Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sen benim değişim caylarin hepsini iç.
Bide ben dün yine sirkeli ılık su ve limonlu ılık su içtim.
Dün ne var ne yok yapmış in yeşil uğruna
Canimmm süpersin, azmin çok iyi, yeşilleri gördün bile
çok şükür sıra sende
Köşede bekliyorum seni
Kıyamam canım ya keşke içinden geldiği gibi paylassaydin, valla günümü güzel bile ederdin, sizin sevincinizle de mutlu olurum ben
Neyse cuma da diğer sürpriz i söylerim yada pazartesi

Evet 27 gun sonra 23 yili tamamlayıp 24 den gün almaya başlayacağız insaAllah
Vay be 23 yıl demek, nice güzel yıllarınız olsun, bizimde 9 bitiyor

Sonuçta lohusasın daha, sabah akşam fırçala zararını görmezsin, birde gece fırçanın üstüne selülit jelini sür bi güzel masajla , faydasını mutlaka görürsün

Hoşgeldin canım, çok güzel menün harika

Bugünkü menüm
Sabah 10:00
Yarım simit(simit kucuktu)
Peynir zeytin
2 yumurta
Domates
Şekersiz çay
Aksam19:00
Bir kase yayla çorbası
Bir tabak tavuk mantar
Ara: 2 lt su
Şekersiz çay
2 erik

Canım afiyet olsun menün çok güzel

Lilim bende çok severim uğraşmayı. Ve keyifle yaparım. Ve evim bahçeli. Aynen bende bahçe ile uğraşmayı seviyorum. Bahçemde, fasulye, barbunya, domates, biber, kabak, salatalık var. Tabii bahce küçük olduğu için tam randımanlı verim alamıyorum ama yemyeşil olmadı yetiyor. yaz boyu bahçede çay keyfi şahane oluyor. Hepinizi çaya ve ızgara keyfine beklerim.

Of offff mukemmel yaaa masaAllah, hep hayalim yesillikler icinde, bahcesi olan bir ev pembe panjuru olmasada olur esim bugun yine bahsetti bir kac ev gördüm ama kucuk dedi bir tane sevmis oda heveslenmeyim diye gostermedi para biriktirmemiz lazimmis alabilmek icin nasibimizde varsa bizimde olur belkim

Evet canım çocuğun okulu kafamı karıştırdı, ne olacak nasıl olacak diye. Alıştığımız bir düzen vardı çünkü ama çok şükür bugün gidip görüştük, yarın da öğretmenle tanisacagiz. Şu an için sagolsunlar çok ilgili davrandılar. İstediğimiz bir öğretmen vardı, olmaz diyorlardı ama onun sınıfına vermişler, bugün öğrendik. Diyet konusunda da dediğinde de haklısın, bu düzen ilk etapta işe yarasa da sürdürülebilir bir şey değil, giden geri geliyor gibi. Ben de suna karar verdim, iki gün çok kafaya takmaya çağın rahatlayacagim. Bu iki günde hem oğlumun okul işlerini hem de kendi okulumdaki işlerimi düzene koyacağım. 4 Eylül'de kilo bildirip listeye dahil oluyorum, 11 Eylül'de ortalamaya etkin olacak. Yani cuma günü sil baştan başlıyorum canım, liste bana iyi gelecek.
Zipzip- bu arada dediğim doğru dimi, 4 Eylül'deki bildirimim başlangıç kilosu kabul edilecek.

Bu arada ben de seni çok seviyorum, bana sürekli destek oluyorsun, çok iyi geliyorsun. Çok sağol canım

Cuma olur canim deneme suresine gerek yok mezun uyelerde cuma bildirim yaparsin 11 eyluldede listeye giris yaparsin

Aynen yaa az kilomu verdin belkide dedigin gibi vucut sasirip korumayami aldiki aceba
Bence tehlike gibi gördü tek açıklaması bu canım. Kaçamak falan yapsam normal ama yapmadım ve bahanem de yok ödem vs. Diye. Her şey yolunda çünkü. Neyse ya olur arada böyle, sizlerin desteği yeter

Yaaa ben çok meraklı bir tazeyim o kadar dayanamam ki, haydi söyle söyle

Anladım canım.
Biz yeni 3 olduk bizde alisicaz zamanla.
Belli bir kitap uzerinden mı gidiyorsun?
Evde tahta filan kullanıyor musun?
Öğrenciler aktif mi?
Kaçıncı sınıf senin?
İnternetten kaynak indirip yansıtıyorum canım. Öğrenciler kısmen aktif tabi. Benimkiler 8. Sınıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…