Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de başladım canım ama müfredati bilmiyorum. Okul kitapları yok henüz bizde. Kendim bulduğum 3.sinif kitaplarına göre ilerleyecegim. Sen nasıl yapacaksın.
Şimdi 2. Sınıf bir test kitabımız var onu yaptırıyorum geçen yıl ben 3 okuttum müfredata hakimim okula gidebilirsem dolabimdsn kaynak kitaplarimi ve yıllık planimi alacağım ona göre ilerlemeyi düşünüyorum

Kolay gelsin canim

Teşekkür ederim. :) Kolay geldi bugünlük.

Canım kısa hedef tut.
68 de olsan fıstık gibi olursun.
Zaten çok güzelsin.
Bu sefer bırakmak yok.
Haftada 1 kaçamak hakkı var.
Canın çok çektiği şeyi cuma ya da cumartesi yersin diyetin de bozulmaz

Ya şimdi benim amaç insülin direncini kırmak ve bir daha hiç yakalanmamak olduğu için 68 fazla olur. Ama kısa hedef tutamak gibi bir derdim var evet. :) Şahsen ilk hedefim şu bir anda aldıklarımı verip 75 olmak. 20 kiloluk hedef. :) Ben aslında pound (lbs) hesabı tartmaya başlamıştım kendimi. Amerikan hesabı yani, 55 kg değil de 121 lbs gibi... Çünkü verdiğim kilo da gözüme rakam olarak fazla görünecekti, aldığım kilo da... Hem 85, 78 dedim mi o rakamların gözümde bir ağırlığı var, duygusal bir bedeli var. Ama 180 pound dedin mi kaç kilo olduğunu bile hesaplamadan bilmiyorum. Ama yarışmaya katılınca hesaplar değişti tabi. :) Yine de bitirince lbs ile ölçeceğim. 5 kilo almışım demek başka, 11 pound almışım demek başka,daha kritik gelir göze diye düşünüyorum. Ay neyse çok uzattım. Yani aklınıza yatıyorsa sizde böyle tartılabilirsiniz bence hedefe inince. Herhalde çoğu tartının ağırlık ünitesi değişikliği ayarı vardır.

Canımın çektiği şeyleri de çok yiyemeyeceğim. Çünkü kullandığım ilaç karbonhidrat yiyince ishal yapıyor, benim canım da fındık ceviz çekmiyor maalesef. Ama oh olsun bana, bugüne kadar canımın çektiklerini az yemedim. :)

58 iyidir ve sen yaparsın 1 yılda o kadar değişim geçirirsin ki herkesin ağzı açık kalır ❤❤❤

Umarım. :) Güzel dileklerin için teşekkürler.

Sen 58 isen benim kaç olmam gerekiyi acaba boyum 1.60 ben 65 olsam yeter diye düsünuyorum birde

Sorma. :) Estetik zevklerimiz sağlıkla uyuşmayabiliyor. Ben de hafif etli kadın ve erkek severim ama sağlık başka şeyler diyebiliyor. :) Bence sen 60 olsan iyidir. Kas oranın fazlaysa 65 de olur tabi. :)

Vay vay vay. Ne fena kurallar gelmiş. Ben de uzun süre kaptanlık yapmıştım, çok rahatmışım valla. :) Hiç yoktu böyle şeyler. İyi olmuş ama. 0.30 da az değil, kilo alanlar falan da oluyor genelde.

Pide biraz fazla olmuş ama süper yürümüşsün, o dengelemiştir.

Çok yorgunum arkadaşlar, herkesin menüsünü alıntılayamadım kusura bakmayın. Ama genelde iyi göründüler gözüme. :)

Bu fünün menüsü.
Sabah .
Peynir , zeytin sucuklu yumurta.
6 kupa form çay
1 kupa hindiba kahve
1 fincan dibek kahve
Öğlen.
3, 4tane bulgurlu yaprak sarma
3, 4 tatlı kaşığı aşure
Akşam
Küçük parca 1, 5 tane et köfte
5 bardak ayran
1 bardak çay
Gün içinde 6000 adım.
10000 adım tempolu yürüme.
Çok hareketli bir gün koşturmacalı

işte bu ya aranan kan bulundu.
Herşey olacağına varır.
Zaten halletmiş sin.
Bu arada ben de seni çok seviyorum, bana sürekli destek oluyorsun, çok iyi geliyorsun. Çok sağol canım
canım benzer yönlerimiz fazla.
Seni anlıyorum diyelim
Yaaa ben çok meraklı bir tazeyim o kadar dayanamam ki, haydi söyle söyle
Ha ha ben de zaten içimde tutamam hiç bir şeyi
Hedefime ulaştım 10 kilo verdim

Adımlar bugünde çok güzel tempolu olanları dakika bazında yazıyoruz kaç dakika da yürüdünüz 10000 adımı ? 60-70 dakika arası birşey olması gerekiyor

Menüm
10:00 100 gr tonbalığı, 100 gr light peynir
14:00 1 dilim ekşi mayalı ekmek, 1 tatlı kaşığı tereyağ
18:00 500 gr ızgara tavuk, 1 tırnak pide
22:00 1 kase yoğurt, 20 üzüm

Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş (6,5 km/sa) (160 puan), 30 dk normal yürüyüş (30 puan), 6 saat boya badana (180 puan)
Toplam 370 puan, toplam adım 6000 civarı

Boyayı ev temizliği gibi hesapladım. Merdiven demirlerini falan boyadım, yetişebilmek için tuhaf şekillere girdiğim çok oldu, pek kolay değildi yani. :) O yüzden temizlikten hesapladım. Yine de itiraz olursa düzeltirim. :)

N Nidsalii

Benden bugünlük bu kadar. Herkese iyi geceler.

Kuzum dün ben akşam girmeye çalıştım ama girmedi bir ben de mi oldu sorun bilmiyorum dün çok uzun süre okuldaydım canlı derslerimi bir türlü ayarlayamadık
Spor yapmayınca ne yazcam diyorum
Ama bu kez btxum oldu cumaya kdr bekli em sanki az göz çevreme yaptırmam lazım
Bakıcımız şehir dışına gitti annem geldi sağolsun bugün ilk canlı dersimi yaptım
Özlemişim ve özlemişler canlarım
Sen nasılsın canısı

Menüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı domates salatalık biber 1dilim çavdar ekmeği 1 kaşık lor 1 dilim peynir 2 fincan çay

Ara 1 incir 1 armut

Öğle 1 dilim çavdar ekmeği patlıcan yemeği salata
Akşam tavuklu mantar yemeği yoğurt 1dilim çavdar ekmeği
3 kupa çay yanında bir avuç karışık fındık ve badem
40 dk bölgesel 240 puan 5000 adım 75 puan toplam puan 315 N Nidsalii

Minnoşum bizim kapışma ayın kaçındaydı 17sinde yeğenimin dgünü varda hani bana Bi el atsan

İnternetten kaynak indirip yansıtıyorum canım. Öğrenciler kısmen aktif tabi. Benimkiler 8. Sınıf
canım sağol.ogrenecez inşallah
yürüyüş vs yaparsın o zaman dikişlerin için dikkat etmen lazım.
Canım harikasın sen 3 saat diyince ben de 3. Saat için çıkacaktım ama zorlamak istemedim.
Yarın okul var enerji lazım olacak.
Onun yerine evi temizledim yemek yaparken dans ettim
Kan ter içinde kaldım yine
Sol ayağımın altı acıdı baya.
Birden bunyeyi sarsmayim dedim

İnsan olursa senin gibi bir İngilizce öğretmeni olsun ister özlemişlerdir çok

umarım canım.canlı dersler başlayacak paketim bitti bitiyor 55 dk sonra yenileniyor
Sen işini biliyorsun
İf ile kısa sürede 20 kg gider 3 ay filan

Yarın tam gaz burdayım canım her konuda, şimdi herkesin uykusu gelmiş galiba. Ben kemerleri taktım oturdum senin 18bin adımı gördüm, gözlerim faltaşı gibi açıldı

Afiyet olsun canım menün hafif ve sporunda çok güzel olmuş
Selam kızlar
Bugünkü menüm
Sabah ( 12.30) salçalı iki yumurta, bir kaşık et sote, iki dilim tb ekmek, şekersiz çay
Akşam (19.30) 6 kaşık taze fasulye, 4 kaşık bulgur pilavı, salata, ayran
2 lt su
Afiyet olsun güzel.menü
Afiyet olsun eminönü ne gittiği zaman ayagina kara sular inmeden gezme bitmez
Afiyet olsun canim 3 öğün yediği için ve ara menülerde var o yüzden akşam bulgur olmayabilirdi gerisi güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…