Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

** 6.TAKIM 168.ETAP **

Naz ( 58,90 / 58,90 / 0,00 / 0,00 % )
kirazz_z ( 72,10 / 71,70 / 0,40 / 0,55 % )
nazzoo ( 69,30 / 67,70 / 1,60 / 2,31 % )
nevra73 ( 81,00 / 80,30 / 0,70 / 0,86% )
ozdekrd ( 90,20 / 90,20 / 0,00 / 0,00 % )
blackandwhite ( 64,80 / 64,70 / 0,10 / 0,15% )
daphnelsLife (76,20 / 74,80 / 1,40 / 1,84 % ) yeni üye

6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 512,50 / 508,30 / 4,20 / 0,82 % )

nazlıcım tubayıda ekledim listeye...bu şekilde gönderiyorum canım paylaşıma,sende son kez bi kontrol ette

listen tamam canım

paylaşıma gönderdim nazlıcım listeyi

bu arada leslie yi nihayet indirdim,3 mil olanı,şimdi izliyorumda ben arada farkında olmadan leslie yapıyomuşum.kaydirigubbakcemile3..2 sene önce spor salonundada bu hareketleri yapıyoduk...çok eğlenceli ve gerçekten inanılmaz ter attırıyo...nazlıcım sende indirmek istersen sende zayıfladan indirdim,zaten googlede ilk o site çıkıyo,yanlız part ları indirirken 15 dakika ara ver yoksa error veriyo,ben bu şekilde yaptım,hiç sorun olmadı

çok güzel bir program tatlım iyi ki indirmişsin ben de 1 haftadır hergün leslie yapıyorum buyüzden buhafta daha çok kilo vermeyi düşünüyordum ama hayal kırıklığı yaşadım

çok güzel bir program tatlım iyi ki indirmişsin ben de 1 haftadır hergün leslie yapıyorum buyüzden buhafta daha çok kilo vermeyi düşünüyordum ama hayal kırıklığı yaşadım

canım mutlaka reglin etkisi...aynısı bendede olmuştu o hafta sadece 100 gr vermiştim ama ertesi hafta 1400 gr verdim...sendede eminim haftaya fark fazla olucaktır...sende devam et,bende yarından itibaren başlıcam leslie ye,ramazana kadar sabahları ramazandada akşam yemekten 1 saat sonra falan yapıcam...bu ramazan değil kilo korumak kesinlikle kilo vermeye devam etmem lazıma.sa.s

kızlar listelere baktımda bu hafta 2.yiz,hadi haftaya tekrardan 1.olalım...ben kendi adıma en az 1 kilo vericeme söz veriyorum

kızlar listelere baktımda bu hafta 2.yiz,hadi haftaya tekrardan 1.olalım...ben kendi adıma en az 1 kilo vericeme söz veriyorum

sanırım bizde birinciyiz :jeyyar:

2. liğinizi şimdiden kutlarım şekerler a.s.

tamam canım benim yapacak vaktim pek olmuyor aslında leslie yi ama ben gece saat 23.00 den sonra yapabildim hep..ve bu duruma da uzun süre dayanamam gibi ama elimden geldiğince dayanmaya çalışacağım..ingilizce kursundan eve geldiğimde saat 22.30 u geçiyor ama seninle birlikte ramazana kadar yapalım canım kaydirigubbakcemile5

ayyy canım bu sonuçlarda bile ikinci olmamıza çok sevindim..ramazan için söz veremiyorum ama ramazana kadar 1 kilo vermek için elimden geleni yapacağım :lepi:

ellerine sağlık kirazım . çok teşekkür ederim .

merhaba kızlar anca ugrayabildim işyerinde acayip bi karışıklık söz konusuydu .kilo veren herkezi tebrik ediyorum .2.liginizide tebrik ederim kızlar a.s.

nevracım benide 72 delirtti 2 aydrı takılmıştım çok şükür az bi farklada olsa 71 e kavuştum :1hug:

kirazcım sende 72 bay bay demişsin tebrikler canım kaydirigubbakcemile5

kilo veremeyen arkadaşlarımızda haftaya fazlasıyla verirler inşallah opuyorumnanaktan

Selam kıslar şimdi eve girdim eşim gelmeden bi bakayım istedim ne durumdayız diye...

aman iyi olda canım boşver teknolojiyi.sesin çıkmayınca canın mı sıkkın acaba dedim..öpüyorum canım...olumunekankayizsmile

eline sağlık kirazcığım ..

evet kirazcığım ben de söz veriyorum en az 1 kilo....bu hafta daha fazla hareket edecem ben de lesliyi indirmiştim başlıyayım tekrardan ...
haftaya birinciyiz...:lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq:

narinciğim gözün aydın canım..alkisalkisalkis

bu arada alıntı yapmıştım çıkmamış nazoo; tebrikler ne güzel kilo vermişsin.. harikasın yaaa...:lepi:

ben 79 hedefi vermişim ramazan öncesi umarım haftaya tutturmuş olurum..:Saruboceq:

narincim senin 71lere kavuşmana çook sevindim tebrik ederim canım a.s.

çok sagolun kızlar : Şeniz bende çok mutluyum bu arada misafirlerim iptal oldu .gelemiyorlarmış Allah tan erken haber verdiler yoksa o kadar hazırlıgı ne yapardım .bu hafta bende çok güzel kilo vermek istiyorum 71 i 800 gr. fazlalıgı olmasına ragmen görmek bana müthiş doping oldu.nazcım inşallah 71 i takılmadan bir hamlede atlayıp 70 e ulaşırız canım kaydirigubbakcemile5 nevracım inşallah 8 lere veda edeceksin ben inanıyorum ramazandan önce.yerimseniben Allah tüm kalbinizden geçen niyetlerinizi hayırlısıyla kabul etsin 6. takımın çıtırları :hooray:

amin narinciğim...
yapacaz biz bu işi yapacaz...
olumunekankayizsmile
ben kaçtım eşim gelmek üzere
herkese iyi haftasonları

kızlar ramazana kadar koyduğumuz hedeflere ulaşırız inşallah benim daha ulaşmam için en az 800 gr vermem lazım...nazzoo ulaştı ramazana kadar olan hedefine darısı hepimizin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…