günaydın arkadaşlar...
nazcım geçen hafta ideal kiloma ulaşmıştım ve bazı sorunlrımız olduğu için mezun olmak istediğimi söylemiştim.mezun durumda mıyım şimdi bununla ilgili birşey yazdıysanız da takip edemedim bu hafta kilom yine aynı canım.mezun olup olmadığımı bilmediğim için sizi zor durumda bırakmıyım diye yazayım yine kilomu dedim.
evet canım bizim vücudumuz zorlayacak bizi bu kesin..ama biz ondan daha inatçı olacağız inşallah..benim de 66larda 2-3 hafta kaldı herhalde..şimdi de 64lerde kalacağa benziyorum
Kızlar hayırlı cumalar. Güzel haberlerle geldim çok şükür. Bu hafta normalimin de üstüne çıkarak 1.6 kilo vermişim. süprizzzzz Çok sevinçliyim. Ramazana kadar koyduğum o hedefe daha şimdiden ulaşmış oldum. 67 li rakamları görsem yeter diyordum ve ordayım. İnşallah böyle sağlıkla vermeye devam ederim fazla kilolarımı. :Saruboceq:
69.3 \ 67.7 \ 1.6 \ 2.31 :içelim:
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ve öpüyorummmmmm. vereliniortak Şeniz
özge yine gelmedi...narinde yok ortalarda,halbuki onu bu hafta listeye yazacaktık...umarım önemli bişi yoktur
kızlar cuma günleri 11,30 a kadar kilolarımızı bildirmeye gayret edelim lütfen,bizde ona göre listemizi paylaşıma gönderelim,sonra kendi işlerimize bakalım dimi amayerimseniben
kızlar buhafta benim regl haftamdı bugün bitti 100 gr gitmesi buna bağlı mı acaba? yoksa hergün en az 2 saat yütüyüş yapmıştım buhafta daha fazla kilo vermeyi umut ederken hayal kırıklığı oldu benim için :çok üzgünüm: veeee benim için kilo verme sorumluluk gibi oldu takımım için kilo almalıyım falan diyorum..regl döneminde kilom 66.4 ü bile gösterdi bir üzüldüm ki sormayın takımıma cuma günü nasıl kilo aldığımı yazacağım diye çok şükür regl im diye yükselmişim
regli öncesi ve sonrası kilolarımızı çok etkiliyor canım . sen yeterki pes etme karamsarrlığa kapılma . eminim bu işin galibi biz olacağız.
kirazım narinin misafirleri gelecekti işe gitmemiş olabilir artık haftaya yazarız listeye . özgeyide aynı yaz canım . söz verdi ama takıma uğramıyor özge hiç. facede görüyorum ama takıma uğramıyor ozamanlarda da bu hafta sabit geçelim . artık olmadı haftayada gelmezse çıkarırız listeden
** 6.TAKIM 168.ETAP **
Naz ( 58,90 / 58,90 / 0,00 / 0,00 % )
kirazz_z ( 72,10 / 71,70 / 0,40 / 0,55 % )
nazzoo ( 69,30 / 67,70 / 1,60 / 2,31 % )
nevra73 ( 81,00 / 80,30 / 0,70 / 0,86% )
ozdekrd ( 90,20 / 90,20 / 0,00 / 0,00 % )
blackandwhite ( 64,80 / 64,70 / 0,10 / 0,15% )
6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 436,30 / 433,50 / 2,80 / 0,64 % )
LİSTE HAZIR NAZLICIM,KONTROL ETTE HEMEN PAYLAŞIMA GÖNDEREYİM
bugunku menumu de yarın paylaşırım inş.
yorumlarsanız sevinirim. kapabildim mi montiyi diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?