Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı domates salatalık biber 1 sosis 2 kaşık lor 4 Zeytin 1dilim çavdar ekmeği 2 kupa çay
Ara yok
Öğle nohut yemeği etli salata yarım dilim çavdar ekmeği
Ara 2 kuru incir 2 ceviz
Akşam az patlıcan yemeği üzerine yoğurt az et haşlama yarim dilim çavdar ekmeği
3 fincan çay yanında bir avuç karışık fındık badem ve antep fıstığı
3 litre su
1 saat ev temizliği 30 puan 40 dk plates 240 puan 10000 adım 150 puan yarım saat tempolu yürüyüş dışarıda 75puan toplam 495 N Nidsalii Zipzip-

Komşu aşure getirdi her birimize bir kase bıraktı ben iki tatlı kaşığı yedim o kadar gerisini kardeşime verdim

Canım hazır aşureler oluyor hani hazır pudingler gibi. Cuma ödülü olarak kendine hazırlayabilirsin

herşey şahane
Iyi geceler kizlar bugun cok gelemedim yarin ogleden sonra burdayım
Başarılar canım

Teşekkür ederimmm cnm

Menün harika cnm afiyet olsun

Ama üzülmece olmaz ki burda
Bu hafta iddiami belli etmiycem hani bu inek öğrenciler vardir ya sabaha kadar çalışır çalışmadım der yuksek alır herkes şaşırır geçen hafta 700 gram hedef tutturamadim ya daha onu sindiremedimbu hafta hedefi 500 yapım bari de yapınca mutlu olayim

Evet tedavi için. 1 aylık dozda bir iğne vurundum. Tüm ayarlarimi bozdu. Çok teşekkür ederim.

Canım inşallah sonu güzel olacak. Şöyle kapat gözlerini bebişini kucağında hayal et , yüzün gülsün , dünya gülsün

Canımmm acayip giriştin menü 10 numara 5 yıldız

Menünde sporunda harika

İyi geceler herkese

İyi geceler filizim

Harika bir menü ve spor gerçekten süper gidiyorsun , bravo

Karbon karbon , yarın daha iyi bir menü olur umarım canım

Canım sabah öğle yok akşamda makarna , olmamış sence de dimi

Afiyet olsun canım akşam türlü gördüm sevindim

Harikasın canım afiyet olsun

Sen hedefini 500 de de yine de o inek öğrenciler gibi ol...

Ohh çok güzel sporun bol eksiler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…