evet iki gözümün çiçeği işteyimİştemisin sen bakim
3. günüm kuzum reglde... senin niye canın sıkkınBebegimmmmmmmmm can sıkmak yok. Dün sonuclanacakti aklıma geldin ama bilerek yazmadım. Ya zaten aşılama boş is. Sen canını sıkma sakın olacak olacak biliyorum ben
Allah kolaylik versin canimyaaaa seviyorum senievet iki gözümün çiçeği işteyim
3. günüm kuzum reglde... senin niye canın sıkkın
aynencok iyi ter atmissin amac haraket sen hic durmamissin zatn
yok canım bugün okul günüBalım yaptın mi canlı dersinikolaylıklar dilerim gününde
Canım iyice araştırıp artılarını eksilerini ölç tart.Off ya, çok zor gerçekten, herkes bu zorluğu yaşıyor, hakkımızda hayırlısı, sen özelde öğretmensin değil mi
Eşim devletten yana değil, yabancı dil eksik olacak en başta. Bizimkiler 15 kişi sınıfta, online zor oluyor, 30 kişi olunca nasıl olur kimbilir, bakalım işte
Krauterhof. Anti-cellulite gel
Yorumlara bakarak aldım, memnunum
Kolay gelsinGünaydın herkese
Nasılsınız kızlar
Biz iyiyiz sen nasılsın? Sen incirleri bitirmeden incirler seni bitirecek çok korkuyorumBir selam verip gitcem herkes iyimi
Ayy güzel nidsaliim bana abla deme olur mu
Bittim sormaaaaKolay gelsin
Biz iyiyiz sen nasılsın? Sen incirleri bitirmeden incirler seni bitirecek çok korkuyorum ❤❤❤
Ayy güzel nidsaliim bana abla deme olur mukendimi olduğumdan büyük hissediyorum epi topu kaç yaş büyüğüz senden 5-6 o da sayılmaz
Ne kadar daha toplayacaksınız? Buraları sen olmayınca ıssız oluyorBittim sormaaaa
Ya benim arkadaş grubu benden 10 yaş küçük den başlıyor 10-12 yaş büyüğe kadar gidiyorKolay gelsin
Biz iyiyiz sen nasılsın? Sen incirleri bitirmeden incirler seni bitirecek çok korkuyorum ❤❤❤
Ayy güzel nidsaliim bana abla deme olur mukendimi olduğumdan büyük hissediyorum epi topu kaç yaş büyüğüz senden 5-6 o da sayılmaz
Ya bende hiç alışkın değilim hep küçüğüm abla duyunca kendimi farklı hissediyorumYa benim arkadaş grubu benden 10 yaş küçük den başlıyor 10-12 yaş büyüğe kadar gidiyoro yüzden kimseye abla da diyemiyorum....abla da dedirtmiyorum
20gun daha surer canimyaaaNe kadar daha toplayacaksınız? Buraları sen olmayınca ıssız oluyor ❤
Olur mu senin Kontenjan hep boş bekliyor seni20gun daha surer canimyaaa
Aratmiyosunuz beni okuyorum merak etme
Bizde küçükler en fazla hocam diyorYa bende hiç alışkın değilim hep küçüğüm abla duyunca kendimi farklı hissediyorum
Tabi siz öğretmensinizBizde küçükler en fazla hocam diyor
Ayy yok ya hocam deme senTabi siz öğretmensinizSudem34 hocam nasılsınız bugün? Sporlar tamam mı, ben henüz yürüyüş yapmadım ama diğerleri cepte
Sen balsın zatenAyy yok ya hocam deme sen
Resmiyet girmesin araya
Burda hepimiz fit hatunlariz
Bugün of günü yaptımTabi siz öğretmensinizSudem34 hocam nasılsınız bugün? Sporlar tamam mı, ben henüz yürüyüş yapmadım ama diğerleri cepte
Bu ara yaprak dökümüne sardi iyice bitsede gelse artik
Mevsim sonbahar şimdi bitmez ki yaprak dökümüBu ara yaprak dökümüne sardi iyice bitsede gelse artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?