Kirazzz resimlerine baktım canım... süper görünüyorsun canım.. ha gayret devam...elbisen çok yakışmış.. ne kadar fark etmişsin son birkaç kiloda yaaa
selamlar fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
geç geldim dimi dövebilirsiniz valla . öyle çokda işim varki size bir merhaba diyim dedim . çok özledim valla sizleri.
günaydın kızlar ..aebencim hoşgeldin opuyorumnanaktan
cumartesi gelemedim işyerinde yemek vardı . yine onun için sabahın 5 inde gelip hazırlık yaptık . sonrasında bulaşık fazlı falan derken işyerinde çıkmamız akşam 17:30 u buldu ... cumartesi günü işten çıkarılmalar başladı moralim çok bozuldu ogün bizede artık bişeyler söyleselerde bu belirsizlik sona erse artık strese giriyor insan ister istemez.
kirazcım sen nasılsın bitanem? leslie yi yapıyor musun birlikte yapalım diyorduk ya ben her gün yapıyorum..2 gün önce 4fast miles yaptım dün de 3 express miles yaptım ama ilginçtir ki yediklerim değişmez iken ben 300 gr almışım iki günde( 64.7 idim busabah bir tartıldım ki ne göreyim 65.0 ( nedenini anlayamadım ben önceden pilates yapıyordum acaba leslie bana yaramadı mı dedim:uhm:
Nazlıcığım dilerim en kısa zamanda kurtulursun şu belirsizlikten ve rahatlarsın artık.. :Saruboceq: sonuç ne olursa olsun senin için hayırlı olan olsun bitanem..haftasonu merak ermiştik seni...hoşgeldinnn olumunekankayizsmile
herkese merhaba hepinizi çok özledim.bu hafta çok yogunum. hemen yazıp çıkmak zorundayım haber vermek için ugradım.işyerinde epey bi sıkıntılar yaşıyoruz.akşamları evden girmeye çalışacagım kendinize iyi bakın kızlar
kızlar anca gelebildim bi bakayım dedim.aeben ablam gelmiş hoşgelmiş özlemiştik seni ablacım
nazcım inşallah tez zamanda hakkında hayırlısı olsun tatlım
kirazım resimlerinde bariz bir fark var müthişsin canım
bana gelince haftasonu misafirlerim vardı ve maalesef istediğim gibi geçmedi bugün tam gaz devam
ben iyi sayılırım bitanem ama acaip şişlik var bendede,2 gündür wc ye çıkamıyorum sanırım ondan,patlayacam sankiakannehirakannehir
canımcım leslie ye daha başlayamadım,eve annemden dolayı gelen giden çok oluyo,hiç fırsatım olmadı ama bi aksilik çıkmazsa bu akşam yapıcam...şu tartılma işinide canım sadece cumaları yap derim,günlük inişler çıkışlar olabilir,buda senin hem kafanı karıştırır hem moralini bozar,sen azimle devam et canım,hatta 1 gün leslie 1 gün plates yap,a.smutlaka fark olucaktır
hoşgeldin tubacımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktantatilin tadını çıkar canım dinlenmene bak...burası gerçekten yanıyo...,ben oturduğum yerden su oluyorum resmen kafamçokkarıştıallahım dışarıda çalışanlara sabır versin
canım kilo çizelgen geyet güzel olmuş bence...bu arada tubacım seni bu hafta listeye ekledim ...bu haftadan itibaren 6.takım üyesisin tekrardan hoşgeldin 6.takım ailesineŞenizŞenizcanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?