GünaydınGünaydın güzel hanımlar
Şahane enerjik bir gün olur umarım
Benim düzenim değişecek sanırım kahvaltıyı erken oğlumla yapıp 3 öğün düzenine geçicem bir süre. Sporumu da kahvaltı sonrası yapıcam
Bakalım bu nasıl gidecek 1 hafta böyle gitsin duruma göre değiştiririm
Okullar uzaktan devam ettiği için , spor salonunu yine erteliycem
Okulların açılacağı yok gibi geliyor bana
Vakalar artıp duruyor, öğretmen arkadaşlar sizlerin düşüncesi nedir bu konuda ?
Niye boule olduki anlamadimOdemdir canim dun o kadar cok asure yemedin
Dolunay etkisi olabilir :))Niye boule olduki anlamadimaz buz degil ya 1300
Neyseki bu artı gerçek bir artı değil canım, eminim azıcık dikkat etsen hemen geçecekDun taryida cok guzel bir eksi gormisdum bugun arti 1300 sakami bu
Ah o lezzetli asureler ahhhhh yakti beni
bende chromdan giriyorum Allah Allah neden öyle oldu acabaUygulamayi bende sevmiyorum chromeden giriyorum canim ama yine de sorun var bugun
Kendimi yollara attim canimmNeyseki bu artı gerçek bir artı değil canım, eminim azıcık dikkat etsen hemen geçecek
Oyy kiyamam noldu sanaa
İnşallah açılmaz diye dua ediyorum ben canım, vakalar artıyor sürekli. Bu ortamda oğlumu da okula göndermek istemiyorum, aynı şekilde kendim de gitmek istemiyorum. Bizim öğrenciler Türkiye'nin dört bir yanından geliyor sonuçta, kimin ne taşıdığını bilemeyiz, sınıflarımız çok kalabalık. Hem öğrencilerin hem.bizim riske girmemiz demek. Henüz karar verilmedi eğitimi nasıl yapacağımız konusunda, hala bekliyoruz.Günaydın güzel hanımlar
Şahane enerjik bir gün olur umarım
Benim düzenim değişecek sanırım kahvaltıyı erken oğlumla yapıp 3 öğün düzenine geçicem bir süre. Sporumu da kahvaltı sonrası yapıcam
Bakalım bu nasıl gidecek 1 hafta böyle gitsin duruma göre değiştiririm
Okullar uzaktan devam ettiği için , spor salonunu yine erteliycem
Okulların açılacağı yok gibi geliyor bana
Vakalar artıp duruyor, öğretmen arkadaşlar sizlerin düşüncesi nedir bu konuda ?
yine gol atamadım lilimOyy kiyamam noldu sanaa
Ben operadan giriyorum sorun yok hatta reklam bile yokbende chromdan giriyorum Allah Allah neden öyle oldu acaba
İnsanın çok sinirini bozuyor dimi, bana söylediklerini düşün, kilo olamaz bu.Niye boule olduki anlamadimaz buz degil ya 1300
Olsun olur yine olur hakkinda hayirlisi olsun canimyine gol atamadım lilim
aşılamam tutmadı
inşallahOlsun olur yine olur hakkinda hayirlisi olsun canim
Aynen kilo olamaz buuİnsanın çok sinirini bozuyor dimi, bana söylediklerini düşün, kilo olamaz bu.
Canım benim üzme lütfen kendini, aşılamanın genellikle sonuç vermediği burda da konuşulmuştu, sadece onu da denemiş olmak için yapılmıştı. İnşallah yakında düzgün bir tedaviye başlayıp güzel haberleri almak nasip olsun.yine gol atamadım lilim
aşılamam tutmadı
inşallah canım saolCanım benim üzme lütfen kendini, aşılamanın genellikle sonuç vermediği burda da konuşulmuştu, sadece onu da denemiş olmak için yapılmıştı. İnşallah yakında düzgün bir tedaviye başlayıp güzel haberleri almak nasip olsun.
Yarın ya da cuma yine eksiyi görürsün senAynen kilo olamaz buuhadi dunku yanlis desem gecen cumadan bugune fazlalagim var yok artik yani
Sabah guncelleme yaptim telefonda ondan sonra sorun olmaya basladibende chromdan giriyorum Allah Allah neden öyle oldu acaba
Incir topluyordur simdi 1 gibi gelir canim
allah razı olsun kaptanımSabah guncelleme yaptim telefonda ondan sonra sorun olmaya basladi
Duzelir insallah yoksa opera indircem :))
Incir topluyordur simdi 1 gibi gelir canim
Uzme kendini de daha onunde tup bebek sureci var canim insallah guzel haberlerini birlikte alacagiz❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?