Dayanamadım demek ki. Ben kampı unutmuşum, çok sevindim şimdi sen hatırlatınca, daha da güzel kilolar vereceğiz birlikte. Sabırsızlıkla bekliyorumRüyanda görmüşsündür diyecektim
Az daha sabretseymişsin Songül’ümbu hafta güzel eksiler gelecek senden pazar kampa da başlıyoruz listeleri paylaşırım geceye kadar
ne güzel yaaa... ben çalıştığım içinBen kendime kural koydun maksimum 18.00 den sonra hiçbirşey yemiyorum. Geneli 17.00 ama.
Ona kıyamadın dimi, beni ezip geçtin ona yenildin
Pazar gününü iple çekiyorum.Kamp Çağrısı ❤❤❤
13 Eylül -17 Eylül arasında 5 gün zayıflama kampımız olacaktır❤❤❤ Pazar günü aç karına tartılıp başlıyoruz
Kamp ciddi listelere uyabilecek tüm katılımcılara açıktır ❤❤❤
Katılmak isteyen arkadaşlarım eksiklerini tamamlayıp bana etiket yapmaları rica olunur ❤❤❤ Katılanlardan Menülerde ve sporda da 5 gün boyu ca etiket yapmanızı rica ediyorum ❤
Kamp boyunca 200p lık (en az) spor zorunludur sağlık dışında mazeret kabul edilmez
Beyaz çay bulamayanlar yeşil çay chia tohumu bulamayanlar keten tohumu kullanabilir
Listelere koruma diyeti daha çok kilo faktörlerine göre ilave 200-250 kalori eklenebilir
Ortalama 60-65 Kg arası kişiler için hazırlanmış bir listedir ❤❤❤
Hedefimiz 5 günde 700 gram- 1,5 kg arası vermektir
Hedef listesinden alıp isimleri etiketledim bazılarınız özel davetlimlistede olmayan etiket yapamadığım arkadaşım varsa sende davetlisin diyorum
Elhan @Lili 38 Zipzip- @asysss @Yazagelen @sportie N Nidsalii @Felicio @Gulumse25 @Zeynolin44 @Puffer sonngulen @Bonus @Yarenzzzz @Yazankalem @Tesnim1989 sudem34 @Faunaaa @Sguat girls Orjinalisim @missadange @PAPATYAM @Eliff Eylull @medusares @selensu82 @hasbeenandgone
Ya bu kaptan nasıl şirin ya yeter ki kilo verelim diye herşeyi yapıyorOlur listeleri guncelellerim aksama
Sen poğaça ye dur kız hasta hasta spor yapıyorOna kıyamadın dimi, beni ezip geçtin ona yenildin
Ben kendimi emekliye ayırdım canısı.onun için rahatım artık. 6 aydır evdeyim şükür.ne güzel yaaa... ben çalıştığım için
Şeker diyetine poğaça srbest mı kız bende kaç aydır poğaça yemedimDayanamadım demek ki. Ben kampı unutmuşum, çok sevindim şimdi sen hatırlatınca, daha da güzel kilolar vereceğiz birlikte. Sabırsızlıkla bekliyorum
İşte beklediğim mesaj, çok heyecanlıyım bakalım ne kadar işe yarayacakKamp Çağrısı ❤❤❤
13 Eylül -17 Eylül arasında 5 gün zayıflama kampımız olacaktır❤❤❤ Pazar günü aç karına tartılıp başlıyoruz
Katılmak isteyen arkadaşlarım eksiklerini tamamlayıp bana etiket yapmaları rica olunur ❤❤❤ Katılanlardan Menülerde ve sporda da 5 gün boyu ca etiket yapmanızı rica ediyorum ❤
Kamp boyunca 200p lık (en az) spor zorunludur sağlık dışında mazeret kabul edilmez
Beyaz çay bulamayanlar yeşil çay chia tohumu bulamayanlar keten tohumu kullanabilir
Listelere koruma diyeti daha çok kilo faktörlerine göre ilave 200-250 kalori eklenebilir
Hedef listesinden alıp isimleri etiketledim bazılarınız özel davetlimlistede olmayan etiket yapamadığım arkadaşım varsa sende davetlisin diyorum
Elhan @Lili 38 Zipzip- @asysss @Yazagelen @sportie N Nidsalii @Felicio @Gulumse25 @Zeynolin44 @Puffer sonngulen @Bonus @Yarenzzzz @Yazankalem @Tesnim1989 sudem34 @Faunaaa @Sguat girls Orjinalisim @missadange @PAPATYAM @Eliff Eylull @medusares @selensu82 @hasbeenandgone
Songül ya benimle uğraş çok özledim gülmeyi unuttumİşte beklediğim mesaj, çok heyecanlıyım bakalım ne kadar işe yarayacakEline emeğine sağlık canım.
Canım if diyetini sende okusana hem erken saatte öğün kapatıyorsun hem az öğün yapıyorsun.Hem hızlı kilo veriliyor.Ben kendimi emekliye ayırdım canısı.onun için rahatım artık. 6 aydır evdeyim şükür.
180 kız kendin yaz12 bin adım kaç puanbana neden puan vermiyorsunuz
ben büyük listede değilim ya180 kız kendin yaz1000 adım 15 puan
Beklediğimiz anKamp Çağrısı ❤❤❤
Ekledim ki ben listeye seni sporları yazdıkça ben puanı listeye yazıyorum12 bin adım kaç puanbana neden puan vermiyorsunuz
anaammmmmmmmmmmmmmEkledim ki ben listeye seni sporları yazdıkça ben puanı listeye yazıyorum
Ayyy sen de mi inandın aşkolsunSen poğaça ye dur kız hasta hasta spor yapıyor
Serbest olur mu kızzz, ben ancak rüyamda yerim. Tartı öncesi rüyalarım meşhurdur benimŞeker diyetine poğaça srbest mı kız bende kaç aydır poğaça yemedim
O zaman yarından sonra bir hafta bireysel rakibiz tatlışım, olur muSongül ya benimle uğraş çok özledim gülmeyi unuttumbenle uğraşmıyor sun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?