- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.791
- 158
- 33
Kolaylarına gelmiş olur mu öyle şey . Öğretmen de üşenmiş idareci de olan çocuklara oluyor . Vallahi telefonum susmuyor ödev gönderiyorum hepsini deftere yazıp atıyorlar tek tek kontrol ediyorum Bugün dersim olmamasına rağmen . Çalışmak istemiyorlar ne ala memleket . Kuzuma yazıkValla öyle dedi burdaki yetkili devlet ebayı veriyor bitti, öğretmenin insiyatifindeymiş ayrıca ders vermek 37 kişiye nasıl verebilir zaten mümkün değil , eşim demişti olmaz diye de ben ümitlenmiştim
65 razıyım vallaKeşke yemeseydin işi ciddi ciddi ele alma vakti geldi bu kadar tatil yeter bonusum
63 rahat olursun ki sen ne kilolardan düşmüşsün
Antikor testi varda pahalı bildiğim
Bu arada Nasıl gidiyor yarın beni altedecek misinçok çabaladım ama birazıda şans kabul edelim yarın bildirimini heyecanla bekleyeceğim
Merhaba canım
Keşke yemeseydin işi ciddi ciddi ele alma vakti geldi bu kadar tatil yeter bonusum
63 rahat olursun ki sen ne kilolardan düşmüşsün
Antikor testi varda pahalı bildiğim
Bu arada Nasıl gidiyor yarın beni altedecek misinçok çabaladım ama birazıda şans kabul edelim yarın bildirimini heyecanla bekleyeceğim
65 olsam var ya sokağı baştan sona halay çekerim herkese benden çay diye bağırırım kendimi yerlere atar çıldırırırım65 razıyım valla
Neden olmasın Halay mendilin benden hadi bakalimmmmm tey teyyyyy65 olsam var ya sokağı baştan sona halay çekerim herkese benden çay diye bağırırım kendimi yerlere atar çıldırırırım
Sağol canım mendilsiz aslaNeden olmasın Halay mendilin benden hadi bakalimmmmm tey teyyyyy
Bı insanin adı çıkacağına canı çıksın diye boşa dememişler
O elindeki donmuş mendil degilmis gecenNeden olmasın Halay mendilin benden hadi bakalimmmmm tey teyyyyy
canin çıkmasın seninBı insanin adı çıkacağına canı çıksın diye boşa dememişler
Ben yaptıysam sende yaparsın sen 86la başlamışsın ben 99.8 le baslamıştımSağol canım mendilsiz asla
Ne şekilde olduğu değil ne işe yaradıgı önemli benim için ben mendil diye kullaniyom
Hadi canım ne ara oldu bu çıkmalar ben niye görmedim en son bıraktığımda gülümse kılıçları çekmişti Allah Allah edalariyla geliyordu hele diyorum bu gülümse neden hiç gelip yarıştan bahsetmiyorBende katılamadım lili
Bende bilmeyerek don sutyen sallamisim milleteNe şekilde olduğu değil ne işe yaradıgı önemli benim için ben mendil diye kullaniyom
Yiğidin mali meydanda derlerdi şimdi bizim mal mülk meydandaBende bilmeyerek don sutyen sallamisim millete
Heeeee vallaaaa bilmiyodum bende ne salladigimiYiğidin mali meydanda derlerdi şimdi bizim mal mülk meydanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?