Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

su listede 1 ci.olamadik gitti kamplara varim..tebrikler ilk 5

Akşam yemeği yok mu yoksa sadece birkaç kaşık kapuska mı, az yiyorsun gibi, nolur dikkat et hasta olma
Canımsın sen yaaaa !
15.00 ten sonra birşey yememe kuralı koydum kendime. Bu arada sabah 4 dilim çavdar lı ekmeği yazmayı unuttum. Kuralı şimdiden bozamam. Ki benim bünye alışık. En fazla acıkırsam zerdeçallı yoğurt yiyebilirim. Teşekkür ederim ince düşüncen için.

Akşam yemeği de yemelisin bence.

Canım bunu yaptım şimdi sağol 100 puan

Artık listedesin gibi sönersen Zipzip- seni ne yapar bir düşün

Bugünü kapattım kızlar menümü yazayım
Kahvaltı saat 10:00
1 dilim bakkal ekmeği
Yeşil zeytin 4 tane
1 dilim ekmeği patlıcanlı biberli sosa banarak yedim
1 kupa çay
Ara:sade Türk kahvesi
Öğlen-Akşam
17:00
Anneme geldim annem yine fırın yemeği yapmış heo aynı yemeği yiyorum
Fırında Tavuk patates ekmeksiz
2 litre su ama daha yatana kadar vakit var onu 3 yaparım . Annem tatlı yapıyım diyor yoook diyorum dondurma diyor canım çok istiyor bakalım dayanacam inşallah olmadı 2 top dondurma yerim reglim bi de tatlıya geberiyorum şu anda

Rica ederim Vücudunu en iyi sen tanırsın tabi, 3 bayağı erkenmis sanırım ben dayanamam.

Canım 2 set de bunu yaptım 100 puan
2000 adım 30 puan
Bugün toplam 230 puan

İçime dert olmuştu kaç gün oldu sen göndereli yapmadım diye bugün hazır yürüyüşe çıkmadım eforu bunlara harcadım iyi ter attım iyi oldu.

O kadar emek verdin gönderdin diye ihmal etmemek için elimden geleni yapıyorum

İf diyeti yapıyorum canım iki öğün. 15.00 i kendime sınır koydum. Şimdilik böyle iyi. Acıkırsam zerdeçallı yoğurt yerim.
Canım 2 öğün şart değil 3-4 de yiyebilirsin.Protein sebze iyi dengelemelisin.İf de saatler önemli.Yemek ye yani yeterki saat aralığına dikkat et.

Afiyet olsun canım menün güzel, erken de yemişsin. Dondurmayı illaki yiyeceksen çok geç vakte bırakmayıp tek top ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…