Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım bu ay havalardan herhalde herkeste bir gecikme oldu
Gecmis olsun canim
Teşekkür ederim canım
Tek fark benimkiler artik ruyada kalmiyo
Yaaaaaa nasılsın kızzz kaç kilosun söyle bakim
Sınavın nasıl geçti
Evlilik nasıl gidiyor

Kamp Çağrısı
13 Eylül -17 Eylül arasında 5 gün zayıflama kampımız olacaktır Pazar günü aç karına tartılıp başlıyoruz
Kamp ciddi listelere uyabilecek tüm katılımcılara açıktır
Katılmak isteyen arkadaşlarım eksiklerini tamamlayıp bana etiket yapmaları rica olunur Katılanlardan Menülerde ve sporda da 5 gün boyu ca etiket yapmanızı rica ediyorum
Kamp boyunca 200p lık (en az) spor zorunludur sağlık dışında mazeret kabul edilmez

Beyaz çay bulamayanlar yeşil çay chia tohumu bulamayanlar keten tohumu kullanabilir
Listelere koruma diyeti daha çok kilo faktörlerine göre ilave 200-250 kalori eklenebilir
Ortalama 60-65 Kg arası kişiler için hazırlanmış bir listedir
Hedefimiz 5 günde 700 gram- 1,5 kg arası vermektir

Hedef listesinden alıp isimleri etiketledim bazılarınız özel davetlim listede olmayan etiket yapamadığım arkadaşım varsa sende davetlisin diyorum

Elhan Lili 38 Zipzip- asysss Yazagelen sportie N Nidsalii Felicio Gulumse24 Zeynolin44 Puffer sonngulen Bonus Diyette Yazankalem Tesnim1903 sudem34 F Faunaaa S Sguat girls Orjinalisim @missadange PAPATYAM E Elif_Eylul medusares selensu82 H hasbeenandgone

Eklentiler

• 39D0F1F4-E861-4159-BA19-CD01AB940EB4.webp
    33 KB · Görüntüleme: 55
  • 8CEEDA12-9A52-48D5-ABF8-33BB0BDA5064.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 9445CB63-4C01-400D-81C6-58566781D48F.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 1A0A8ED5-5991-407D-AAD8-627B0156861F.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 601D28E2-B54E-442F-83C0-880B69FE4B34.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 63
  • AB3F3EDA-4DF0-4018-A6F6-98810481BDEB.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2688151
Aktif olarak kullanılacaksa alınması taraftarıyım.
Tesekkur ederim ablacim
Eksik malzemeleri yarin tamamlarım canim bende katılayım bu defa

Akşam en geç 19:00a kadar yemiş ol birde hafif ye fark eder yani ac yattigini hissettiğin anda zayıflama başlıyo demektir (Ben öyle oluyorum)

Tamamdır. :)

Ben bu şekilde hesaplar yapmayı hiç bilmiyorum canım malesef. Umarım yarın eksiyi görürsün.

Umarım.

Gördüğün gibi benimkiler başladı yine şeker orucum bozuldu diye nasıl üzülüyordum ama rüyamda.

Rejim yaparken vicdan azaplı rüyalar çok güzel değil mi ya? :) Bünyeye öylesine sinmiş ki "Oh oh ne lezzetliymiş," demiyorsun da "Amanın rejimi bozdum," diyorsun. :)

Merhaba. Ben manyetik eliptik bisiklet tavsiye ederim, hem daha sessiz olur. Hem kayış olmadığı için zamanla aşınma olmaz. Benimki mekanikti, zamanla kayış saçmaladı, ayarı kaçtı, kıpırdatması imkansız hale geldi. Marka olarak bir şey diyemeyeceğim ama mümkünse manyetik al bence. :)

60-65 kilo içindir diyor. :) Benim bu kilodayken 400 kalori eklemem lazım üstüne.

Canım bu ay havalardan herhalde herkeste bir gecikme oldu

Teşekkür ederim canım

Yaaaaaa nasılsın kızzz kaç kilosun söyle bakim
Sınavın nasıl geçti
Evlilik nasıl gidiyor❤❤❤
ya benimde gecikti demek ondan8 gündür şiştim
Ben varım

sudem34 sana rakip olmak bana yaramadı herhalde bu hafta ilk defa hedefi tutturamayacak görünüyorum
Totem olabilir kaptana söyleyelim canım bizi kavuştursun....bize gel senin takım da bir kişi fazla
Zaten ilk gün modun düşmüştü benden ayrıldı n diye Kavusalim Zalım felek ayirdi bizi

Yarını heyecanla bekliyorum canım. Acaba kaç görcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…