Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kirazzz resimlerine baktım canım... süper görünüyorsun canım.. ha gayret devam...elbisen çok yakışmış.. ne kadar fark etmişsin son birkaç kiloda yaaa

teşekkür ederim nevroşum...inş.çok daha fit resimler koyucam,siz canlarımla bu mutluluğu paylaşmak çok çok güzel...iyiki varsınızŞeniz
selamlar fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

geç geldim dimi dövebilirsiniz valla . öyle çokda işim varki size bir merhaba diyim dedim . çok özledim valla sizleri.

hoşgeldin ablacımmmopuyorumnanaktançok özledik seniii bende öpcem kocaman ŞenizŞenizŞenizŞeniz

kirazcım sen nasılsın bitanem? leslie yi yapıyor musun birlikte yapalım diyorduk ya ben her gün yapıyorum..2 gün önce 4fast miles yaptım dün de 3 express miles yaptım ama ilginçtir ki yediklerim değişmez iken ben 300 gr almışım iki günde ( 64.7 idim busabah bir tartıldım ki ne göreyim 65.0 ( nedenini anlayamadım ben önceden pilates yapıyordum acaba leslie bana yaramadı mı dedim:uhm:

Nazlıcığım dilerim en kısa zamanda kurtulursun şu belirsizlikten ve rahatlarsın artık.. :Saruboceq: sonuç ne olursa olsun senin için hayırlı olan olsun bitanem..haftasonu merak ermiştik seni...hoşgeldinnn olumunekankayizsmile

kızlar dün yediklerim
sabah
1 dilim kepek ekmeği
2 dilim peynir
1 ince dilim salam
2 küçük parça sucuk
1 haşlanmış yumurta
ara
1 armut
akşam
1 tabak bezelye yemeği
1 kaşık pilav
gece
1 bardak kefir
2 saat tempolu yürüyüş (50 dk sı leslie ile ) 2 bardak bitki çayı

ben iyi sayılırım bitanem ama acaip şişlik var bendede,2 gündür wc ye çıkamıyorum sanırım ondan,patlayacam sankiakannehirakannehir

canımcım leslie ye daha başlayamadım,eve annemden dolayı gelen giden çok oluyo,hiç fırsatım olmadı ama bi aksilik çıkmazsa bu akşam yapıcam...şu tartılma işinide canım sadece cumaları yap derim,günlük inişler çıkışlar olabilir,buda senin hem kafanı karıştırır hem moralini bozar,sen azimle devam et canım,hatta 1 gün leslie 1 gün plates yap,a.smutlaka fark olucaktır

herkese merhaba hepinizi çok özledim.bu hafta çok yogunum. hemen yazıp çıkmak zorundayım haber vermek için ugradım.işyerinde epey bi sıkıntılar yaşıyoruz.akşamları evden girmeye çalışacagım kendinize iyi bakın kızlar

hoşbuldum canım . bizim patronların 3 ayda bir cumartesileri cemaat yemekleri olur . bizde mecbuen yardıma yardıma geliyoruz . onun için öyle günlerde ex olmuş bir durumda eve gideriz. dünde evimi temizledim onun için hiç giremedim internete . AMİN canım İNŞALLAH bir an önce durum kesinleşirde bende yoluma bakarım . bu belirsizlik canımı sıkıyor.

kolay gelsin sana canım şimdiden . İNŞALLAH bir an önce atlatırsınız sıkıntılarınızı .

kızlar anca gelebildim bi bakayım dedim.aeben ablam gelmiş hoşgelmiş özlemiştik seni ablacım

nazcım inşallah tez zamanda hakkında hayırlısı olsun tatlım

kirazım resimlerinde bariz bir fark var müthişsin canım

bana gelince haftasonu misafirlerim vardı ve maalesef istediğim gibi geçmedi bugün tam gaz devam

teşekkür ederim narincimopuyorumnanaktaninş.çok daha güzel resimlerde koyucam,azimle yola devam

sende kaldığın yerden devam canım et hiç bişi olmamış gibi,bak sırada 70 ler 69 lar bizi bekliyo dimi yerimseniben

anaaa benden sonra kimsecikler gelmemişakannehir...nerdesiniz fıstıklar

bari bende gelmişken menümü vereyim

kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,3ad yeşil biber

öğle
200 ml lıght süt
1 avuç leblebi (sıcaktan canım hiçbişi istemedi)

ara
1 nektari
3 erik

akşam
1 tabak patlıcan yemeği
1 tabak salata,1 kase yoğurt

3,5 litre su,2 bardak yeşil çay,1 şişe soda
1 saat yürüyüş

evet canım ben pilatesten uzaklaşmamalıyım bunu anladım bir süre leslie ye ara vereyim hiç olmazsa..çok teşekkürler tatlım

kızlar kurstan geldiğim gibi hemen açtım pc yi ama kimsecikler yok yine (
bugün uediklerimi yazayım
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1/2 salatalık
1/2 domates
1 bardak şekersiz çay
öğle
1 tabak semizotu yemeği
1 kase yoğurt
ara
1 armut
akşam
1 avuç leblebi
1 bardak süt
2 tane yulaflı büsküvi :kedi:
gece
1 kayısı
3 lt su, 1 bardak nescafe (az süt ile), 2 bardak yeşil çay

iyi geceler kızlar

tatilden donduk. 2 gundur çamaşırdı, ütüydü, ev işiydi derken giremedim.
menülerimde biraz düzensiz oldu. yarın tekrar düzene koymam lazım.
zaten çarşambada ramazanın 1.günü. dolayısıyla çok fazla iş bırakmamam lazım.
sıcaklarda oruçken yapamam yoksa. oruç tutacak herkese sabır ve kolaylıklar diliyorum.
bakalım ben de çok istiyorum ama umarım becerebilirim...

biraz da geçmişe bakayım...

sagol kirazım opuyorumnanaktan gördüm listede ismimi mutlu oldum kaydirigubbakcemile2
artık ben de 6.takım üyesiyim, inş.birlikte süper süper olucazzz zemuszemus

evet gerçekten allah dışarıda çalışanların yardımcısı olsun.

aeben abla hoşgeldin..çok kolay gelsin..tatil dönüşü işler bitmiyor. özledik seni. en kısa zamanda görüşürüz inşallah :))

nazcım, senin şu iş durumun umarım netleşir bir an once. insanın tum hayatını etkileyen bir durum iş. ne olacaksa olsa da sen de baksan kendi yoluna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…