Şiportim iyiyim kuzum iki gündür ihmal ettim ama sadece yazmayı .@Orjinalisim canım test sonuçları çıktımı merak ettim, umarım herşey yolundadır canım
Elhan kankim nasılsın o güzel menülerini görmeyi özledim,
Boynu el ile destekleyerek daha rahat olur bende desteklemeden yapamam
Aslında öyle düşünmüştüm Ama böyle diyince bi fazla oldu dimivideoyu 100 den alalım o zaman acemilik işte
Videolar duruyor burda istediğin zaman yap demen yeter aynı puan3 günde bir atayım diyorum ya da sadece perşembeleri atmam dinlenme olsun diye onu size soruyum dedim
Gunaydin canım ❤Günaydınnnnn
Günaydın canim ❤gunaydin kizlar pozitif enerji ile dolariz bugun ins
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar
Günaydın ❤Günaydın
Evet cnm bnmSpora hocayla başladın herhalde. Hayırlı olsun canım. Menün her zamanki gibi çok sağlıklı. Afiyet olsun
Canım bazen hepimizde olur yorgunluk, bugünü dinlenerek geçirBen bugünde kendimi yorgun hissediyorum regl olmam lazım ama olmadım 3 gün geçti. Acaba geçen gün dolarda oturduk baya üşüttüm mü ki yeşil alanda esiyordu da biraz bilemedim. Bir halsizlik üşengeçlik karnımda ağrıyor bugün regl olamadım ondan mı acaba ki
Geçmiş olsun canım, ayakkabın mı iyi değildi acabadün yine 12 bine yakın adım attım
ama ayak altım su toplamış bugün yürüyemeyecem sanırım
ipsiz atlama yapıyım bari
menülerime ceviz ve fındık ekledim
Geçmiş olsun, regl yüzündendir muhtemelen.Ben bugünde kendimi yorgun hissediyorum regl olmam lazım ama olmadım 3 gün geçti. Acaba geçen gün dolarda oturduk baya üşüttüm mü ki yeşil alanda esiyordu da biraz bilemedim. Bir halsizlik üşengeçlik karnımda ağrıyor bugün regl olamadım ondan mı acaba ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?