Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2 günlük menülerim.....

pazar

öğlene doğru kalkınca
2 kuru kayısı

öğlen kahvaltı
2 dilim tb ekmek
1 tane yagsız üçgen peynir
2 kk yagsız beyaz peynir
domates, salatalık
1 fincan yeşil çay

öğleden sonra
1 bardak yagsız süt
10 adet badem

akşam
1 tabak menemen yumurtalı
cacık

spor
evi süpürme, bavulları yerleştir, 5 makina çamaşır yıka ve as, bu arada çocukla ugraş vs... :lepi:
sayılıyormu bunlar spordan :))

pazartesi

öğlene doğru kalkınca
2 tane ceviz

öğlen kahvaltı
1 dilim tb ekmek
2 kk yagsız beyaz peynir
domates, salatalık

öğleden sonra
1 bardak yagsız süt
10 adet badem

akşam
1 tabak kuru fasulye
salata
yogurt

spor
2 saat ütü ve yerleştirme, bu arada cadılaşan kızımın peşinden koşmaca :)))

günaydın 6. takımın çıtırları dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
yarım domates
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir

öğlen
et kavurma
salata
ayran

ara
1 adet armut

akşam
et kavurma
salata
közlenmiş kırmızı biber
yoğurt

iyiyim bitanem,son kahvaltımı yapıyorumsen nasılsın

bende kahvaltımı yaptım . yeşil çayımı içiyorum şimdi . ALLAH hayırlısıyla oruçlarımızı tutmamızı nasip etsin inşallah . bende iyi olmaya çalışıyorum. işyerindeki belirsizlik yüzünden canım sıkkın soruyorum senin durumun daha belli değil diyorlar buda canımı sıkıyor bişey söyleseşlerde bende ona göre yoluma baksam etrafa haber salsam

Dostlara Günaydın

Dostlara günaydın,
Sevgiye sevgi katmak için
yola çıkanlara günaydın.
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.
Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.
Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar.
Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar.
Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler.
Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın.
Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın.
Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar.

Günaydın kızlar,

Herkes iyidir inşallah.. Birazdan evden çıkacam dışarıda çok işlerim var..

Ramazanda oruç tutacak herkese şimdiden kolaylıklar diliyorum kıslar..Allah şimdiden kabul etsin..

eve eşim gelmeden dönmüş olursam yine girmeye çalışıcam...
öptüm sizi..

amin nazlıcım...senin durumunda bi netlik kazansaydı canım,en az senin kadar bende merak ediyorum,hayırlısı olsun bitanemopuyorumnanaktan

günaydın elifim..Şeniz.nasılsın hayatım

herkese merhaba opuyorumnanaktan fıstıklar

ramazanı hakkıyla eda edebilmeyi Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

kirazcım inşallah ramazan bittiğinde bizde bu 70 li rakamlardan kurtulmuş ve 60 lı rakamlara kavuşmuş oluruz canım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.benim ramazan boyunca bekar görümcem yanımda olacak.hem yanlız tutmayacagım için seviniyorum benim eşim şeker hastası oldugu için oruç tutamıyor çünkü.hemde misafirim var diye inşallah kaçamaksız atlatabilirm ramazanı diye dua ediyorum.

kızlar cuma kilo bildirimleriniz nasıl olacak sabah uyandıgımızda aç karnına olmayacagız sahurda yediklerimizden dolayı iftar öncesi en aç oldugumuz zaman.ramazanda nasıl yapıyorsunuz kilo bildirimlerinizi merak ettim

ben büyük bir ihtimalle iftardan önce tartılırım canım .

Satın alma müdürümüzü çağırıp konuştu patronlar bayrama kadar burdaymış ondan sonra çıkaracaklar ya biri artık banada bişeyler söylesin ...........

dün de paylaşmıştım pilatesi bırakıp, leslie yapmaya başladım ama 65 lere çıktım ( bu yüzden kirazcım da dün bir fikir vermişti 1 gün leslie 1 gün pilates dene diye..öyle yapmayı düşünüyorum yani düzenli olarak bir o bir o yapamasam da ikisini de tamamen bırakmamak en iyisi.. tabiiii ramazan sonrası artık

ben de ramazan da kilo almadan bayrama girebilmek için dua ediyorum narinciğim..geçen ramazanda 5 kilo almıştım ( şimdi ise kilo vermeyi hedefliyorum sanırım kilo vermek mümkün olmayacak hiç olmazsa kilo almayım :Saruboceq: kilo almamak için de ramazan boyunca paylaşımlarda bulunuruz bildiklerimizi..ben şimdilk çorba içip de ara vermeyi düşünüyorum..bir de kızlar çok zu içmemek gerekmiş iftarda midemiz genişlermiş (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…