Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecen cok uzulmusdum su bir liste vardiya buna benzerdi denk gelemeden mezun oldum diye Allah biliyor uzulmusdum Rabbim sen üzülme dedi galiba
Aynen bu liste olaylarında böyle şeyler oluyor 1. Liğini tebrik ederim çok ta yakışmış

Hoşbuldum
Benimde sporla aram iyiydi doğum yaptım 2 ay oldu :) evet yapıyordum zamanında zaten büyük totomvar yapınca daha yuvarlak duruyor en sevdiğim hareketlerden biridir . Ya ben de var fırça 1 gün yapsam 2 günü yapmıyorum banyoda kese pleeng falan yapıyordum eskiden ama gene başlıcam peki sen düzenli yaptıkça sikilasmaoluyormu

Iyiyim canim sen nasilsin
Havalar tekrardan isindi
Virus sicakta mutasyona ugrar, daha az etkisi olur dediler ama bizimde etkimiz buyuk,tatillerden ,dugunlerden ,eglencelerden vazgecmedik toplum olarak
Offf çok sıkıldım zaten hasta olan yine oluyor tedbirleri sadece riski yüksek olanlar alsın bizi maskesiz ve rahat bıraksınlar

Burda her hafta performans sonuclari yayinlaniyor

Telefonla konuşurken de işimi aksatmadim bir yandan konuşuyorum bir yandan işimi yapıyorum. Öyle olmazmış adapte olunmazmis
Çok sinir ama heryerde böyle şeyler oluyor herkes iş hayatında ucundan kıyısından böyle tiplere tahammül etmesi gerekiyor
Aaa öyle mi de geç canım canını hiç sıkma böyle bir tipitip için

Hoşgeldin :)) KK küçük her yerde karşılaşıyoruz

Felicio canisi simdi lesli yapicamda boostede yakin olan onerin varmi 1 2 onlari sevmemisdim yada bana güzel bir video onerebilirmisin
Boosted oldukça hızlı ama şu Amerikan Health yazan videoyu ve 5K olanı ben çok seviyorum 45 dk ama gevşeme hareketleri inanılmaz dinlendiriyor iyi hissettiriyor kondisyonum iyi olduğu halde terliyorum bir dene istersen Lilim
Pilates bantlı olanı walk& firm yazan mesala zordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…