Plates bandim yokBoosted oldukça hızlı ama şu Amerikan Health yazan videoyu ve 5K olanı ben çok seviyorum 45 dk ama gevşeme hareketleri inanılmaz dinlendiriyor iyi hissettiriyor kondisyonum iyi olduğu halde terliyorum bir dene istersen Lilim
Pilates bantlı olanı walk& firm yazan mesala zordu
Canim bumuBoosted oldukça hızlı ama şu Amerikan Health yazan videoyu ve 5K olanı ben çok seviyorum 45 dk ama gevşeme hareketleri inanılmaz dinlendiriyor iyi hissettiriyor kondisyonum iyi olduğu halde terliyorum bir dene istersen Lilim
Pilates bantlı olanı walk& firm yazan mesala zordu
Onu yapma zaten 5K yı ve Amerikan Health derneğininkini en azından 1 er kez dene bence seveceksinPlates bandim yok
Evet biri bu diğerini de bulursun reklamı da az mükemmelCanim bumu
Hoşbuldum
Benimde sporla aram iyiydi doğum yaptım 2 ay oldu :) evet yapıyordum zamanında zaten büyük totomvar yapınca daha yuvarlak duruyoren sevdiğim hareketlerden biridir . Ya ben de var fırça 1 gün yapsam 2 günü yapmıyorum banyoda kese pleeng falan yapıyordum eskiden ama gene başlıcam peki sen düzenli yaptıkça sikilasmaoluyormu
Tmm simdi bunu yapayim bunu leslinin hangi versiyonu olarak sayicazEvet biri bu diğerini de bulursun reklamı da az mükemmel
Evt sonradan anladım basta yanlis anlamışım cumleniOnu yapma zaten 5K yı ve Amerikan Health derneğininkini en azından 1 er kez dene bence seveceksin
direnç bantları bayağı yormuştu beni spor üstüne spor yaptığım için bende 1 kere yaptım
Hoşbuldum:) eskilerden birini görmek güzel:)
3 mile boosted ile aynı puanı canımTmm simdi bunu yapayim bunu leslinin hangi versiyonu olarak sayicaz
Sportiem acıtmıyor mu o fırçaFırçalama kan dolaşımını hızlandırmaya yarıyor, diyet kilo kaybettirir , spor da sıkılaştırır
Daha çok yeni annesin. Doktorun diyet spor için ne diyor?
Çok doğruSağlıklı alternatif farklı şeyler denesen birde bir hafta iyi verip 1-2 hafta azalabilir / durabilir kesin direnç kilondasın
Günaydın☀
Günaydın
Günaydın
Canım ben vücudum da kortizon hissediyorum maalesef beni o etkiliyorMaalesef bende zor veriyorum.
Canım sabahtan beri sıkkındı zaten sebepsiz yere. Bazen olur bana böyle, yarına geçer inşallah.Vereceksin tabikide ama uzuluo yemege sarilmak yoklutfen sen dikkat et bak nasil eksilicen dikkat ettigin sürece tartida gordugun falzaliklar kilo yag olamaz baska gecici sebeplerden oturudur
Kolay gelsin canım. Midem ağrıyor diye yazmiştin duzeldin mi...Elhan .. Merhaba elhan hanım . Cumartesinden bu yana öyle çok yoğunum ki farkına varamadım. Halı, kilim, evler temizlendi. Bugünde domates konserveyle uğraşıyorum. Telefonu elime alacak zaman kalmadı. Şu an bankaya geldim ve sıra beklerken yazıyorum. Dönüp domateslere dwvam edeceğim Allahın izni ile. Kıs geliyor ve hazırlıklarda devan ediyor. İlginize teşeklür ederim.
Elhamdülillah gayet iyiyim . halı kilim derken üşüttüm sanırım.Kolay gelsin canım. Midem ağrıyor diye yazmiştin duzeldin mi...
Ya öyle birşey ki gitmesen darılıyorlar sosya mesafe desen bende virüs yok.deyip sarılıyorlar napicagz bilmiyorumIyiyim canim sen nasilsin
Havalar tekrardan isindi
Virus sicakta mutasyona ugrar, daha az etkisi olur dediler ama bizimde etkimiz buyuk,tatillerden ,dugunlerden ,eglencelerden vazgecmedik toplum olarak
Geçmiş olsunElhamdülillah gayet iyiyim . halı kilim derken üşüttüm sanırım.Birde su şacaşı yaptık. Bizde beraber sudan çıkmış balık olduk. şimdi iyiyim şükür. Tekrar Teşekkür ederim.
Gecen hafta kuzenimin dugunu vardi mecbur gittik gitmesen olmuyorYa öyle birşey ki gitmesen darılıyorlar sosya mesafe desen bende virüs yok.deyip sarılıyorlar napicagz bilmiyorum
Sen 58 isen benim kaç olmam gerekiyi acaba boyum 1.60 ben 65 olsam yeter diye düsünuyorum birdeBen mezun olmadım ama bu defa olurum umarım. :) Doktora gittim bugün, "58 olman lazım en az" dedi.Haydi hayırlısı. Ben estetik olarak çok gerek görmüyorum 58'e ama sağlık daha öncekli.
Ben akşama kadar kaçıyorum kızlar. Bayağı bir boya badana işim var. Ev işi olarak spora ekleyebilirim herhalde onu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?