Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Akşam en geç 19:00a kadar yemiş ol birde hafif ye fark eder yani ac yattigini hissettiğin anda zayıflama başlıyo demektir (Ben öyle oluyorum)

Ben bu şekilde hesaplar yapmayı hiç bilmiyorum canım malesef. Umarım yarın eksiyi görürsün.

kızlaar, benim biraz kilo sorunum var 7-8 kilo kadar. güzel bir spor salonuna yazılmıştım ancak korona nedeniyle devam etmedim, gerçi kimse gelmiyordu ama.
şimdi kolesterol ve trigliserid de yüksek çıkınca eliptik bisiklet alayım eve dedim. işlerimi de evden yürütüyorum ve yaşadığım yerde yürüyüş yapma imkanım yok, çok kalabalık oluyor virüs riski çok yüksek.
eliptik bisiklet için bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi, bütçem 2.500 TL'ye kadar.

Eliptik icin butceniz yeter de artar diye düşünüyorum burda kullanan arkadaslarimiz var gerçekten duzenli kullanırsanız faydasini görürsünüz
Yine sessiz buralar.
Tum takimlar cok sessiz bu hafta yarin tarti günü biraz canlanir buralar

çok fazla seçenek var hangisi daha güzeldir bilemiyorum, internetten almayı düşünüyorum

Gece ne yediğimi bir bilsen sıcacık yumuşacık poğaça tadı damağımda
Rüyanda görmüşsündür diyecektim
Ahhh ahhh kimse de dememiş ki Songül gece gece yemez o poğaçayı, tartı zamanı stresinden rüyasında görür sadece diye
Az daha sabretseymişsin Songül’üm bu hafta güzel eksiler gelecek senden pazar kampa da başlıyoruz listeleri paylaşırım geceye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…