Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın 6. takımın çıtırları ben birikmiş 3 günlük menülerimi yazayım .

cuma

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
1 adet but tavuk haşlama
salata
1 kase yoğurt

akşam
2 avuç leblebi
1 kutu süt

ara
2 adet şeftali

cumartesi

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
yarım domates
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir
5 adet zeytin

öğlen
kavurma et
1 adet domates
1 bardak ayran

akşam
kavurma et
salata

pazar

sabah
sucuklu yumurta
kk kadar beyaz peynir
3 adet yeşil zeytin
yarım domates

öğlen
yok

ara
1 armut

akşam
3 yemek kaşığı taze fasülye yemeği
2 yemek kaşığı fırında patlıcan
salata
yoğurt

cumartesi gelemedim işyerinde yemek vardı . yine onun için sabahın 5 inde gelip hazırlık yaptık . sonrasında bulaşık fazlı falan derken işyerinde çıkmamız akşam 17:30 u buldu ... cumartesi günü işten çıkarılmalar başladı moralim çok bozuldu ogün bizede artık bişeyler söyleselerde bu belirsizlik sona erse artık strese giriyor insan ister istemez.

günaydın nazlım.opuyorumnanaktan..bizde merak etmiştik seni..off şu belirsizliğiniz bi bitsede sende rahat nefes alsan canım yaa

günaydın nazlım.opuyorumnanaktan..bizde merak etmiştik seni..off şu belirsizliğiniz bi bitsede sende rahat nefes alsan canım yaa

günaydın canım evet artık bitsin bu belirsizlik . muhasebeye soruyorum senin durumun daha belli değil diyorlar . kalacakmıyım gidecekmiyim artık bişey söylesinlerde bende yoluma bakayım diyorum ama kimseden ses çıkmıyor .....

Günaydın kıslar,

hepinize iyi haftalar diliyorum...herkes iyidir umarım. haftasonum iyi geçti benim diyette bozulma yok..
bugün çok yorgun hissediyorum kendimi halim yok pek, belki de havalardandır.

ben bi geçmişi okuyup geleyim..

Ben hepiniziiiii çoooook özlediiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
kaçakkk nerelerdesin.. hadi dön artık bende çok özledim...olumunekankayizsmile

nazcım hayırlısı yaa... haklısın beklemek ne sinir bozucudur şimdi...Allah kolaylık versin canım.. İnşallah hayırlı kapılar açılsın önünde ne olursa olsun...:Saruboceq:

Kirazzz resimlerine baktım canım... süper görünüyorsun canım.. ha gayret devam...elbisen çok yakışmış.. ne kadar fark etmişsin son birkaç kiloda yaaa

selamlar fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

geç geldim dimi dövebilirsiniz valla . öyle çokda işim varki size bir merhaba diyim dedim . çok özledim valla sizleri.

bizde çok özledik aebenim..montide de yazdım topla işleri gel biz buralardayız..olumunekankayizsmile

kızlar bugünkü menüm;
2 tam ekmeğe peynirli tost, salatalık,maydonoz,çay
öğlen tavuk ızgara salata yoğurt
1 elma
semizotu yemeği,salata,yoğurt
1 armut 1 şeftali olarak planlıyorum..

nazlım iş konusunda hala belirsizlik sürüyormu kuzum benim .....?
hayırlısı olsun . potronerının seningibi bir çalışanından vaz geçecegini sanmam canım ... yinede hayırlısı neyse hakkında o olsun .

afiyet bal olsun nevkuşum ...
gördügüm kadarıyla hala kaçamaksız sürdürüyorsun montiyi ama kilo vermen bu sefer eskisi kadar hızlı deyil .sanırım . bu birazda bünyenin montiye alışmasıyla alakalı . ilk yaptıgın kadar etkisi gürülmüyor a.s

ama bir önemli etkide sanırım spor yapmıyorsun .?yerimseniben
sporuda eklemeye çalış bu günlerde .Şeniz

evet canım haklsın hiç kaçamak yapmadım daha.. ama dediğin gibi ilk seferki hızı da yakalayamadım. hem montiye alışma ama daha fazlası spor bence aebenim. bu hafta ekliyorum artık sporu inşallah hayatıma leslieleri indirmiştim onlara başlıyacağım... tembellikten kurtulabilirsem...:kedi::kedi:

gel ablam koccamann bi öpeyim seni Şeniz Şeniz Şeniz
oy oy gel bende seni öpem fıstıkım .ŞenizŞenizŞeniz özlemişim valla .opuyorumnanaktan
kurtulursun hadi bakem . hazır sıcaklarda erirken terle yaglarda gitsin .kaydirigubbakcemile3
tatil resimlerinden koyarım bi ara bakın bakalım begenecekmisiniz ....:kedi:
can alıcı soru . kilo aldınmı ..??.. tabiki EVET ....:kedi: bulundugum ortamlarda 2. Aşama pek olmadı .ama salataya yüklendim bende ... ölçülerimde fazla bi degişiklik yok ama .....1.2. cm arası ...oda normal okadar tıkınmaya
..ramazan girmeden . bir iki gün şişligi atmam lazım . birde reglim bu arada ...

neyse ben kaçar. sonra bol bol konuşuruz ...

Son düzenleme:
aebencim inşallah ramazan öncesi kurtulursun şişkinliklerden...
başka yerlerde olunca diyet işi sıkıntılı oluyor.
evine döndün ya artık düzenli yiyebileceğinden çok sürmez verirsin inşallah canım...

vereliniortak

bende çıkıyorum kimse yok galiba ama herkesi öptüm..
kolay bir gün geçsin diyet adına inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…