Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın ❤

Uğrayamıyorum ya hep menü yazim diyorum araya bişey giriyo.
Bu hafta ara öğünler yaptım 2 öğünden çıktım sadece biraz porsiyonlarım doluydu.
2 öğün yerken biraz daha bol yiyoruz ya doyucaz diye onun etkisi alışkanlığı heralde.
Bakliyat ve bulgur yediğim bi haftaydı kilo verdiğimi sanmıyorum.
Ama böyle bi düzene sokuyorum diyim inşallah devamı gelir

Günaydın herkese. :)
92 çıktım, geçen cumadan 400 gram fazla.
Şimdi diyorum ki glikojen depolarımı boşaltsam, öyle biraz kar etsem... Glikojen depolarındaki 1 gram karbonhidrat 3 gram su tutuyor, malum. Eğer dediğiniz gibi bira da ödem yapıyorsa zaten yarına biraz daha düşer. Mümkün olduğunca yürüyüş yapıp karbonhidrat yemeyeyim diyorum. Başka önerisi olan varsa alabilirim, yarına mutlaka ekside çıkmak istiyorum.

Aksam yemegini cok gec yeme bugun canim oda cok etkiliyor

dün yine 12 bine yakın adım attım
ama ayak altım su toplamış bugün yürüyemeyecem sanırım
ipsiz atlama yapıyım bari

menülerime ceviz ve fındık ekledim
Geçmiş olsun bende de aynı sorun oluyor sürekli. Benim ayakta kemik büyümesi var onun etkisinden oluyor genelde. sende sorun varmı. Yoksa ayakkabıdan olabilir belki

Iıııııııı başka

medusares yavrularını merak ediyorum hala sizlemi duruyolar?

Bal0ncuk
N Nidsalii
S safsular
Orjinalisim

Sizede selam ederim.
selam bonus

Geçmiş olsun bende de aynı sorun oluyor sürekli. Benim ayakta kemik büyümesi var onun etkisinden oluyor genelde. sende sorun varmı. Yoksa ayakkabıdan olabilir belki
bendede yan tarafta kemik çıkıntısı var... hayatımın en büyük sorunlarından biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…