Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Karinim dümdüz olsun istiyorum abla gebe karnı gibi şişiyor oturunca katlanıyor görsen zayiflasamda o katlanmalar olucak deri sarkması var dedi doktor doğumlar sonrası sporsuz kilo verince iyice fena oldu

Afedersin kendimi bildim bileli ne alttan ne üstten doğru dürüst gaz cikaramam sorun oldu dert oldu resmen kolonoskopi endeskopi olduğumda doktorum gazın çok demişti malesef çıkarmıyorum dedim yok yani kola içiyorum eşim hemen çıkarıyor bende yok maden suyu yok soda yok deliririm sisiyorum balon gibi sikistirir ağrı yapar çok zor

Karinim dümdüz olsun istiyorum abla gebe karnı gibi şişiyor oturunca katlanıyor görsen zayiflasamda o katlanmalar olucak deri sarkması var dedi doktor doğumlar sonrası sporsuz kilo verince iyice fena oldu

Tatlım ama senin kilon hala fazla ki benim bile katlanıyor oturunca
Sen kilonu sporla verirsen toparlanırsın operasyon sonucu taş gibi karın hayal ediyorsan bak hayal kırıklığın olmadın çünkü spor olmadan , taş gibi olması konusunda endişem var, ameliyat olanları görüp dokunursan için daha rahat eder

Her şey 10 numara 5 yıldız canım
Spor muhteşem, iş yüzünden menü çok iyi olmamış ama telafi edilmiştir.
Aşure yüzünden akşam yemeği yememissin canım, sabahki kizartmada gözüm kaldı
Çok güzel menü canım afiyet olsun.
Al işte tatlıya kurban giden bir akşam yemeği daha
Afiyet olsun canım, akşam sağlam tavuk yemişsin.
Menün de sporun da güzel canım afiyet olsun.
Afiyet olsun canım çok az yemişsin.
Afiyet olsun canım menü güzel ama tatlı var mı yok mu anlamadım, inşallah yoktur.

valla mı kız aaa nasıl miden almış onları dermişim
Senin kadar olmasa da ben de yerdim
ben has bir boğayim herşeyi yiyebilecek kapasitem var
Aslında o bana yanlış hatırlamıyorsam rakip olalım demişti bi aralar @Felicio öyle miydi cnm???
dişli rakip sever
gel kuzum gel
Siz beni sevmiyorsunuz ya, cücüğüm sever beni
Seni sevmeyen var mı ki

Teşekkür ederim canım çok güzel motive ediyorsun beni

Canim menüleri ve kilo bildirimlerini buraya mi yazıyoruz diger sayfa kapandi mi?

Saate göre baktım tempolu koşu ama iki gün arasında fark var tabii doğrusu neyse düzeltelim yanlış olmasın

Yok cnm tatlı...
Tatlı şalgam suyu demek istedim
Geçen gün eşim denizden gelirken kan şekeri düşmüş markete girdi çikolata almış bana da almış bari bugün ye diyor yok dedim olmaz birkaç kere ısrar etti yemedim baya baya inat ediyorum kacamaklara

Ne bileyim abla kasları dikiyor ya içerde zaten kaslar gözüksün istemiyorum bana güzel bir göbek deliği ver şu kisimlari al belimdeki ve sirtimdakilerde liposuction olcak
İnce bir bel vericem dedi sana
Karnimda liposuction yapicak dikme öncesi.
Doğru hiç karın germe olan birinin karnını ellemedim

Saate göre baktım tempolu koşu ama iki gün arasında fark var tabii doğrusu neyse düzeltelim yanlış olmasın
Zipzip- kaptanım bakar canım
Ama hiç bozma istikrarını çok güzel gidiyosun
En bi favorilerindensin, kilodan çok incelmeyi net göreceksin çokkk yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…