Ben devlette çalışıyorum ama özel gibi okulumuz özelden ayrılanlar bizim okula geliyor benim sınıfta 2 tane öğrenci var öyle gelen kaymakamlığın dibinde olan bir okul muhitte iyiOff ya, çok zor gerçekten, herkes bu zorluğu yaşıyor, hakkımızda hayırlısı, sen özelde öğretmensin değil mi
Eşim devletten yana değil, yabancı dil eksik olacak en başta. Bizimkiler 15 kişi sınıfta, online zor oluyor, 30 kişi olunca nasıl olur kimbilir, bakalım işte
Krauterhof. Anti-cellulite gel
Yorumlara bakarak aldım, memnunum
Ne güzel, hangi şehirdeydin bitanem merak ettim şimdiBen devlette çalışıyorum ama özel gibi okulumuz özelden ayrılanlar bizim okula geliyor benim sınıfta 2 tane öğrenci var öyle gelen kaymakamlığın dibinde olan bir okul muhitte iyi
Günaydın güzel hanımlar
Şahane enerjik bir gün olur umarım
Benim düzenim değişecek sanırım kahvaltıyı erken oğlumla yapıp 3 öğün düzenine geçicem bir süre. Sporumu da kahvaltı sonrası yapıcam
Bakalım bu nasıl gidecek 1 hafta böyle gitsin duruma göre değiştiririm
Okullar uzaktan devam ettiği için , spor salonunu yine erteliycem
Okulların açılacağı yok gibi geliyor bana
Vakalar artıp duruyor, öğretmen arkadaşlar sizlerin düşüncesi nedir bu konuda ?
Ben de böyle düşünüyorum. bizde 8. Sınıfların kursları yarın başlıyor bakalım bir görmüş olacağız durumları. 9 sınıf var onar kişilik.Bence açılmayacak açılsa da kısa süre sonra kapanacak
Evet canım haklısın, iş başa düşüyor böyle olunca, ne öğretmeniydin devlette mi özelde mi ?
Benim oğlum özelde 3. Sınıf , uzaktan eğitim olacaksa da özele gitmesinin ne anlamı var diyorum, acaba alıp devlete mi versem ???
Önerilerinizi bekliyorum@snglmlk @sudem34 @aysss01 @Elhan @selensu82 Yazankalem
Ben de böyle düşünüyorum. bizde 8. Sınıfların kursları yarın başlıyor bakalım bir görmüş olacağız durumları. 9 sınıf var onar kişilik.
İlgili bir öğretmene ve kalabalık olmayan bir sınıfa denk gelecekse bence devlet okulu olmalı. Sonuçta her ikisi de uzaktan eğitim verecek. Tabi özel okul ciddi bir indirim yaparsa durum değişir. Belki daha faydalı olabilir.
2 aylik bebem var bugün adet olmuşum kızımda 8 aylıkken olmuştum erken olmak iyimi
Yok canim belirlemedik kac olsun ne dusunuyorsun ortalama olarak 2 puan desek az mı
Ben devlette sosyal bilgiler öğretmeniyim her gün canlı ders veriyorum .Evet canım haklısın, iş başa düşüyor böyle olunca, ne öğretmeniydin devlette mi özelde mi ?
Benim oğlum özelde 3. Sınıf , uzaktan eğitim olacaksa da özele gitmesinin ne anlamı var diyorum, acaba alıp devlete mi versem ???
normal bence ben de 3 aylıkken olmuştum2 aylik bebem var bugün adet olmuşum kızımda 8 aylıkken olmuştum erken olmak iyimi
ben devlette sosyal bilgiler öğretmeniyim özeller de uzaktan eğitim yapacak biz yapıyoruz . Özeller de aynı olacak ben para vermek istemezdim ama karar senin canım.Evet canım haklısın, iş başa düşüyor böyle olunca, ne öğretmeniydin devlette mi özelde mi ?
hiç görmedim bal küpümBal0ncuk ben seni kaç kere etiketlemis olabilirim birdüsün hele merak ettigimden olabilirmi birine bile cevap vermedin
Aşılaman olmamis olabilir ama umudumuz da var Rabbim sana o kapiyi açıcak emin ol kötü düşünüp moralini bozma lütfen seni seviyorum
Seni seviyoruz
Amaaaa yapma böyle üzme kendini tamam demek kolay ama sen üzülünce herkes üzülüyohiç görmedim bal küpümmoralsizdim hiç bakmamışım hiç birşeye
Amaaaa yapma böyle üzme kendini tamam demek kolay ama sen üzülünce herkes üzülüyo
İştemisin sen bakim
Bugün bosverdim ablam gayet iyiyim teşekkür ederim. Sen nasılsın asılmedusares canım dün gördüm mesajını, işyerindeki hazımsız tiplere takıpta hiç üzme kendini, boşsay , başka türlü olmaz , sonuçta akşam çıkınca işten herşeyi bırak orda, hayatında değiller. 30 yıl iş hayatım oldu, ne manyaklar geldi geçti beni ne çok ağlatanlar olmuştu, şimdi diyorum ki be aptalmışım bwş para etmez insanlar için gözyaşı dökmüşüm
Sen o tatlı bebişleribi düşün onlar senin hayatının gerçeği ve anlamı
Bal0ncuk canım hiç olmadı sende moral bozukluğu , ne istiyorsan onun olduğunu düşün yüzün gülsün ,sen gül dünya gülsün
İyiyim ben de 20 dk kaldı evime kavuşmak içinIyiyim canım sen nasilsin
Bebegimmmmmmmmm can sıkmak yok. Dün sonuclanacakti aklıma geldin ama bilerek yazmadım. Ya zaten aşılama boş is. Sen canını sıkma sakın olacak olacak biliyorum benyine gol atamadım lilim
aşılamam tutmadı
Zumbadan Bi tık aşağı saysak 3 iyi olur benceYok canim belirlemedik kac olsun ne dusunuyorsun ortalama olarak 2 puan desek az mı
Az kalmis canimİyiyim ben de 20 dk kaldı evime kavuşmak için
Tamam o zaman 3 puan olarak ilk sayfayi guncelliyorumZumbadan Bi tık aşağı saysak 3 iyi olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?