Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlaaar... Bugün güne erken başladım. Kahvaltıyı yapıp dünden domates biber işlerine tam gaz devam inşallah.koşturmacaya kaldığım yerden devam.
Kolay gelsinn
Günaydın genç kadınlar ❤❤❤❤
Günaydın
Afiyet olsun
Sabah yürüyüşümü yaptim canim cikti
Ay bu sıcakta hiç çıkasim gelmiyor benim ya bravo size
Günaydın, günaydın güzel bayanlar
Sana da günaydın güzel bayan
Afiyet olsun

Geçmiş olsun baticonla pansuman yapmani tavsiye ederim hemen iyileşir umarım

Off ya, çok zor gerçekten, herkes bu zorluğu yaşıyor, hakkımızda hayırlısı, sen özelde öğretmensin değil mi

evet
kadın yeter ki istesin yaparsın inan.aynalar en yakın dostun olacak

Canım en iyi kararı sen verirsin.

Özelde uzaktan eğitim nasıl?
Devlette nasıl olacak?
İyice araştırıp ailecek karar verin

Eşim devletten yana değil, yabancı dil eksik olacak en başta. Bizimkiler 15 kişi sınıfta, online zor oluyor, 30 kişi olunca nasıl olur kimbilir, bakalım işte

Lohusa dönemim geçti:) hangi kremi kullaniyorsun
Krauterhof. Anti-cellulite gel

Yorumlara bakarak aldım, memnunum

Canım , sınıf öğretmeni de yeni aslında ama diğer öğretmenleri eski, online eğitimden ne kadar hayır gelirse o kadar, ben destekliyorum çok fazla, salgın hepimizi mahvetti

Canım , sınıf öğretmeni de yeni aslında ama diğer öğretmenleri eski, online eğitimden ne kadar hayır gelirse o kadar, ben destekliyorum çok fazla, salgın hepimizi mahvetti
Çocuğu olanların işi zor yazdıklarınızdan anlıyorum sen ilgili bir annesin çocuğunu çok iyi eğitirsin her halükarda şanslı yakışıklı

Çocuğu olanların işi zor yazdıklarınızdan anlıyorum sen ilgili bir annesin çocuğunu çok iyi eğitirsin her halükarda şanslı yakışıklı
Canımsın, gerçekten eğitim kırmızı çizgim diyebilirim, başarısız çocuğa tahammülüm yok, o yüzden ne gerekiyorsa yaparım. O’nu sıkmam baskı kurmam ama içim içimi yer. İçinde olacak çocuğun derler ya, o içindeyi oldurmak için kırk takla atıyorum, çevre de diyorki senin çocuğunun içinde var ne güzel şanslısın. Oysa inanılmaz emek harcıyorum geri planda
E napalım emeksi yemek yok

Bal0ncuk ben seni kaç kere etiketlemis olabilirim birdüsün hele merak ettigimden olabilirmi birine bile cevap vermedin
Aşılaman olmamis olabilir ama umudumuz da var Rabbim sana o kapiyi açıcak emin ol kötü düşünüp moralini bozma lütfen seni seviyorum

Seni seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…