- 10 Aralık 2014
- 4.568
- 16.337
- 408
Akşam en geç 19:00a kadar yemiş ol birde hafif ye fark eder yani ac yattigini hissettiğin anda zayıflama başlıyo demektir (Ben öyle oluyorum)Günaydın herkese. :)
92 çıktım, geçen cumadan 400 gram fazla.
Şimdi diyorum ki glikojen depolarımı boşaltsam, öyle biraz kar etsem... Glikojen depolarındaki 1 gram karbonhidrat 3 gram su tutuyor, malum. Eğer dediğiniz gibi bira da ödem yapıyorsa zaten yarına biraz daha düşer. Mümkün olduğunca yürüyüş yapıp karbonhidrat yemeyeyim diyorum. Başka önerisi olan varsa alabilirim, yarına mutlaka ekside çıkmak istiyorum.
Çarşamba sporu 10 bin adım yürüyüş (yazmayı unuttum)Tesnim1903 Lili 38 sudem34 çarşamba sporlarını göremedim belki bildirimi unutmuşsunuzdur diye etiketleyeyim dedim Elhan ablacım belki başka sporun vardır diye ben puanlamadım yoksa direk alıyım
İnşallah dinlenince çabuk geçer canım.ayy çok iyi ama niye böyle oldu anlamadım
Canım çarşamba 2000 adım 30 puanTesnim1903 Lili 38 sudem34 çarşamba sporlarını göremedim belki bildirimi unutmuşsunuzdur diye etiketleyeyim dedim Elhan ablacım belki başka sporun vardır diye ben puanlamadım yoksa direk alıyım
Ben bu şekilde hesaplar yapmayı hiç bilmiyorum canım malesef. Umarım yarın eksiyi görürsün.Günaydın herkese. :)
92 çıktım, geçen cumadan 400 gram fazla.
Şimdi diyorum ki glikojen depolarımı boşaltsam, öyle biraz kar etsem... Glikojen depolarındaki 1 gram karbonhidrat 3 gram su tutuyor, malum. Eğer dediğiniz gibi bira da ödem yapıyorsa zaten yarına biraz daha düşer. Mümkün olduğunca yürüyüş yapıp karbonhidrat yemeyeyim diyorum. Başka önerisi olan varsa alabilirim, yarına mutlaka ekside çıkmak istiyorum.
O sirada fasulye ile uğraşıyordum yazamadim canimAhhh ahhh kimse de dememiş ki Songül gece gece yemez o poğaçayı, tartı zamanı stresinden rüyasında görür sadece diye
Gördüğün gibi benimkiler başladı yine
Neyse ki sadece rüyaymışGördüğün gibi benimkiler başladı yineşeker orucum bozuldu diye nasıl üzülüyordum ama rüyamda.
Eliptik icin butceniz yeter de artar diye düşünüyorum burda kullanan arkadaslarimiz var gerçekten duzenli kullanırsanız faydasini görürsünüzkızlaar, benim biraz kilo sorunum var 7-8 kilo kadar. güzel bir spor salonuna yazılmıştım ancak korona nedeniyle devam etmedim, gerçi kimse gelmiyordu ama.
şimdi kolesterol ve trigliserid de yüksek çıkınca eliptik bisiklet alayım eve dedim. işlerimi de evden yürütüyorum ve yaşadığım yerde yürüyüş yapma imkanım yok, çok kalabalık oluyor virüs riski çok yüksek.
eliptik bisiklet için bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi, bütçem 2.500 TL'ye kadar.
Tum takimlar cok sessiz bu hafta yarin tarti günü biraz canlanir buralarYine sessiz buralar.
Eliptik icin butceniz yeter de artar diye düşünüyorum burda kullanan arkadaslarimiz var gerçekten duzenli kullanırsanız faydasini görürsünüz
Tum takimlar cok sessiz bu hafta yarin tarti günü biraz canlanir buralar
Arkadaslari etiketleyelim soralım eliptik markalariniçok fazla seçenek var hangisi daha güzeldir bilemiyorum, internetten almayı düşünüyorum
Rüyanda görmüşsündür diyecektimGece ne yediğimi bir bilsensıcacık yumuşacık poğaça tadı damağımda
Az daha sabretseymişsin Songül’ümAhhh ahhh kimse de dememiş ki Songül gece gece yemez o poğaçayı, tartı zamanı stresinden rüyasında görür sadece diye
Gecmis olsun canimSelam Kızlar sonunda regl oldum
Ama şimdi de gözlerim puslu puslu başım dönüyor nedense
Tek fark benimkiler artik ruyada kalmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?