Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Plates bandim yok

Canim bumu

Eklentiler

• Screenshot_20200901-160149_YouTube.webp
    30 KB · Görüntüleme: 16

Fırçalama kan dolaşımını hızlandırmaya yarıyor, diyet kilo kaybettirir , spor da sıkılaştırır

Daha çok yeni annesin. Doktorun diyet spor için ne diyor?

Fırçalama kan dolaşımını hızlandırmaya yarıyor, diyet kilo kaybettirir , spor da sıkılaştırır

Daha çok yeni annesin. Doktorun diyet spor için ne diyor?
Sportiem acıtmıyor mu o fırça az acıtıyorsa bende deneyeyim

Çok doğru Sağlıklı alternatif farklı şeyler denesen birde bir hafta iyi verip 1-2 hafta azalabilir / durabilir kesin direnç kilondasın

Günaydın☀

Günaydın

Günaydın

Evet maalesef benim vücudum hep 63 e endeksli, kiloda versem azıcık salayim hemen 63 oluyorum, kiloda gitmiyorsa kesin 63 umdur

Vereceksin tabikide ama uzuluo yemege sarilmak yok lutfen sen dikkat et bak nasil eksilicen dikkat ettigin sürece tartida gordugun falzaliklar kilo yag olamaz baska gecici sebeplerden oturudur
Canım sabahtan beri sıkkındı zaten sebepsiz yere. Bazen olur bana böyle, yarına geçer inşallah.

Elhan .. Merhaba elhan hanım . Cumartesinden bu yana öyle çok yoğunum ki farkına varamadım. Halı, kilim, evler temizlendi. Bugünde domates konserveyle uğraşıyorum. Telefonu elime alacak zaman kalmadı. Şu an bankaya geldim ve sıra beklerken yazıyorum. Dönüp domateslere dwvam edeceğim Allahın izni ile. Kıs geliyor ve hazırlıklarda devan ediyor. İlginize teşeklür ederim.

Kolay gelsin canım. Midem ağrıyor diye yazmiştin duzeldin mi...

Iyiyim canim sen nasilsin
Havalar tekrardan isindi
Virus sicakta mutasyona ugrar, daha az etkisi olur dediler ama bizimde etkimiz buyuk,tatillerden ,dugunlerden ,eglencelerden vazgecmedik toplum olarak
Ya öyle birşey ki gitmesen darılıyorlar sosya mesafe desen bende virüs yok.deyip sarılıyorlar napicagz bilmiyorum

Sen 58 isen benim kaç olmam gerekiyi acaba boyum 1.60 ben 65 olsam yeter diye düsünuyorum birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…