hesap detayını tıkla
Orada kilonu v.s soruyor onları doldur kaydet de
Oy maşallahAllah yardımcın olsun canım
Ağzından bak damlıyor ablacım kendimi fit ve hit hissetmek istiyorumBu sıkıntılarla diyet takımlarına katıldım canım. 82.4 kilo ile...şimdi 38 bedenle geziyorum. Mutsuzluğun eksilerle beraber tarihe karışacak.
Dakikası geçtiyse düzeltemiyoruz tekrar yazıp güncel diye beni ve Nidsalii yi etiketler misinTempolu canım ama yanlış hesaplamisim ya düzeltebiliyomuyuz acaba teşekkürler
İnan bak...harika kilolar vereceksin. İksirli bu takım gelen eriyor giden eriyor anlamadim kiAğzından bak damlıyor ablacım kendimi fit ve hit hissetmek istiyorumartık yeter ölü toprağını atma vakti geldi üzerimden
Abla seni bu sitede tanımayan çok azdırBeni tanıyorsun
Darısı bana inşallah aminnnn çok aminİnan bak...harika kilolar vereceksin. İksirli bu takım gelen eriyor giden eriyor anlamadim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?