Bı insanin adı çıkacağına canı çıksın diye boşa dememişler
Burdan uzak olunca motivasyon düşüyor lilim o yüzden bu aralar pek diyet modunda değildim kendi halimde takiliyordum sabah başlayıp akşama bitiyordu yanlız olunca sorumluluk olmayınca kaçıra biliyor insan ama toparlamam lazım msj yazarken ekran donuyor ya sizdede oluyormuHadi canım ne ara oldu bu çıkmalar ben niye görmedim en son bıraktığımda gülümse kılıçları çekmişti Allah Allah edalariyla geliyordu hele diyorum bu gülümse neden hiç gelip yarıştan bahsetmiyor
Hadi canım ne ara oldu bu çıkmalar ben niye görmedim en son bıraktığımda gülümse kılıçları çekmişti Allah Allah edalariyla geliyordu hele diyorum bu gülümse neden hiç gelip yarıştan bahsetmiyor
Valla yalanda sayılmazBen yohum diye gelmediğin ses etme anlamasınlar
Evet hatta 3 gundur sayfa yenilerken baya bir bekliyorumBurdan uzak olunca motivasyon düşüyor lilim o yüzden bu aralar pek diyet modunda değildim kendi halimde takiliyordum sabah başlayıp akşama bitiyordu yanlız olunca sorumluluk olmayınca kaçıra biliyor insan ama toparlamam lazım msj yazarken ekran donuyor ya sizdede oluyormu
Bende de klavye sıkıntısi var klavyem gidiyorBurdan uzak olunca motivasyon düşüyor lilim o yüzden bu aralar pek diyet modunda değildim kendi halimde takiliyordum sabah başlayıp akşama bitiyordu yanlız olunca sorumluluk olmayınca kaçıra biliyor insan ama toparlamam lazım msj yazarken ekran donuyor ya sizdede oluyormu
Eşim izliyor o PC den ben telden yaprak dökümünü eşim diyo com güzel sende 1 bölümden başla izle Türkçe dublaj çok küfür ediyorlar ya sesini duyuyorum bazenAllah fıslatmaya tabi.
Sen yaprak dökümüne dalmışsın ben la casa de papel
Gidiyor derken yazmıyor demi takılıyor bende tuşlara basıyorum yazmıyor çıkış yapıp ger ekrana geliyorum çok sıkıcı amaBende de klavye sıkıntısi var klavyem gidiyor
Bir harfi yanlis yazinca silmek istedigimde silme tusuna basiyorum klavye gidiyor ve tek tek harfi silerken her defasinda aynısını yasiyorumGidiyor derken yazmıyor demi takılıyor bende tuşlara basıyorum yazmıyor çıkış yapıp ger ekrana geliyorum çok sıkıcı ama
Vayyyy muhteşemsin beni geçmişsin tebrik ederimOlmazmı
Benim güncel kilom 72,9
24 eylüle hedefim 70 kısmetse bakalım
Var canım antikor testi. Hatta geçenlerde sordum nekadar diye 400 TL dedi hastaneBunun sonradan yapılan bir testi var mı acaba. Yani kan testiyle falan geçirip geçirmediğimiz belli olur mu ki.
Eşim izliyor o PC den ben telden yaprak dökümünü eşim diyo com güzel sende 1 bölümden başla izle Türkçe dublaj çok küfür ediyorlar ya sesini duyuyorum bazen
Sağol Cnmmm az spora ağırlık verip yemeğede dikkat edince oluyor ya. Bazen sıkılıyor insan tabii ama o dönemde içine giremediğim elbiseye bakıyorumVayyyy muhteşemsin beni geçmişsin tebrik ederim
Bıraktı tatilden sonra başlayamadıBonus bir ara oglun da kilo vermek icin diyetisyene gitmistiniz ne oldu kilo verebildi mi kac zamandir aklımda sorayim dedim
Birlikte baslarsiniz insallah yenidenBıraktı tatilden sonra başlayamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?