Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Emzirmiyorum canım bebeğim memeyi b
Erkenden kapatmışsın emziriyorsun biraz daha mi geç yesen ya da ara ogun yapabilirsin
Emzirmiyorum canım bebeğim 6.ayda memeyi bıraktı eğer dayanabilirsem bu şekilde devam etmek istiyorum evde yedikçe kilo alıyorum çünkü . Su çay falan giderim yatana kadar dayanırsam deneyim bi şansımı

Nota ne demek oluyor tam olarak
Haftalik takim ortalamasi %0.30 un altina indiginde takim nota aliyor
2.nota da sari kart aliniyor
Eger 8 hafta boyunca sari kart silinmezse takim kaptanina sonuc hazirlama cezasi veriliyor
Sari karti sildirmek icin de ilk 3 girmek gerekiyor

Nota almadan tamamlanirsada odul olarak takim analizi yapiliyor

Amac takımlardaki motivasyonu artirmak

Aaa tamam canim kusura bakma bilmiyordum aklımda 9 aylik oldugu kalmisti sadece
Dene bakalim olmazsa yoğurt yiyebilirsin

3 mile boosted ile aynı puanı canım düşüncelerini de paylaş ❤ Fikirlerin benim için önemli
Ben cok sevdim yaa yavastir dedim ama baya etkili 3 4 dansi donusumlu yaptim izlenimi verdi bana ispanyol dansi, brek dansi hatta hatta su dizlerini kaldirip ellerini capraz vuruyorya oradada roman havasi oynuyormus havasina girdim eglenceli idi yeni bitirdim su gibi oldum balkon cam biliyorsun gunes icinde bu sporu sauna icinde yaptim farzet

Benim bir menemen kaldi hepsi bitti Rabbim isini kolaylasinnn

Aynen valla benim oturduğum yer köy gibi yürüyüş alanım baya var :)
eee o zaman ne duruyorsun?
Canım benim ben de sizi çok seviyorum. Yasak değil o yuzden bu tavir beni uzdu
Aaa o zaman ayıp etmiş
Kesin evde karısına kızdı sinirini sizden çıkarıyor.
Öyle dusun .
İşten çıkma canım.
Bu zamanda çok zor.
Su gicik bir kadın vardı o mu söyledi bunu?

Tam bir aşure canavarı lili

Canim hele anlat ne yedin ne ictin kac kilo ile geri döndün uoksam kilolari biraktindami geldin anlat hele

Yedim içtim tabi ki de , korktuğum kadar artı değilim 57 ile gittim 59 la geldim kabak çorbası yaptım hemen , hemen gönderiyim durmasın üstümde
En çok kaçamak dondurma oldu valla

Asure bitmedi mi daha

Yedim içtim tabi ki de , korktuğum kadar artı değilim 57 ile gittim 59 la geldim kabak çorbası yaptım hemen , hemen gönderiyim durmasın üstümde
En çok kaçamak dondurma oldu valla
Bende 2 bucuk kilo arti ile gelmisdim verdim ya sen de verirsin hemen kabak corbasi ne gunler icin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…