İnşallah olur canımAynen zevkli gerçekten. Zaten benim ruhum çiftçi galiba çok severim ve hep bir çiftlik hayalim vardır
3 saat temizlik 90 puan canim 2 dakikasi 1 puan
Keske dakikasi 1 puan olsaydi ne puanlar toplardim ozaman uhhuuuuwwwhesaplamayi yanlis yaptım duzelteyim hemen
sen benim değişim caylarin hepsini iç.Canım benim çok teşekkür ederim ne güzel şeyler yazmışsın. Regl yakın zamanda bitti, WC sorunum falan da yok, günde 3 lt su içiyorum. Ödem falan oldu mu bilmem ama geçicidir mutlaka. Ben sadece biraz gerginim bu günlerde o yüzden tüm suçu artı kiloya yukleyiverdim. Normalde kafama takmazdim yoksa, o yüzden bugün kendime mola verdim canım, yarın bomba gibi dönüp senle didismeye başlarım
Ama en çok üzüldüğüm şey senin sevincini paylasmana engel olmuşum, hadi şimdi at havanı banabu arada kemer ve regl olayını bilmiyordum iyi ki söyledin tatlım
Yarın yapcam sana söz
Çok teşekkür ederim, Bugün okula gittik canım, 2 şube vardı, tam kaydı yapılmış sınıfını öğrendik. Öğretmene bilgilerimizi ilettiler bizi gruba ekleyecekmis. Öğretmen sonra aradı bizi, yarın okula gelin tanışalım her detayı konuşalım dedi.
çok şükür sıra sendeCanimmm süpersin, azmin çok iyi, yeşilleri gördün bile
Neyse cuma da diğer sürpriz i söylerim yada pazartesiKıyamam canım ya keşke içinden geldiği gibi paylassaydin, valla günümü güzel bile ederdin, sizin sevincinizle de mutlu olurum ben
Vay be 23 yıl demek, nice güzel yıllarınız olsun, bizimde 9 bitiyorEvet 27 gun sonra 23 yili tamamlayıp 24 den gün almaya başlayacağız insaAllah
Valla doktora sormadım diyet yapmıyorum zaten sadece aşırı tatlı yiyorum onu kestim spora gelirsek araştırdığım sadece dans yürüyüş yapabilirsem birde ev işi
Sporsuz diyetsiz acaba faydası olurmu ya
Ewet ne ip atlardımşuan imkansız geliyor
Sabah
09:00 bir çay bardağı kiraz sapı çayı
Bir bardak da normal çay
11:45 kahvaltı
Domates
Salatalık
2 dilim ekmek
Zeytin ezmesi
2 tane tereyağda yumurta
Çay
Akşam 16:00
2 adet kıymalı biber dolması
3 kaşık lorlu maydonozlu makarna
Bir kase cacık
17:00
Sade Türk kahvesi
2 lt su içtim yatana kadar 3 yaparım
Okuldan geldim yorgundum eve gelince uyudum iş miş yapmadımspor yok
Bugünkü menüm
Sabah 10:00
Yarım simit(simit kucuktu)
Peynir zeytin
2 yumurta
Domates
Şekersiz çay
Aksam19:00
Bir kase yayla çorbası
Bir tabak tavuk mantar
Ara: 2 lt su
Şekersiz çay
2 erik
Teşekkürler canım ütü de ev işine dahil mi acaba şimdi ütüye başlayacağım daHoşgeldin canım, çok güzel menün harika
Canım afiyet olsun menün çok güzel
Dahildir sonuçta ter atican kol kasi yapicanTeşekkürler canım ütü de ev işine dahil mi acaba şimdi ütüye başlayacağım da
Vay be 23 yıl demek, nice güzel yıllarınız olsun, bizimde 9 bitiyor
Darisi size olsun canim1997 de evlendim sanki milattann once evlenmisim gibime geldi
Lilim bende çok severim uğraşmayı. Ve keyifle yaparım.Hic yabanci degilim bu islere canim her yaz yaparim kis hazirligimi severimde ugrasmayi
Benimde hayalim bahceli evvv
Aksam yuruyusum asure olsada olmasada hep vadir canim cok cok nadirdir cikamadigimAsurede yilda bir kez yapiyorum yemessem olmazdi
Seni seniiii ama bitiki gec kaldin
Bu sicakta utu yapmak en buyuk spor sayılabilirTeşekkürler canım ütü de ev işine dahil mi acaba şimdi ütüye başlayacağım da
Of offff mukemmel yaaa masaAllah, hep hayalim yesillikler icinde, bahcesi olan bir ev pembe panjuru olmasada olurLilim bende çok severim uğraşmayı. Ve keyifle yaparım.Ve evim bahçeli. Aynen bende bahçe ile uğraşmayı seviyorum. Bahçemde, fasulye, barbunya, domates, biber, kabak, salatalık var. Tabii bahce küçük olduğu için tam randımanlı verim alamıyorum ama yemyeşil olmadı yetiyor. yaz boyu bahçede çay keyfi şahane oluyor. Hepinizi çaya ve ızgara keyfine beklerim.
Evet canım çocuğun okulu kafamı karıştırdı, ne olacak nasıl olacak diye. Alıştığımız bir düzen vardı çünkü ama çok şükür bugün gidip görüştük, yarın da öğretmenle tanisacagiz. Şu an için sagolsunlar çok ilgili davrandılar. İstediğimiz bir öğretmen vardı, olmaz diyorlardı ama onun sınıfına vermişler, bugün öğrendik. Diyet konusunda da dediğinde de haklısın, bu düzen ilk etapta işe yarasa da sürdürülebilir bir şey değil, giden geri geliyor gibi. Ben de suna karar verdim, iki gün çok kafaya takmaya çağın rahatlayacagim. Bu iki günde hem oğlumun okul işlerini hem de kendi okulumdaki işlerimi düzene koyacağım. 4 Eylül'de kilo bildirip listeye dahil oluyorum, 11 Eylül'de ortalamaya etkin olacak. Yani cuma günü sil baştan başlıyorum canım, liste bana iyi gelecek.oo süper
Canım oğlanın okul ne olacak nasıl olacak strese girdin bence.
Rahat ol.
Sarmal sistem zaten eğitim sistemimiz konular aynı zaten biraz daha ekleme oluyor.
2 basamaklı sayılar ise 3 basamaklı oluyor.vs..
Cuma fıstık gibi olucan.
İstersen perşembe yumurta detoksu yap.
Birde ne diycem vücut 15 günde bağışıklık kazanıyor .sen bu yeni diyete 3 hafta önce başladın yani vücut alıştı artık.
Sasirtman lazım.
Gerekirse hemen 3 gün if yap.
Seni çok seviyorum.uzulmene kıyamam
Bu arada ben de seni çok seviyorum, bana sürekli destek oluyorsun, çok iyi geliyorsun. Çok sağol canımoo süper
Canım oğlanın okul ne olacak nasıl olacak strese girdin bence.
Rahat ol.
Sarmal sistem zaten eğitim sistemimiz konular aynı zaten biraz daha ekleme oluyor.
2 basamaklı sayılar ise 3 basamaklı oluyor.vs..
Cuma fıstık gibi olucan.
İstersen perşembe yumurta detoksu yap.
Birde ne diycem vücut 15 günde bağışıklık kazanıyor .sen bu yeni diyete 3 hafta önce başladın yani vücut alıştı artık.
Sasirtman lazım.
Gerekirse hemen 3 gün if yap.
Seni çok seviyorum.uzulmene kıyamam
Cuma olur canim deneme suresine gerek yok mezun uyelerde cuma bildirim yaparsin 11 eyluldede listeye giris yaparsinEvet canım çocuğun okulu kafamı karıştırdı, ne olacak nasıl olacak diye. Alıştığımız bir düzen vardı çünkü ama çok şükür bugün gidip görüştük, yarın da öğretmenle tanisacagiz. Şu an için sagolsunlar çok ilgili davrandılar. İstediğimiz bir öğretmen vardı, olmaz diyorlardı ama onun sınıfına vermişler, bugün öğrendik. Diyet konusunda da dediğinde de haklısın, bu düzen ilk etapta işe yarasa da sürdürülebilir bir şey değil, giden geri geliyor gibi. Ben de suna karar verdim, iki gün çok kafaya takmaya çağın rahatlayacagim. Bu iki günde hem oğlumun okul işlerini hem de kendi okulumdaki işlerimi düzene koyacağım. 4 Eylül'de kilo bildirip listeye dahil oluyorum, 11 Eylül'de ortalamaya etkin olacak. Yani cuma günü sil baştan başlıyorum canım, liste bana iyi gelecek.
Zipzip- bu arada dediğim doğru dimi, 4 Eylül'deki bildirimim başlangıç kilosu kabul edilecek.
Bence dahil olması lazım özellikle yazın boncuk boncuk ter attırıyoTeşekkürler canım ütü de ev işine dahil mi acaba şimdi ütüye başlayacağım da
İyiyim iyiyimCanım benim inşallah iyisindir şu an, hiç olmamış amirin yaptığı ama iş hayatı da insanlar da bazen çok zor olabiliyor. Allah kolaylık versin inşallah.
Bence tehlike gibi gördü tek açıklaması bu canım. Kaçamak falan yapsam normal ama yapmadım ve bahanem de yok ödem vs. Diye. Her şey yolunda çünkü. Neyse ya olur arada böyle, sizlerin desteği yeterAynen yaa az kilomu verdin belkide dedigin gibi vucut sasirip korumayami aldiki aceba
Yaaa ben çok meraklı bir tazeyim o kadar dayanamam ki, haydi söyle söylesen benim değişim caylarin hepsini iç.
Bide ben dün yine sirkeli ılık su ve limonlu ılık su içtim.
Dün ne var ne yok yapmış in yeşil uğruna
çok şükür sıra sende
Köşede bekliyorum seni
Neyse cuma da diğer sürpriz i söylerim yada pazartesi
İnternetten kaynak indirip yansıtıyorum canım. Öğrenciler kısmen aktif tabi. Benimkiler 8. SınıfAnladım canım.
Biz yeni 3 olduk bizde alisicaz zamanla.
Belli bir kitap uzerinden mı gidiyorsun?
Evde tahta filan kullanıyor musun?
Öğrenciler aktif mi?
Kaçıncı sınıf senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?