Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bunun sonradan yapılan bir testi var mı acaba. Yani kan testiyle falan geçirip geçirmediğimiz belli olur mu ki.

Çok geçmiş olsun canım, en çok çocuklar için korkuyorum, Allahım yaşatmasın kimseye.

Yaparız canım yeter ki isteyelim benki kısırı bile ekmekle yiyen kişi, sezeryan göbeğim benden ayrı önden gidiyordu neredeyse bütün gün ev işi, yemek, çocuk artık öyle yapmıyorum önce sağlığım makine de asılacak çamaşır var beklesin önce ben bir Leslie yapıp bitireyim ondan sonra asarım artık böyle 15 gündür ekmek yemiyorum, oluyormuş böyle de hiç acıkmıyorum istersek yaparız üşenmek yok

İyi bir okul deneyimi olmamış sizin için, umarım kendi okulunuz indirim konusnda bir şeyler yapar.

Ben bugün aşure yemiycektim ya
Keşke yemeseydin işi ciddi ciddi ele alma vakti geldi bu kadar tatil yeter bonusum
Motivasyon sıfır bacı aman ne bilim sıkıldım galiba 1yili geçti sadece koruma gibi düşünüyorum 74+75 gidip geliyorum
63 rahat olursun ki sen ne kilolardan düşmüşsün
Bunun sonradan yapılan bir testi var mı acaba. Yani kan testiyle falan geçirip geçirmediğimiz belli olur mu ki.
Antikor testi varda pahalı bildiğim
Bu arada Nasıl gidiyor yarın beni altedecek misin çok çabaladım ama birazıda şans kabul edelim yarın bildirimini heyecanla bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…