selam kızlarrr a.s.
oturdum deniz kenarında bilgisayarın başına. başka işin yokmu demeyin, çok sıcak yaa...sahilin dibinde cafede oturuyorum, nispeten daha serin... türkiye yanıyormuş sabah dinledim haberleri. bizde yarın dönücez kısmetse..yine evde sıcakdan bayılıcam anlaşılan sempatiksalakcinni........
kızlar, benim bir tane tickerım var zaten. sanıyorum 2.yi yapamıyorum. bu yuzden aşağıdaki gibi imzama ekledim kilomu. nasıl olmuş sizce ???
ayyyy süpersin Nazzo cum ben de çok sevindim Şeniz tebrik ederim bitanemm:hooray:
nazzommm harikasın canım ya.alkisalkisalkisalkisalkisalkis..çok çok tebrik ediyorum seni...kırbirkere maşallah...hayranım valla sanaopuyorumnanaktan
özellikle nazzocum süper kilo vermişsin. tebrikler canım.
tabi ki diğer kilo veren tüm arkidişlerim hepinize kocaman tebrikler. azminizi ve gayretinizi kutlarım.
varsın 1 yıl olsun. biz kesinlikle galibiz. geç de olsa bu kilolar g i d e c e k :))))))))))))))))
ya kızlar bende ramazana kadar 73 kg olayım demiştim. çarşamba ramazanın 1. günü sanırım. en azından 74 olayım ya belli ki 73 zor ..
paylaşıma gönderdim nazlıcım listeyi
bu arada leslie yi nihayet indirdim,3 mil olanı,şimdi izliyorumda ben arada farkında olmadan leslie yapıyomuşum.kaydirigubbakcemile3..2 sene önce spor salonundada bu hareketleri yapıyoduk...çok eğlenceli ve gerçekten inanılmaz ter attırıyo...nazlıcım sende indirmek istersen sende zayıfladan indirdim,zaten googlede ilk o site çıkıyo,yanlız part ları indirirken 15 dakika ara ver yoksa error veriyo,ben bu şekilde yaptım,hiç sorun olmadı
bu arada alıntı yapmıştım çıkmamış nazoo; tebrikler ne güzel kilo vermişsin.. harikasın yaaa...:lepi:
ben 79 hedefi vermişim ramazan öncesi umarım haftaya tutturmuş olurum..:Saruboceq:
kızlar ramazana kadar koyduğumuz hedeflere ulaşırız inşallah benim daha ulaşmam için en az 800 gr vermem lazım...nazzoo ulaştı ramazana kadar olan hedefinedarısı hepimizin başına
kızlar haftasonları durgun oluyor topiğimizdışarısı da çok sıcak çıkmak istemiyorum canım sıkıldı
nazzoo cuğum hoşgeldin tatlım nasılsın? opuyorumnanaktan
İyidir canım sen nasılsın. Ben birkaç gündür gelemiyordum. Geçmişi okudum , birikmiş menülerimi yazdım. Şİmdi de yemeğin son rütuşlarını halletmeye gideceğim. Hep düzenli saatinde yemek yemeye özen gösteriyorum.
afiyet olsun canım..aynen devam et zaten çok da düzenli ve güzel kilo veriyorsun..ben de iyiyim tatlım bugün evdeyim sadece kk ya takılıyorum sabah leslie ile 4fast mil bitirdim :)) içim huzurlu kaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaşlar.bu hafta çok kötüydü:))bebek düşündüğümüz için doktora gittik ve bebek sahibi olamayacağımızı öğrendik...tüp bebek yapın dedi doktor...bakalım Allah yardımcımız olsun ne yapacağımızı bilmiyoruz.bu nedenle buraya da giremedim.
bu arada hedef kiloma da ulaştım tabi bu üzüntüden oldu ama(65.4 /64.8 olmuşum.
nazcım hedefe de ulaşmışım ben artık mezun olabilirim değil mi?tabi fırsat buldukça yazarım yine.benim için dua edin sizde..
kızlar kardeşim istiyor pcyi sonra girerim öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?