Ne yaptınız ay yazın valla hayran kaldiim maşallah tekrardan
Sabah
Aç karina 7 zeytin 1incir
Kahvaltı
Yumurta d
Domates
1 çay k.recel kayısı
Peynir
Öğle
1 kase asureeeee
Rezene
Akşam
2 adet but
Yatmadan önce
Zeytin incir i yapicam
Bol su içildi
30 dkzumba
Menümü yazmadım daha markete gittik eve geldik Oğlumu yatırdım peynir yaptım yoğurt mayaladım anca yerime oturabildim
Sabah
Peynir
Domates
Zeytin ezmesi
2 yumurta
2 dilim ekmek
Ayran
Öğlen
Karnıyarık
3 kaşık pilav
5 tane 0 numara salatalık turşusu
Akşam
Sade Türk kahvesi
Bu günlük bu kadar
Ay inşallah emziriyorum beş aylık daha bebeğim. Boğazımı tutarsam çabuk gidecektir diye umuyorumne kadar sürede verdiniz acaba
Haklisin ama işte takıntılık benim kiSen daha çok yeni annesin erkenden girişmişin kiloları vermeye zaten yavaş yavaş gidecektir,
Tabiki sağlıklı beslenme veeee spor spor spor birde suuu
☺☺Proteinle yırtmışsın, dengelemiş. Afiyet olsun :)
Afiyet olsun ama biraz daha kalori al bence, biraz az olmuş. :)
Aynen acelem yok evet. Sakin sakinde olsun ama gitsin inşallah9 haftada verdim canım, disiplinli olunca oluyor
Ama emzirdiğin için bilemiyorum canım, çok acele etmene gerek yok 3 ayda olur 4 ayda olur
Merhabalar kaptanım bende 1.58 im1.58 im canim kisayim azicik
Alabilsem keşke yemek yapmaya zaten vaktim yok bi tek oğluma yapabiliyorum gerçi az olsun daha iyi midem biraz küçülsün bunlarla doymuyorum ve hızlı yiyorum vakitten dolayı napsam bilmiyorumProteinle yırtmışsın, dengelemiş. Afiyet olsun :)
Afiyet olsun ama biraz daha kalori al bence, biraz az olmuş. :)
Itirazim var filiz bacimm yemedi henuz
Ben şu anda 86 üstüyüm. 24 eylülde bende 79 un altını görmek.... Yani 80 den kurtulmak. İNŞALLAH
Alabilsem keşke yemek yapmaya zaten vaktim yok bi tek oğluma yapabiliyorum gerçi az olsun daha iyi midem biraz küçülsün bunlarla doymuyorum ve hızlı yiyorum vakitten dolayı napsam bilmiyorum
he tamam o zaman sen tabi nasıl rahat hissediyorsan kendini :)1.58 im canim kisayim azicik
inşallah ulaşırsın canım hedefi büyük tutmak lazımBugün ayın 4 ü 20 gün sonra yani 24 üne kadar hedefim 83,5kilo .
Bugünkü kilom 85.9
Hedef:83,5
Aradaki fark : 2,4 kilo olsun hayırlı olsun
üzülme tatlım daha yolun başındayız senle bebeğin kaç aylık :)Sporda sonuncu olmuşum ama üzülmedim Pazartesi başladım sadece 1 gün yürüyüş bir de temizlik yapmıştım . Spor konusunda hiç iddialı değilim zaten bebekle yapmam çok zor yediklerimi düzenleyip yürüyüş yapsam bile bana nimet
afiyet olsunSabah 10 30
Kıymalı yumurta
Peynir
Bal kaymak
Pide
Çekersiz cay
5 gojibery keyif cayi yaninda
Öğlen 1 şeftali
Akşam 16 50
Su 3 litre
2 fincan türk kahvesi
Zipzip-
eline sağlık bol kuruyemişliyse bişi olmaz afiyet olsun :)
oo fıstık gibi olmuşsundur tebrikler :)Eki Görüntüle 2685274
Merhabalar.
Pazartesi 51.0
Fark -200
Bu kiloda kalmak istiyorum artık. Nihai hedefe ulaştım. Spora da başladım. Şuan oturduğum yerden kalkamıyorum. Bacaklarım çok fena
Burası çok aktif ben katılamıyorum malesef. O yüzden ara ara girip bildirim yapmadan sohbete katılayım istiyorum.
@zipzipzip
Birde yarışlar ne oldu cnm. Valla 60-70 sayfa olmuş okumadığım bulmam imkansız
yarış mı var anlamadım nasıl olucak rakip mi seçiyoruz1.grup
N Nidsalii
@PAPATYAM
@sudem34
@asysss
Orjinalisim
@Faunaaa
Yazagelen
@Zeynolin44
@Puffer
@snglmlk
Gulumse24
@safsular
sportie
2.grup
@Felicio
@leydii18
@Kmsl Hnd
@birmuhendisanne
@Yarenzzzz
@Tesnim1989
@Bonus
@Lili 38
Yazankalem
missadangel
Zipzip-
@Elhan
kizlar bu gruplar 25 eylule kadar yarisacak ve gruptaki uyeler bir birini motive edecek
her hafta gruplar arasi birinciyi belirleyecegim
Vallahi ben yeni anladım. Ve halen gülüyorum.Yolda yürürken kahkaha attım yaa rezillik
İyi geceler Allah rahatlık versinİyi geceler herkese
İyi geceler Allah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?