Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun güzel.menu

Canım benim inşallah iyisindir şu an, hiç olmamış amirin yaptığı ama iş hayatı da insanlar da bazen çok zor olabiliyor. Allah kolaylık versin inşallah.

Canım benim çok teşekkür ederim ne güzel şeyler yazmışsın. Regl yakın zamanda bitti, WC sorunum falan da yok, günde 3 lt su içiyorum. Ödem falan oldu mu bilmem ama geçicidir mutlaka. Ben sadece biraz gerginim bu günlerde o yüzden tüm suçu artı kiloya yukleyiverdim. Normalde kafama takmazdim yoksa, o yüzden bugün kendime mola verdim canım, yarın bomba gibi dönüp senle didismeye başlarım
Ama en çok üzüldüğüm şey senin sevincini paylasmana engel olmuşum, hadi şimdi at havanı bana bu arada kemer ve regl olayını bilmiyordum iyi ki söyledin tatlım
sonngulen birde evde sen o saati tak 3 kat in çık dünyanın adımı olur.
Üstteki üyeyi geçmek lazım
Hadi sana güveniyorum
Yarın yapcam sana söz
Çok teşekkür ederim, Bugün okula gittik canım, 2 şube vardı, tam kaydı yapılmış sınıfını öğrendik. Öğretmene bilgilerimizi ilettiler bizi gruba ekleyecekmis. Öğretmen sonra aradı bizi, yarın okula gelin tanışalım her detayı konuşalım dedi.

Canimmm süpersin, azmin çok iyi, yeşilleri gördün bile

Hic yabanci degilim bu islere canim her yaz yaparim kis hazirligimi severimde ugrasmayi
Aynen zevkli gerçekten. Zaten benim ruhum çiftçi galiba çok severim ve hep bir çiftlik hayalim vardır
Benimde hayalim bahceli evvv
Akşam yürüyüşünü iyi düşünmüşsün bu aşureler başka türlü gitmez
Aksam yuruyusum asure olsada olmasada hep vadir canim cok cok nadirdir cikamadigimAsurede yilda bir kez yapiyorum yemessem olmazdi
Lili 38 aşure karşılığı acaba incirmi yollasam sana ben daha yemedim ama asure
Seni seniiii ama bitiki gec kaldin

Kaptanim dikkatinden hiç birşey kaçmıyor
Sevincimi deli deli paylaşacaktim ama Songül e üzüldüm
Yaktım artık lambalari

Ve şarkımı söyleyim
Mekanın sahibi geri geldi....Bebekleri pistten alalım
Kıyamam canım ya keşke içinden geldiği gibi paylassaydin, valla günümü güzel bile ederdin, sizin sevincinizle de mutlu olurum ben

Üzme kendini canım nereden nerelere gelmişsin bunu düşün ve motive ol duraklama dönemine girmiş olabilirsin
Geçen hafta birden fazla kilo verdim sanırım vücut afallayip anlık bir korumaya aldı. Bakarım onun icabına canım sağolun hepiniz destek oldunuz, sizi ve burayı bu yüzden çok seviyorum

Geçen hafta birden fazla kilo verdim sanırım vücut afallayip anlık bir korumaya aldı. Bakarım onun icabına canım sağolun hepiniz destek oldunuz, sizi ve burayı bu yüzden çok seviyorum
Aynen yaa az kilomu verdin belkide dedigin gibi vucut sasirip korumayami aldiki aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…