Isabet olmus canım bugün aşure olacak iş değildi. Bugun tam zurnanın zırt dediği yerAşure bugün iptal yarın pişiricem fasulyeyi beğenmedim akşamdan ıslattim şimdiden kırılmışlar eşim başka alicak bugün onu kuru fasulye pişiricem yarin tartı sonrası hepinizi aşure yemeye bekliyorum listedeki kızlar 1.lik gelirse tencerenin dibini bile ekmenen sıyıra bilirsiniz
Benim kuzen konyada doktor. Kendini iyi hissetmeyi test yaptırıyor negatif çıkıyor. 3 gün sonra daha kötü hissediyor yine test yaptırıyor ve sonuç pozitif. Ama Allahtan eşi ve çocuğuna bulamamıştı şükür. Evde 5 gün karantina da kaldı daha sonradaha da ağırlaşınca yoğun bakıma aldılar malesef. Ve düzeldi Allah eşine çocuğuna bağışladı. Birçok kişi gerçekten anlamıyor ve testler negatif çıkabiliyor. MalesefYa çoğu kişi anlamiyo bile virüs olduğunu benim arkadaşımda babası grip olmuş o şekilde gidiyolar doktor test yaptırıyo ve pozitif cikiyo sonra evdeki herkesi yaptırıyorlar herkes pozitif cikiyo sadece baba da belirti var
Asla Hayır demem böyle tekliflereAşure bugün iptal yarın pişiricem fasulyeyi beğenmedim akşamdan ıslattim şimdiden kırılmışlar eşim başka alicak bugün onu kuru fasulye pişiricem yarin tartı sonrası hepinizi aşure yemeye bekliyorum listedeki kızlar 1.lik gelirse tencerenin dibini bile ekmenen sıyıra bilirsiniz
Inanki vazgecmisidm yapmayacaktim bugun ama sporti bacimin istahli istahli anlatisi beni benden aldi kalk kizim yap dedim
sportie canım benim
Sabah (08.30)
- 2 gün kurusu ve suyu
Kahvaltı (11.00)
- 1 peynirli yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, salatalık, domates, biber
Ara (15.00)
- 5 tane üzüm, yarım kf leblebi
Akşam (19.30)
- 6 kaşık yeşil fasulye, 1 kase salata
Su: 2 lt
Spor: 90 dk cardio = 540p
Selam kızlar
Menüm
Sabah (11.00) bir haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1kk peynir, salata, biraz bal, iki dilim tb ekmek
Öğlen bir kurabiye
Akşam (19.30) fırında kıymalı patlıcan 5 kaşık kadar, 3 kaşık pilav, 1 dilim ekmek, yarım kase çorba, ayran, salata
Akşam biraz fazla oldu kendimi çok aç hissettim nedense. Duygusal açlık sanırım, okuldan bir arkadaşın covid olduğunu öğrendim tüm gün kafam dağıldıkurslar bu hafta iptal
Menüm sabah ılık limonlu su
Kahvaltı domates salatalık biber 5 çatal sucuklu yumurta 3 Zeytin 1 dilim çavdar ekmeği
Ara 1 incir biraz üzüm
Öğle yoğurtlu patlıcan yemeği az soğan 1 dilim çavdar ekmeği
Akşam et haşlama yarim dilim çavdar ekmeği
3 fincan çay yanında bir avuç karışık fındık ve badem
3 litre su 40 dk hızlı tempolu yürüyüş 100puan 10000 adım 150 puan toplam 250 puan N Nidsalii
Sabah
Yumurta
Bahcemizin domatesi
Reçel
Helva
Peynir 2 dilim ekmek
Öğle
4 köfte 6 7 ince dilim patates
1 bardak kayısı suyu
Ara
Rezene 4 5 adet yulaflı bisküvi
Akşam
4 5 kaşık bulgur
1 kase yoğurt
Fırında yağsız sinitzel
Bolbol şu içtim
2 saat ev işi
Bugün yorgundum spor yapmadım
Ben rakiplikten çıkalı yıllar oldu hangi rakipIsabet olmus canım bugün aşure olacak iş değildi. Bugun tam zurnanın zırt dediği yer
Karşı takım dahi olsanız iyi oldu adınıza sevindim
Buyur gel bekliyorum yarınAsla Hayır demem böyle tekliflere
Bende 4 eylülü 24 eylüle çeke bilirmiyim yine hedefim 72 yanlızGünaydın fıstıklar ❤❤❤
Bugün perşembe + 1 kilodayım
Aç gezsem bile yarın gittiğim kiloya dönmem çok zorbiraz gecikmeli olarak gelicem
Şimdiki hedef 24 eylül 54,900
Aa o nasıl iş ya nasıl zorunlu değil bana ders saati yetmiyor da fazladan saat istiyorumBugün devlet okuluyla gittim görüşmeye, sınıflar 36-37 kişiymiş
Öğretmenler online yapmak zorunda değilmiş isterlerse 1 saat yapabilirmiş , ebadan günde 1 saat haftada 4 gün eğitim
Bu ne yaaaa
Biz kendi okulumuza devam kararını aldım tereddütsüz
Bende 4 eylülü 24 eylüle çeke bilirmiyim yine hedefim 72 yanlızaz değil hedefe 3 kilo uzaktayım
Bende 4 eylülü 24 eylüle çeke bilirmiyim yine hedefim 72 yanlızaz değil hedefe 3 kilo uzaktayım
Aa o nasıl iş ya nasıl zorunlu değil bana ders saati yetmiyor da fazladan saat istiyorumbizde zorunlu haftada 11 saat canlı ders 2 saat yüzyüze kursa giriyorum
Valla öyle dedi burdaki yetkili devlet ebayı veriyor bitti, öğretmenin insiyatifindeymiş ayrıca ders vermek 37 kişiye nasıl verebilir zaten mümkün değil , eşim demişti olmaz diye de ben ümitlenmiştim
Yarin yeni hedefleri belirleyelim :))Cuma 25 Eylül oluyorbence yarın ki hedeflerden sonra tüm grup ikinci hedef haftası mı yapsak ben katılırım yinede
Ne ara çıktkn kizz haberim yokkiBen rakiplikten çıkalı yıllar oldu hangi rakip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?