Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Adımlar bugünde çok güzel tempolu olanları dakika bazında yazıyoruz kaç dakika da yürüdünüz 10000 adımı ? 60-70 dakika arası birşey olması gerekiyor ❤
70 dk sürdü canısı.Gün içindeki 6000 adımda koşturmalıydı. Alışveriş ev işi oldukça yoğun du.

Zahmet olmazsa benle de paylaşır mısın canım, en azından yol haritam olur. Tabi senin için sakıncası yoksa.

Benim oğlumda 3. Sınıf oldu , dün başladılar zoom la. Devlette mi özelde mi öğretmensin ?

Afiyet olsun menün hafif olmuş sporun ise çok güzel
Iyi geceler kizlar
Sanada iyi geceler canım
Afiyet olsun menü güzel
Sporunda gayet iyi
Afiyet olsun güzel menü
AFIYET olsun sporda menüde guzel

Ayyy çocukla mutfakla uğraş derken ancak gördüm mesajı canım, kutluyorum seni, harikasın. Devam edecek misin vermeye, sensiz kalmam dimi

Ayyy çocukla mutfakla uğraş derken ancak gördüm mesajı canım, kutluyorum seni, harikasın. Devam edecek misin vermeye, sensiz kalmam dimi
Evet canım listeye yeni girdim daha.
Kasım a kadar listede kalıp Kasım raporunda ve performans listesinde olmak istiyorum.

Mezun olmak için 69.5 olmam gerekiyor.

Kitle indeksim daha 25 altına yeni düştü.
23-24 arası olsun en azından

Teşekkür ederim
Evet sorma canım dizlerim agriyor hala :))

Afiyet olsun iyi adım atmışsın maşallah
Afiyet olsun iyi geceler
Afiyet olsun
Pek düzgün kullanmadım canım, dünden beri başladım, işe yararsa söylerim.
Tamam canım

Süper canım, birazcık listede birlikte takilacagiz yani

Tmm cnm. Pazartesi yaptığımda video 30 dakikaydı sanrım. Biraz pilates de yapmaya çalıştım ama sadece çalıştım. Puanlandıralacak gibi bir şey değildi

Diyette canim buldum ekran aldim malzemeleri kaynar su ile bir gece onceden uapiyordum sabah süzüp gün içinde tuketiyordum. Kiraz sapi falanda ekliyirdum ben evdeki malzememe gore
Diger tarifde dukan birasi gulumseden duymusdum onuda heryerde var tarifi

Eklentiler

• Screenshot_20200902-074713_YouTube.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…