Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar, benim bir tane tickerım var zaten. sanıyorum 2.yi yapamıyorum. bu yuzden aşağıdaki gibi imzama ekledim kilomu. nasıl olmuş sizce ???

ohhh şuanda nekadar şanslısın canımm..tadını çıkar sahilin

kızlar, benim bir tane tickerım var zaten. sanıyorum 2.yi yapamıyorum. bu yuzden aşağıdaki gibi imzama ekledim kilomu. nasıl olmuş sizce ???

hoşgeldin tubacımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktantatilin tadını çıkar canım dinlenmene bak...burası gerçekten yanıyo...,ben oturduğum yerden su oluyorum resmen kafamçokkarıştıallahım dışarıda çalışanlara sabır versin

canım kilo çizelgen geyet güzel olmuş bence...bu arada tubacım seni bu hafta listeye ekledim ...bu haftadan itibaren 6.takım üyesisin tekrardan hoşgeldin 6.takım ailesineŞenizŞenizcanım

ayyyy süpersin Nazzo cum ben de çok sevindim Şeniz tebrik ederim bitanemm :hooray:

Sağol tatlımmm. a.s. Sen de haftaya harikalar yaratacaksın. Reglden dolayı takılma oldu senin bu hafta.

nazzommm harikasın canım ya.alkisalkisalkisalkisalkisalkis..çok çok tebrik ediyorum seni...kırbirkere maşallah...hayranım valla sanaopuyorumnanaktan

Kirazımmm. Canım benim çok sağolll. :asigim: Çok seviniyorum verdiğim kilolara. Ve sizden gelen güzel haberlerle de bu sevincim 3-5 katlanıyor. Sen de vermişsin harikasın. Azı çoğu olmuyor biliyorsun. Bir hafta öyle bir hafta böyle. Değişiyor durumlar ama sonuç da kilolar gidiyor gidiyor gidiyorrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5

Sağol bitanem. Ben de seni çok tebrik ediyorum. Sen de çok güzelll kilo vermişsin. Aramıza hoşgeldin canımm. olumunekankayizsmile

Şu leslie işini halletmen iyi olmuş canım. İyi sporlarrrrr. yerimseniben

bu arada alıntı yapmıştım çıkmamış nazoo; tebrikler ne güzel kilo vermişsin.. harikasın yaaa...:lepi:

ben 79 hedefi vermişim ramazan öncesi umarım haftaya tutturmuş olurum..:Saruboceq:

Sağolasın nevroşum. Sen de güzel kilo vermişsin. Tebrik ediyorum seni. İnşallah sen de hedefine ulaşırsın. a.s.

kızlar ramazana kadar koyduğumuz hedeflere ulaşırız inşallah benim daha ulaşmam için en az 800 gr vermem lazım...nazzoo ulaştı ramazana kadar olan hedefine darısı hepimizin başına

İnşallah hepiniz ulaşırsınız kızlarrrrrr. :lepi: Ben inanıyorum sizlere. olumunekankayizsmile

Kirazım bu arada eklediğin resimlere baktım. Çok güzel çıkmışsın. Çok süper inceliyorsunnn. :asigim: sengözlerimebaksanab

04.08.2010

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

1 tabak semiz otu
1 kase yoğurt

Ara : İşyerinde - 16:00

1 elma
1 kayısı

Akşam : Evde - 19:00

80 gr light ton balığı
Yarım tabak patlıcan közlemesi
1 kase salata

Gece : Evde - 22:00

100 gr kavun

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

2-65 dk pilates yaptım. guclubacismile

05.08.2010

Kahvaltı : Evde - 07:30

Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

1 tabak bamya
1 kase yoğurt

Ara : İşyerinde - 16:00

1 havuö
1 salatalık

Akşam : Evde - 19:00

100 gr tavuk but haşlama (derisiz)
1 kase yoğurt
1 kase salata

Gece : Evde - 22:00

2 kayısı

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler :

2-Koşu bandında ellerimde 1.5 kg ağırlıklarla 75 dk tempolu yürüyüş yaptım. guclubacismile

06.08.2010

Kahvaltı : Evde - 09:00

Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : Evde - 13:30

2 ızgara köfte
1 kase yoğurt
1 kase salata

Ara : Evde - 16:30

1 şeftali

Akşam : Evde - 19:30

1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 kase salata

Gece : Evde - 22:30

1 armut

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000

Aktiviteler :

2-65 dk pilates yaptım. guclubacismile

kızlar haftasonları durgun oluyor topiğimiz dışarısı da çok sıcak çıkmak istemiyorum canım sıkıldı

nazzoo cuğum hoşgeldin tatlım nasılsın? opuyorumnanaktan

İyidir canım sen nasılsın. Ben birkaç gündür gelemiyordum. Geçmişi okudum , birikmiş menülerimi yazdım. Şİmdi de yemeğin son rütuşlarını halletmeye gideceğim. Hep düzenli saatinde yemek yemeye özen gösteriyorum.

afiyet olsun canım..aynen devam et zaten çok da düzenli ve güzel kilo veriyorsun..ben de iyiyim tatlım bugün evdeyim sadece kk ya takılıyorum sabah leslie ile 4fast mil bitirdim :)) içim huzurlu kaydirigubbakcemile2

afiyet olsun canım..aynen devam et zaten çok da düzenli ve güzel kilo veriyorsun..ben de iyiyim tatlım bugün evdeyim sadece kk ya takılıyorum sabah leslie ile 4fast mil bitirdim :)) içim huzurlu kaydirigubbakcemile2

Harikasın canımmm.. Gündüzden yapmakla süper yapmışsın. :lepi: Benim sporum işten güçten 21:30 a kaldı. kafamçokkarıştı

ben dünkü yediklerimi yazayım
sabah
bir parça börek (5 lokma idi sanırım)
1 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay
öğle 2 parça tavuk ızgara
1/2 tabak semizotu yemeği
4-5 kaşık yoğurt
ara
1 armut
akşam
a kase k-flex
gece
1 erik
70 dk tempolu yürüyüş,2 bardak bitki çayı,1 bardak nescafe 2 damla süt ile

Offff üzülme eylülcüğüm yaaaa rabbim tüp bebek diyen insanlara nasip ediyor bebeği zamanla , rabbimin mucizeleri çok, inan ve dua et tatlım biz ediyoruz

kızlar kardeşim istiyor pcyi sonra girerim öpüyorum hepinizi

Gel bir sarılayımda acılarını azıcık alayım özgemmmm :teselli:
Böyle kötü kaynanaların yatacak yeri yok yaaa, ne istiyorlar bizden anlamıyorumki, rabbime isyan edilmez ama yoruldum ben ya :sinifsinif:

haftasonları burası çok hareketsiz oluyor ( yarın hepinizle birlikte olacağım için çook mutluyum zemuszemus iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan sabah görüşmek üzere

günaydın fıstıklar...gözdemim gelmiş hoşgelmişopuyorumnanaktan...bizde seni çok ösledik cadı..Şeniz.dön bi önce

unutmadan haftasonu menüleimide vereyim

cumartesi

aç karnına 4 erik

kahvaltı
3 ad üçgen peynir
domates,salatalık,aysberk,biber

öğle
200 mi lıght süt
1 kase leblebi

ara
2 elma

akşam
taze fasulye
yoğurtlu semizotu

ara
1 incir
1 şeftali

3,5 litre su,1 şişe maden suyu
1,5 -2 saat kadar yürüyüş

pazar

aç karnına 1 şeftali

kahvaltı
haşlanmış yumurta
tavuk ciğeri,domates,salatalık,biber

öğle
taze fasulye
bi kaç lokma fırında tavuk
semizotu salatası,patlıcan salatası

akşam
öğlenin aynısı

3 litre su
spor maalesef yokklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…