Abla seni bu sitede tanımayan çok azdır
Sürekli yazamam diyeti bozarım grubu huzursuz ederim diye istemedim kesin kararımı verdim ve geldim
Yavrum benim ya...niye bu kadar geç geldin
Hangi cizelgeyi ben hic cizelge yaomadimKızlar muhtemelen bıktınız bunu duymaktan ama bu çizelgeleri nasıl yapıyoruz
Allah kolaylık versin o zaman iyi derslerVelisi var
Hoşgeldin
Hayır öğretmenim ondan ama evet yarın çocuğumunki de başlayacak bir de o eklenecek
Oleybenim de oğlum 3. Sınıf
Hangi cizelgeyi ben hic cizelge yaomadim
Him omu kendi profil sayfandan hesap detaylarina gir oradaki istenilen bilgileri doldur en asagida kaydete basMesajin altında kilo göstergesi var ya ona çizelge denmiyor mu
Ev isi temizlik 2 dk 1 puan canisi yani 15 puan oluyor
Karar verdiğin anda bu iş tamamdır. Okulun en zarif öğretmeni olacaksın.Sürekli yazamam diyeti bozarım grubu huzursuz ederim diye istemedim kesin kararımı verdim ve geldim
Tamam teşekkür ederimHim omu kendinprofil sayfandan hesap detaylarina gir oradaki isyenilen bilgileei doldur en asagida kaydete bas
2 dk si 1 puantam tersi sandım galiba 1 dk 2 puan değil miydi
2 dk si 1 puan
Canim benim ekran goruntusi aldim sordugun sorunun cevabi
İnşallah yaaKarar verdiğin anda bu iş tamamdır. Okulun en zarif öğretmeni olacaksın.
Tempoluyu dk bazında bildiriyorduk puan olarak kaç acaba ?selam kizlar menum sabah 10.00 2 elma
öglen 13.00 sucuklu yumurta ve peynir salatasi
aksam 18.30 tavuk 150gr patetes 1 tam
pilav 5 kasik
3.2 lt su
spor 17.000 tempolu yuruyus iki seferde
bölgesel 30 dk baktim bacaklr agriyor
zumba ya gectim 40 dk da orda ter attim
kacamak(3 bayram sekeri)
N NidsaliiFelicio
Dakikasini yazar gorunceTempoluyu dk bazında bildiriyorduk puan olarak kaç acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?