cumartesi gelemedim işyerinde yemek vardı . yine onun için sabahın 5 inde gelip hazırlık yaptık . sonrasında bulaşık fazlı falan derken işyerinde çıkmamız akşam 17:30 u buldu ... cumartesi günü işten çıkarılmalar başladı moralim çok bozuldu ogün bizede artık bişeyler söyleselerde bu belirsizlik sona erse artık strese giriyor insan ister istemez.
günaydın nazlım.opuyorumnanaktan..bizde merak etmiştik seni..off şu belirsizliğiniz bi bitsede sende rahat nefes alsan canım yaa
günaydın nazlişkom iyiyim sen nasılsın canım?
kaçakkk nerelerdesin.. hadi dön artık bende çok özledim...olumunekankayizsmileBen hepiniziiiii çoooook özlediiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
günaydın canım evet artık bitsin bu belirsizlik . muhasebeye soruyorum senin durumun daha belli değil diyorlar . kalacakmıyım gidecekmiyim artık bişey söylesinlerde bende yoluma bakayım diyorum ama kimseden ses çıkmıyor .....
afiyet bal olsun nevkuşum ...bizde çok özledik aebenim..montide de yazdım topla işleri gel biz buralardayız..olumunekankayizsmile
kızlar bugünkü menüm;
2 tam ekmeğe peynirli tost, salatalık,maydonoz,çay
öğlen tavuk ızgara salata yoğurt
1 elma
semizotu yemeği,salata,yoğurt
1 armut 1 şeftali olarak planlıyorum..
selamlar fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
geç geldim dimi dövebilirsiniz valla . öyle çokda işim varki size bir merhaba diyim dedim . çok özledim valla sizleri.
evet canım haklsın hiç kaçamak yapmadım daha.. ama dediğin gibi ilk seferki hızı da yakalayamadım. hem montiye alışma ama daha fazlası spor bence aebenim. bu hafta ekliyorum artık sporu inşallah hayatıma leslieleri indirmiştim onlara başlıyacağım... tembellikten kurtulabilirsem...:kedi::kedi:afiyet bal olsun nevkuşum ...
gördügüm kadarıyla hala kaçamaksız sürdürüyorsun montiyi ama kilo vermen bu sefer eskisi kadar hızlı deyil .sanırım . bu birazda bünyenin montiye alışmasıyla alakalı . ilk yaptıgın kadar etkisi gürülmüyor a.s
ama bir önemli etkide sanırım spor yapmıyorsun .?yerimseniben
sporuda eklemeye çalış bu günlerde .Şeniz
oy oy gel bende seni öpem fıstıkım .ŞenizŞenizŞeniz özlemişim valla .opuyorumnanaktangel ablam koccamann bi öpeyim seni Şeniz Şeniz Şeniz
kurtulursun hadi bakem . hazır sıcaklarda erirken terle yaglarda gitsin .kaydirigubbakcemile3evet canım haklsın hiç kaçamak yapmadım daha.. ama dediğin gibi ilk seferki hızı da yakalayamadım. hem montiye alışma ama daha fazlası spor bence aebenim. bu hafta ekliyorum artık sporu inşallah hayatıma leslieleri indirmiştim onlara başlıyacağım... tembellikten kurtulabilirsem...
kurtulursun hadi bakem . hazır sıcaklarda erirken terle yaglarda gitsin .kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?