esim geldigimden beri savasiyorum ic dunyamda nefsiterbiye edecegim ins ..en etkili yaptigin ödem detoksu var mi ? sistim ödem biliyorumKolay gelsinYürüyüş sayılmaz ama kalori bayağı yakmışsındır normal işten daha efor gerektiren bir işti galiba belliki acıkmışsın 1,5 pide çok olmuş gibi bir dilim yesen diyet yemek yesen en az -500 çıkardın normal liste için puanı nidsalii bilir
esim geldigimden beri savasiyorum ic dunyamda nefsiterbiye edecegim ins ..en etkili yaptigin ödem detoksu var mi ? sistim ödem biliyorum
Hmm çok ilginçmiş sen faydasını gördün mü peki canımCanım bu kelebekler zayıflama kemerleri gibi. Sadece istediğin bölgede daha rahat kullanım kolaylığı var. Vücuda elektrik veriyor, bölgedeki yağları parçalıyor sanırım.
Aynen serinlik iyidir amin canımGünaayyydınnn ❤❤
Allah eylülü hayırlı eylesin hakkımızda.
En sevdiğim sonbahar ayları şükür kavuşturana.
Ayy kıyamamCok üzüldüm yaa nede guzel ne oldu aceba
yapacagim yapacagim tekrar gelinlik giymek istiyorumLili 38 nin bir detoks suyu vardı işe yarıyor dediklerini hatırlıyorum ben genelde tam diyet listesi yapıyorum 6 öğün beslenmeli
Sen bence çok kg vereceksin bu törpülemeyi iç dünyanda yapınca listeler senden korksun
Ay evet aslında yemezdim de benim bebe ısırdı ısırdı attı elinden yedim bende ziyan olmasın diyeBen hic birini yapmiyordum ama yemek yapmaya yeni başladım
Ara ogunde simit olmasa guzel olurmus oda erimistir yururken afiyet olsun canim :))
Verirsin canim
2 gram dedigin ne ki
Afiyet olsunsabah
domates
2 haşlanmış yumurta
tereyağ
peynir
zeytin
helva
kayısı reçeli
1 2 dilim ekmek
2 dilim suçuk
ara
rezene
öğle
1 kase yoğurt
4 5 kaşık etli mantar yemeği
küçük kase bahcemizin üzümü
ara
yarimpaket etli yulaflı bisküvi rezene
akşam
fırında kofte patates
Bulgur
Ayran
Bolbol şu icildi
Lilim benimle arayı açmak için tempolu yürüyüşte level atlamış uyumaya gitti galiba görünce yazar muhakkakyapacagim yapacagim tekrar gelinlik giymek istiyorumwalla hayalim bu yil basinda gelinlikli ve cocuklarimla ins Lili 38 nerdesin
cuma ya az kaldiLilim benimle arayı açmak için tempolu yürüyüşte level atlamış uyumaya gitti galiba görünce yazar muhakkaksportie kabak detoksu vardı çorba 1 günlük kg durunca onu yapıyorlardı
Canım bence su sana az geliyor suyu 1 lt artırsan -kg olarak sana dönecek bence
Sabah (08.30)
- 2 gün kurusu ve suyu
Kahvaltı (11.00)
- 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, salatalık, domates, biber
Akşam (19.30)
- 1 tabak salata
Su: 2 lt
Spor: 90 dk cardio= 540p
Belki az sonra yoğurt yerim pul biberli
ev işinden saymak çok mu az olurKolay gelsinYürüyüş sayılmaz ama kalori bayağı yakmışsındır normal işten daha efor gerektiren bir işti galiba belliki acıkmışsın 1,5 pide çok olmuş gibi bir dilim yesen diyet yemek yesen en az -500 çıkardın normal liste için puanı nidsalii bilir
İNŞALLAH lilim olur. Biz daha köde bir ev yapmayı planlıyoruz in olursa dahada iyi olacak yazlık ev gibi. Ben toprakla uğraşmayı seviyorum.Of offff mukemmel yaaa masaAllah, hep hayalim yesillikler icinde, bahcesi olan bir ev pembe panjuru olmasada oluresim bugun yine bahsetti bir kac ev gördüm ama kucuk dedi bir tane sevmis oda heveslenmeyim diye gostermedi para biriktirmemiz lazimmis alabilmek icin nasibimizde varsa bizimde olur belkim
Evet canım çok az olur bence dakikası 2p yeterli olabilirev işinden saymak çok mu az olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?