Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Isabet olmus canım bugün aşure olacak iş değildi. Bugun tam zurnanın zırt dediği yer
Karşı takım dahi olsanız iyi oldu adınıza sevindim

Benim kuzen konyada doktor. Kendini iyi hissetmeyi test yaptırıyor negatif çıkıyor. 3 gün sonra daha kötü hissediyor yine test yaptırıyor ve sonuç pozitif. Ama Allahtan eşi ve çocuğuna bulamamıştı şükür. Evde 5 gün karantina da kaldı daha sonradaha da ağırlaşınca yoğun bakıma aldılar malesef. Ve düzeldi Allah eşine çocuğuna bağışladı. Birçok kişi gerçekten anlamıyor ve testler negatif çıkabiliyor. Malesef

Asla Hayır demem böyle tekliflere

Inanki vazgecmisidm yapmayacaktim bugun ama sporti bacimin istahli istahli anlatisi beni benden aldi kalk kizim yap dedim
sportie canım benim

Dün öyle yorulmuşum bugün kolum kalkmıyor, ama bu mesajdan sonra spora doğru yönelicem

Harikasın yarınki tartını merak ediyorum

Akşam bana ekmek fazla geldi, arkadaşına çok geçmiş olsun canım

Gayet beğendim

Sabah hem gelva hem reçel sonra bisküvi bi çıt fazla gibi geldi

Merhaba Zipzip-
Menüm diyete uygundu
Spor olarak N Nidsalii
45 dk Leslie 180p
45 dk bölgesel 270p
15000 adım 225p
Toplam 675p

Afiyet olsun menünde sporunda çok güzel canım

Günaydın fıstıklar ❤❤❤

Bugün perşembe + 1 kilodayım

Aç gezsem bile yarın gittiğim kiloya dönmem çok zor biraz gecikmeli olarak gelicem

Şimdiki hedef 24 eylül 54,900
Bende 4 eylülü 24 eylüle çeke bilirmiyim yine hedefim 72 yanlız az değil hedefe 3 kilo uzaktayım

Aa o nasıl iş ya nasıl zorunlu değil bana ders saati yetmiyor da fazladan saat istiyorum bizde zorunlu haftada 11 saat canlı ders 2 saat yüzyüze kursa giriyorum

Aa o nasıl iş ya nasıl zorunlu değil bana ders saati yetmiyor da fazladan saat istiyorum bizde zorunlu haftada 11 saat canlı ders 2 saat yüzyüze kursa giriyorum

Valla öyle dedi burdaki yetkili devlet ebayı veriyor bitti, öğretmenin insiyatifindeymiş ayrıca ders vermek 37 kişiye nasıl verebilir zaten mümkün değil , eşim demişti olmaz diye de ben ümitlenmiştim

Valla öyle dedi burdaki yetkili devlet ebayı veriyor bitti, öğretmenin insiyatifindeymiş ayrıca ders vermek 37 kişiye nasıl verebilir zaten mümkün değil , eşim demişti olmaz diye de ben ümitlenmiştim

Valla abla veren nasıl veriyor ne münasebet öğretmen insiyatifi ne demekmiş okula gidemiycek çocuklar bu öğretmenler napıcaklar peki bütün gün? Hiç kusura bakmasınlar herkes işini yapsın.

Şikayet ederdim ben direk. Tamam hiç bişey mükemmel değil ama herkes üstüne düşeni yapıcak.

Eşim derse girmediği halde diğer hocaların dersi varken pc başında oluyo ya herkea bişey soruyo sorun olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…