Sonunu yedim bitti gitti.Asure bitmedi mi daha
Yok canım ne kusuru olur mu öyle şey bıraktı olsun canı sağolsun sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değilAaa tamam canim kusura bakma bilmiyordum aklımda 9 aylik oldugu kalmisti sadece
Dene bakalim olmazsa yoğurt yiyebilirsin
oo süper2 haftası geçti geriye 6 haftamiz kaldi nota almadan tamamlamaliyiz
Canım oğlanın okul ne olacak nasıl olacak strese girdin bence.Canım sabahtan beri sıkkındı zaten sebepsiz yere. Bazen olur bana böyle, yarına geçer inşallah.
Ellerine sağlık, Allah kabul etsin canımAma bacim kendim uaptim diye demiyorum inanki super otesi olmus yememek imkansiz
Kabak corbasi ile hemen gonderirsin artilari
Aa bizde 28 eylulİnşallah canım , dün spora da başladım ama bugün çok daha iyi yaptım içime sindi , sıradaki ilk özel gün 24 eylül evlilik yıl dönümümüz 55 kiloyu hedef koydum bakalım
Evet 27 gun sonra 23 yili tamamlayıp 24 den gün almaya başlayacağız insaAllahNe güzelçok yakınmış
Fırçalama kan dolaşımını hızlandırmaya yarıyor, diyet kilo kaybettirir , spor da sıkılaştırır
Daha çok yeni annesin. Doktorun diyet spor için ne diyor?
Ne ip atlardın
O büyük patrondu canım. Bu başka kadıneee o zaman ne duruyorsun?
Aaa o zaman ayıp etmiş
Kesin evde karısına kızdı sinirini sizden çıkarıyor.
Öyle dusun .
İşten çıkma canım.
Bu zamanda çok zor.
Su gicik bir kadın vardı o mu söyledi bunu?
Ona karşı içimde kalan şeyler var ondan sanırım böyle oldum canimÇok sinir ama heryerde böyle şeyler oluyor herkes iş hayatında ucundan kıyısından böyle tiplere tahammül etmesi gerekiyor
Aaa öyle mi de geç canımcanını hiç sıkma böyle bir tipitip için
Sezeryanla mı doğum yaptın ?Valla doktora sormadım diyet yapmıyorum zaten sadece aşırı tatlı yiyorum onu kestim spora gelirsek araştırdığım sadece dans yürüyüş yapabilirsem birde ev işi
Sporsuz diyetsiz acaba faydası olurmu ya
Ewet ne ip atlardımşuan imkansız geliyor
Bilmulabil cnmmha ha doğru yerdesin@Zipzip-
Senin kafada biri daha var.
53 kilo nasıl olmuş bak
almayiz demi?
Daha önce hiç alındı mı?
Son 4-6 ayda
canım eğer yasaksa dikkat et.
Elin ağzına laf verme.
Eşine de mesaj et acil durumda.Sesli mesaj yolla.Kulaklik filan kullan.
Olan olmuş ilerisi için çözüm üretelim.
Biz seni çok seviyoruz
canım sende araştır emziren arkadaş lar var onlar sana yardımcı olur.
canım bence nasıl bir dans olduğu önemli Mezdeke gibi ağır terleten hip-hop gibi aşırı hızlı bir yabancı muzikse 3-4 puan olabilir.
Sakin bir dans ise tempolu gibi olabilir.2-2.5 puan.
Seni özlemek dışında iyiyiz
Amin teşekkür ederim. Sadece domates de değil, kırmızı biber yeşil biber de aldık. Hem menemen yapacağım, hem biber közleyip kabuklarını soyup kaldıracağım inşallah. Çoooooookkkk il vaaarrr dahaaa çoooooookkkk.Benim bir menemen kaldi hepsi bittiRabbim isini kolaylasinnn
Ayy harika canım...Dönüş yolundayım acıkan varmı benim gibi,
Tarladan topla satın al yazısı görünce daldık kardeşimle size de toplayayımmıEki Görüntüle 2683792 Eki Görüntüle 2683793 Eki Görüntüle 2683796
Aynen zevkli gerçekten. Zaten benim ruhum çiftçi galiba çok severim ve hep bir çiftlik hayalim vardırAyy harika canım...
Sanki kendin yetiştirmiş gibi
Ohh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?