Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben devlette çalışıyorum ama özel gibi okulumuz özelden ayrılanlar bizim okula geliyor benim sınıfta 2 tane öğrenci var öyle gelen kaymakamlığın dibinde olan bir okul muhitte iyi

Bence açılmayacak açılsa da kısa süre sonra kapanacak
Ben de böyle düşünüyorum. bizde 8. Sınıfların kursları yarın başlıyor bakalım bir görmüş olacağız durumları. 9 sınıf var onar kişilik.

İlgili bir öğretmene ve kalabalık olmayan bir sınıfa denk gelecekse bence devlet okulu olmalı. Sonuçta her ikisi de uzaktan eğitim verecek. Tabi özel okul ciddi bir indirim yaparsa durum değişir. Belki daha faydalı olabilir.

Herşey belirsiz olduğu için bir girişimde yapamıyoruz açıkçası, devletteki mevcutlar 25-30 arası

2 aylik bebem var bugün adet olmuşum kızımda 8 aylıkken olmuştum erken olmak iyimi

Bi doktoruna danış istersen

Ben devlette sosyal bilgiler öğretmeniyim her gün canlı ders veriyorum .
2 aylik bebem var bugün adet olmuşum kızımda 8 aylıkken olmuştum erken olmak iyimi
normal bence ben de 3 aylıkken olmuştum

ben devlette sosyal bilgiler öğretmeniyim özeller de uzaktan eğitim yapacak biz yapıyoruz . Özeller de aynı olacak ben para vermek istemezdim ama karar senin canım.

hiç görmedim bal küpüm moralsizdim hiç bakmamışım hiç birşeye

Bugün bosverdim ablam gayet iyiyim teşekkür ederim. Sen nasılsın asıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…