- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.791
- 158
- 33
Allah yardımcın olsun canım Allah kucağını doldursun 3 yıl bekledim bebek için zor oluyor bilirimTeşekkür ederim ablacım. Evet bebek için transfere hazirlik
Sen de benim balımsınSongülle güzel bol eksiler diliyorum
Bu sefer 3 hafta var.Berabere olamayacakKendi içimizde ki grup yarışması canımseninle aynı gruptayız şu 1. Grupta kankilerim var ama onlara esas 1. Grup kimmiş göstereceğiz cuma günkü sonuçlara göre hesaplanıyor ilk yarışmada 2-2 (4 hafta beraberlik vardı) 25 eylülde 1. Olarak bizim çıkmamız gerekiyor
Benim de 3 yıl oldu ben de bekliyorum bakalım. Çok teşekkür ederim. Allah yavrunuzu size bağışlasın çok sevindimAllah yardımcın olsun canım Allah kucağını doldursun 3 yıl bekledim bebek için zor oluyor bilirim
Ablam ya Allah razı olsun senden. Allah bekleyen, hak eden herkese nasip etsin. Bu sefer çok sancım oldu üstüne baş ağrısı. Bir de duygusal olarak kotu ettiİğnelerin ağrı yaptığını bilmiyordum. Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım.
Baloncukla senin hamile kalmanızı çok istiyorum. İsteyen diğer arkadaşların da. Çooook amin.
Yok yok yenilgiyi baştan kabullenmek yok. Bu hafta güzel çalışacağız biz öne geçeceğiz
Bu sefer 3 hafta var.Berabere olamayacak.Sen güçlü rakipsin ya biz simdiden yenilgiyi hazmedelim
Kız ne tarafa döneceğimi şaşırdımSenin de bir anın bir anını tutmuyor, bı seviyon bı gömüyon
Canım benim Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah. Minnoş yavrularına kardeş gelsinBenim de 3 yıl oldu ben de bekliyorum bakalım. Çok teşekkür ederim. Allah yavrunuzu size bağışlasın çok sevindim ❤
Oyy kıyamam sana arada mı kaldın senKız ne tarafa döneceğimi şaşırdım
Leyla üzüldüm dedi dünden beri bende üzgünümben sevdiklerime kıyamıyorum... politik olmayı da beceremem hiç elime yüzüme bulaşır
Amin canım benim sağolasınBenim de 3 yıl oldu ben de bekliyorum bakalım. Çok teşekkür ederim. Allah yavrunuzu size bağışlasın çok sevindim ❤
İğnelerin etkisi hepsi instegramda ezgi dire biri var oda tüp bebek sürecinde onunda dün ağrısı vardı yataktan kalkmak istemiyorum diye stori paylaşmıştı duygusallık hat safhada ama devamı çok güzel olacak ins Allah ben inanıyorum sende inan canımAblam ya Allah razı olsun senden. Allah bekleyen, hak eden herkese nasip etsin. Bu sefer çok sancım oldu üstüne baş ağrısı. Bir de duygusal olarak kotu etti
cok iyisin kesinlikle ben foto bile paylasamam suanBakıcam mutlaka, yüz vücut bakımımı yaparım mutlaka, yaşıma göre de çok iyidir, cildim, ama sarkmaya meyilli, fransız askısını araştırıyorum tam karar vermiş değilim, bir işin içine girince de çıkamıyorsun çok masraflı.
Canım pazara gittim , geldim ,menemen yaptım, biber közledim ,sabah 8 den beri ayaktayım, yeni oturdum.Sebzeleri tek tek yıka ayakta bide yoruldum.Hayırdır kuzum galiba sınav stresine girdinAz dışarı çık arkadaşlarınla falan buluş az kafa dağıt
Canım sizi yanyana koymuş korkmadım dersem yalan olur
Dinlenme günü ❤ Türkçe yazsak daha iyi tabiki ağız alışkanlığı bizim işyerinde yarı Türkçe yarı İngilizce konuşuluyor plaza hesabı
Canım birtanesin sen ❤ Kg neymiş ödem neymiş hemen verirsin ki
Geçmiş olsun bol bol C vitamini taze sebze meyveler yiyinbirşey olmaz çoğuna olmuyor hiç kendinizi korkutmayın hepimiz geçeceğiz o yollardan semptomsuz atlatırsınız umarım
Sportie nin yüzü gayet güzel canım algıda seçicilik olmuş sende hem sen yap bakalım öncesi sonrası paylaşırsın bize eminim seninde gayet güzeldir yüzün
Çok güzelsin canımDaha güzel olmak için benimde yapmayacağım şey yok
sudem34 canım nerelerdesin? Rakibimde olsan en çok kiloyu sen ver isterim ❤❤❤ Nasıl geçiyor günün akşama listeleri yapacağım umarım beni geçmemişsindir
Ünlüler kıyıyor paraya en güzel doktorlara en iyi estetikleri yaptırıyorlar benim ileride hedefim bu şekilde halletmek
Canımsınİğnelerin etkisi hepsi instegramda ezgi dire biri var oda tüp bebek sürecinde onunda dün ağrısı vardı yataktan kalkmak istemiyorum diye stori paylaşmıştı duygusallık hat safhada ama devamı çok güzel olacak ins Allah ben inanıyorum sende inan canım
Allah yardımcınız olsun canım tez zamanda güzel haberler al inşallahBenim de 3 yıl oldu ben de bekliyorum bakalım. Çok teşekkür ederim. Allah yavrunuzu size bağışlasın çok sevindim ❤
İnşallah ayyy ne güzel olurCanım benim Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah. Minnoş yavrularına kardeş gelsin
Sonsuz teşekkürler... İnşallahAllah yardımcınız olsun canım tez zamanda güzel haberler al inşallah
afiyet olsun canım kendin mi yaptın böreği benim de canım çekiyo ne zamandırSabah
Kahvaltım geçe kaldı sınav görevim vardı
Domates
Salatalık
Zeytin ezmesi
Peynir
Bi dilim su böreği
Öğlen
Türk kahvesi
Armut
Akşam
Tavuk sote
Mercimek çorbası
Salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?