Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esim geldigimden beri savasiyorum ic dunyamda nefsiterbiye edecegim ins ..en etkili yaptigin ödem detoksu var mi ? sistim ödem biliyorum

esim geldigimden beri savasiyorum ic dunyamda nefsiterbiye edecegim ins ..en etkili yaptigin ödem detoksu var mi ? sistim ödem biliyorum
Lili 38 nin bir detoks suyu vardı işe yarıyor dediklerini hatırlıyorum ben genelde tam diyet listesi yapıyorum 6 öğün beslenmeli
Sen bence çok kg vereceksin bu törpülemeyi iç dünyanda yapınca listeler senden korksun

[
Canım bu kelebekler zayıflama kemerleri gibi. Sadece istediğin bölgede daha rahat kullanım kolaylığı var. Vücuda elektrik veriyor, bölgedeki yağları parçalıyor sanırım.
Hmm çok ilginçmiş sen faydasını gördün mü peki canım
Günaayyydınnn ❤❤

Allah eylülü hayırlı eylesin hakkımızda.
En sevdiğim sonbahar ayları şükür kavuşturana.

Aynen serinlik iyidir amin canım
Cok üzüldüm yaa nede guzel ne oldu aceba
Ayy kıyamam

yapacagim yapacagim tekrar gelinlik giymek istiyorumwalla hayalim bu yil basinda gelinlikli ve cocuklarimla ins Lili 38 nerdesin

Ben hic birini yapmiyordum ama yemek yapmaya yeni başladım

Ara ogunde simit olmasa guzel olurmus oda erimistir yururken afiyet olsun canim :))

Verirsin canim
2 gram dedigin ne ki
Ay evet aslında yemezdim de benim bebe ısırdı ısırdı attı elinden yedim bende ziyan olmasın diye
Teşekkürler kaptanım

Afiyet olsun

yapacagim yapacagim tekrar gelinlik giymek istiyorumwalla hayalim bu yil basinda gelinlikli ve cocuklarimla ins Lili 38 nerdesin
Lilim benimle arayı açmak için tempolu yürüyüşte level atlamış uyumaya gitti galiba görünce yazar muhakkak sportie kabak detoksu vardı çorba 1 günlük kg durunca onu yapıyorlardı

sonngulen tatlım takılmayacak mısın bana? Tatlı atışmanı özledim hem adım challenge hem seninle challenge benim yine pertim çıktı resmen uyku akıyor gözlerimden seni sudem34 emanet ediyorum
sudem34 balım bu hafta fazla konuşamadık haftaya az dinlenirken daha çok çok görüşürüz umarım

Canım bence su sana az geliyor suyu 1 lt artırsan -kg olarak sana dönecek bence

ev işinden saymak çok mu az olur

İNŞALLAH lilim olur. Biz daha köde bir ev yapmayı planlıyoruz in olursa dahada iyi olacak yazlık ev gibi. Ben toprakla uğraşmayı seviyorum. O zaman sileri orda da ağırlarım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…