- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.791
- 158
- 33
Sü uyur düşman uyumaz meleğim hadi toparlan walk walkCanım sabahtan beri sıkkındı zaten sebepsiz yere. Bazen olur bana böyle, yarına geçer inşallah.
Erkenden kapatmışsın emziriyorsun biraz daha mi geç yesen ya da ara ogun yapabilirsinBen günü kapattım kızlar menümü akşam yazarım .bebem uyuyunca spor ya da ev işi de yaparım puan olur azcık
Nota ne demek oluyor tam olarakEskiden tum takimlarin analizi yapılıyor sonrasında donem birincisi ilan ediliyordu
Simdi sadece nota almadan tamamlayan takimlarin analizi yapılıyor
Bizde bir onceki turda ramazan bayraminda nota almistik baska nota almadik uzun zamandir
Emzirmiyorum canım bebeğim 6.ayda memeyi bıraktı eğer dayanabilirsem bu şekilde devam etmek istiyorum evde yedikçe kilo alıyorum çünkü . Su çay falan giderim yatana kadar dayanırsam deneyim bi şansımıErkenden kapatmışsın emziriyorsun biraz daha mi geç yesen ya da ara ogun yapabilirsin
Haftalik takim ortalamasi %0.30 un altina indiginde takim nota aliyorNota ne demek oluyor tam olarak
Aaa tamam canim kusura bakma bilmiyordum aklımda 9 aylik oldugu kalmisti sadeceEmzirmiyorum canım bebeğim memeyi b
Emzirmiyorum canım bebeğim 6.ayda memeyi bıraktı eğer dayanabilirsem bu şekilde devam etmek istiyorum evde yedikçe kilo alıyorum çünkü . Su çay falan giderim yatana kadar dayanırsam deneyim bi şansımı
Ben cok sevdim yaa yavastir dedim ama baya etkili 3 4 dansi donusumlu yaptim izlenimi verdi bana ispanyol dansi, brek dansi hatta hatta su dizlerini kaldirip ellerini capraz vuruyorya oradada roman havasi oynuyormus havasina girdim eglenceli idi yeni bitirdim su gibi oldum balkon cam biliyorsun gunes icinde bu sporu sauna icinde yaptim farzet3 mile boosted ile aynı puanı canımdüşüncelerini de paylaş ❤ Fikirlerin benim için önemli
Benim bir menemen kaldi hepsi bitti@Elhan .. Merhaba elhan hanım .Cumartesinden bu yana öyle çok yoğunum ki farkına varamadım. Halı, kilim, evler temizlendi. Bugünde domates konserveyle uğraşıyorum. Telefonu elime alacak zaman kalmadı. Şu an bankaya geldim ve sıra beklerken yazıyorum. Dönüp domateslere dwvam edeceğim Allahın izni ile. Kıs geliyor ve hazırlıklarda devan ediyor. İlginize teşeklür ederim.
teşekkürlerTebrik ederim azminle inceldin
yarın ilk iş ölçüSporla vücudunu çok güzel adapte ettinSüper benim o kadar farketmemiştir herhalde hep ölçeceğim diyorum su falan içmiş oluyorum sonraya kalıyor
eee o zaman ne duruyorsun?Aynen valla benim oturduğum yer köy gibi yürüyüş alanım baya var :)
Aaa o zaman ayıp etmişCanım benim ben de sizi çok seviyorum. Yasak değil o yuzden bu tavir beni uzdu
Sportiem acıtmıyor mu o fırçaaz acıtıyorsa bende deneyeyim
Canim hele anlat ne yedin ne ictin kac kilo ile geri döndün uoksam kilolari biraktindami geldin anlat heleYok canım hiç acıtmıyor , kuru olarak fırçalanıyor aşağıdan yukarı
Ama bacim kendim uaptim diye demiyorum inanki super otesi olmus yememek imkansizTam bir aşure canavarı lili
Canim hele anlat ne yedin ne ictin kac kilo ile geri döndün uoksam kilolari biraktindami geldin anlat hele
Asure bitmedi mi daha
Kabak corbasi ile hemen gonderirsin artilariYedim içtim tabi ki de , korktuğum kadar artı değilim 57 ile gittim 59 la geldimkabak çorbası yaptım hemen , hemen gönderiyim durmasın üstümde
En çok kaçamak dondurma oldu valla
Bende 2 bucuk kilo arti ile gelmisdim verdim ya sen de verirsin hemen kabak corbasi ne gunler icin varYedim içtim tabi ki de , korktuğum kadar artı değilim 57 ile gittim 59 la geldimkabak çorbası yaptım hemen , hemen gönderiyim durmasın üstümde
En çok kaçamak dondurma oldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?