Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ekmek çeşitlerinin arasında en sağlıklısı ekşi mayalı köy ekmegiymis. Bir dilim yiyebilirsin bana göre. Bizim eliptik de yakında ölecek son zamanları zaten. Ortadan ayrılacak yakın zamanda

ADINIZ: Yazankalem
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ:168
KİLONUZ:87
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli

MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır dahil olmadım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi daha iyi hissetmek

Hoşgeldin kilomuz yakın inşallah birlikte veririz kurtuluruz

Bu hafta bu asureler beni sabote edecek anlasildi ama olsundu
Ay cok güzel görünüyor eline sağlık ben bu yüzden yapmadım işte çünkü dayanamam yerim
Sabah 10 00 gorsele ek keyif cayinin yanina 5 gojiberyy
Oglen 13 40 2 corba kasesi dolusu asure
Aksam 17 00 gorsele ek 5 kasik asureden asirdim.
Su 3 litre
Iki fincan turk kahvesi
Sporu insaAllah aksam yuruyusumude yapinca yazarim.
Zipzip-

Afiyet olsun

Ay inşallah ya çok mutsuzum bu kilolarla eski kıyafetlerim olmuyor okula giderken ne giyeceğim diye dolu dolaba bakıyorum
Aynı ben işte o yüzden kilo vermeye karar verdim bende bir de ikinci kez hamile kalırsam 200 kilo olmaktan korktuğum için
Kocam da hic demiyo ki kilo aldın diyet yap diye ye ye bişi olmaz diyo habire

Bugun basim agriyor kizlar telefona cok bakamiyorum
Agrim gecerse ilerleyen saatlerde gelirim gelemezsem yarin gorusuruz
Geçmiş olsun
sagol canim ama iste hak etmeden yedigimi dusunuyorum arti durumdayimkilo vermem yavasladi asilmaliyim istahim da acildi..roman okumaya baslayacagim ne yapacagimi bilemedigimde mutfakta buluyorum kendimi
Bir parça şeker veya çikolata kg vermemizi durdurabiliyor maalesef
Kizlar hepinize tesekkur ederim cok şükür bas agrim geçti ❤
Çok sevindim
Hoşgeldiniz

hosgeldiniz

Aynı ben işte o yüzden kilo vermeye karar verdim bende bir de ikinci kez hamile kalırsam 200 kilo olmaktan korktuğum için
Kocam da hic demiyo ki kilo aldın diyet yap diye ye ye bişi olmaz diyo habire
İkinci çocuğu hiiiiç düşünmüyorum en azından uzun bi süre yoksa ağır yaşamlara çıkarım benimki kilo ver demiyor ama az bi kilo vermiştim devam diyordu

sagol canim ama iste hak etmeden yedigimi dusunuyorum arti durumdayimkilo vermem yavasladi asilmaliyim istahim da acildi..roman okumaya baslayacagim ne yapacagimi bilemedigimde mutfakta buluyorum kendimi
Ne yapacağını bilememek nasıl bir şeydir ben unuttum valla leslie walk walk walk diyor ya bende kendime çalış çalış çalış Asiye diyorum...

Yürüyüşün normal mi yoksa tempolu mu acaba? Çok iyi yürümüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…