Yarin yeni hedefleri belirleyelim :))
Hiç hazır hissetmiyorum abla ama ins Allah yapa bilirim birbirimizi gazlarsak neden olmasınBende 24 eylüle kadar 3 kilo hedefim hadi bakalım hedefimiz aynı gülüm kapışalımmı
Ne ara çıktkn kizz haberim yokki
Motivasyon sıfır bacı aman ne bilim sıkıldım galiba 1yili geçti sadece koruma gibi düşünüyorum 74+75 gidip geliyorumNe ara çıktkn kizz haberim yokki
Hiç hazır hissetmiyorum abla ama ins Allah yapa bilirim birbirimizi gazlarsak neden olmasın
Utandimayin bizi yahu oturun oturduğunuz yerdeCuma 25 Eylül oluyorbence yarın ki hedeflerden sonra tüm grup ikinci hedef haftası mı yapsak ben katılırım yinede
Demi gııı bı huzur vermiyollaaaaa
Tamam canım ben ordan kopyalarım, yarin da okulda olacağım muhtemelen, bilgisayarda yapmak çok daha kolay.Tamam canim olur ilk sayfada var son hali sadece yeni uyeler eksik onlarida yarin eklerim
Bunun sonradan yapılan bir testi var mı acaba. Yani kan testiyle falan geçirip geçirmediğimiz belli olur mu ki.Ya çoğu kişi anlamiyo bile virüs olduğunu benim arkadaşımda babası grip olmuş o şekilde gidiyolar doktor test yaptırıyo ve pozitif cikiyo sonra evdeki herkesi yaptırıyorlar herkes pozitif cikiyo sadece baba da belirti var
Çok geçmiş olsun canım, en çok çocuklar için korkuyorum, Allahım yaşatmasın kimseye.Benim kuzen konyada doktor. Kendini iyi hissetmeyi test yaptırıyor negatif çıkıyor. 3 gün sonra daha kötü hissediyor yine test yaptırıyor ve sonuç pozitif. Ama Allahtan eşi ve çocuğuna bulamamıştı şükür. Evde 5 gün karantina da kaldı daha sonradaha da ağırlaşınca yoğun bakıma aldılar malesef. Ve düzeldi Allah eşine çocuğuna bağışladı. Birçok kişi gerçekten anlamıyor ve testler negatif çıkabiliyor. Malesef
Sagol canimTamam canım ben ordan kopyalarım, yarin da okulda olacağım muhtemelen, bilgisayarda yapmak çok daha kolay.
Yaparız canım yeter ki isteyelim benki kısırı bile ekmekle yiyen kişi, sezeryan göbeğim benden ayrı önden gidiyordu neredeyse bütün gün ev işi, yemek, çocuk artık öyle yapmıyorum önce sağlığım makine de asılacak çamaşır var beklesin önce ben bir Leslie yapıp bitireyim ondan sonra asarım artık böyle 15 gündür ekmek yemiyorum, oluyormuş böyle de hiç acıkmıyorum istersek yaparız üşenmek yok
İyi bir okul deneyimi olmamış sizin için, umarım kendi okulunuz indirim konusnda bir şeyler yapar.Bugün devlet okuluyla gittim görüşmeye, sınıflar 36-37 kişiymiş
Öğretmenler online yapmak zorunda değilmiş isterlerse 1 saat yapabilirmiş , ebadan günde 1 saat haftada 4 gün eğitim
Bu ne yaaaa
Biz kendi okulumuza devam kararını aldım tereddütsüz
Nedir o sebep canım75.3 benim güncel dikkat etsem bu hafta atarım aslında etmemde lazım sebeplerim var artık
Keşke yemeseydin işi ciddi ciddi ele alma vakti geldi bu kadar tatil yeter bonusumBen bugün aşure yemiycektim ya
63 rahat olursun ki sen ne kilolardan düşmüşsünMotivasyon sıfır bacı aman ne bilim sıkıldım galiba 1yili geçti sadece koruma gibi düşünüyorum 74+75 gidip geliyorum
Antikor testi varda pahalı bildiğimBunun sonradan yapılan bir testi var mı acaba. Yani kan testiyle falan geçirip geçirmediğimiz belli olur mu ki.
25 Eylül o galiba 3 haftaya -2 az değil mi ? 2,5 yaparsın senBende katiliyorum 24 eylül hedefim 74
4 eylül hedefine yakın dahil oldum gruba o yüzden 76 demiştin buna 74 diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?