- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Tabi ki seviyorumSiz beni sevmiyorsunuz ya, cücüğüm sever beni
Karinim dümdüz olsun istiyorum abla gebe karnı gibi şişiyor oturunca katlanıyor görsen zayiflasamda o katlanmalar olucak deri sarkması var dedi doktor doğumlar sonrası sporsuz kilo verince iyice fena olduCanım sen neden diyetisyene gitmeyi düşünmedin , tonla paran gidecek birde bıçak altına yatıcan , bak cem zaralı var adam müthiş çok hızlı yağdan kilo verdiriyor ve çok başarılı ekime kadar dolu, insta dan bir baksan diyorum
Afiyet olsun canım menün çok güzel
Canım bir şey dikkatimi çekti 1 saat 5,5 km yapıyorsun ama 360 p yazıyorsunZipzip- kaptanım 1 saat tempolu yürüyüş 150 p değil mi ? Eğer saate 7 km nin üzerine çıkarsan hafif tempoda koşu olur
Mesela benim tempolu yürüyüşüm 6,5 - 6,8 km arasıdır. 1 saatte 5,5 km senin için mutlaka tempoludur ama koşu derecesinde değil maalesef canım @NidsaliiZipzip- kaptanım bir kontrol edermisin
Her zamanki gibi şahane yakında yine 53 lere gelirsin , ama bu sefer yakalıycim senimaşallah bayılıyorum sana fıstık ❤
Canım menü spor şahanetebrikler
Afedersin kendimi bildim bileli ne alttan ne üstten doğru dürüst gaz cikaramam sorun oldu dert oldu resmen kolonoskopi endeskopi olduğumda doktorum gazın çok demişti malesef çıkarmıyorum dedim yok yani kola içiyorum eşim hemen çıkarıyor bende yok maden suyu yok soda yok deliririm sisiyorum balon gibi sikistirir ağrı yapar çok zorÖyleyse gaz yüzünden olabilir canım. Benim oğlum bir ara çok sorun yaşıyordu, gaz mideyi sıkıştırırmış, kabızlık da aynı şekilde yaparmış. Alttan çıkmayan mecburen üstten çıkarmış, anlatım biraz mide bulandırıcı oldu ama öyleymiş canım.
Karinim dümdüz olsun istiyorum abla gebe karnı gibi şişiyor oturunca katlanıyor görsen zayiflasamda o katlanmalar olucak deri sarkması var dedi doktor doğumlar sonrası sporsuz kilo verince iyice fena oldu
Olalım yavru kuş
Tabi ki % bazında tatlım doğrusu da o zatenOlalım yavru kuş
Aslında kilo değilde yüzde bazında daha mı mantıklı olur
HoşbuldumSaricivcivcikcik hosgeldin
Her şey 10 numara 5 yıldız canımİyi akşamlar kızlar
Çok kaçamak yok dimikontrole çıkarım
Ben bugünkü menümü paylaşıyım
Sabah 10.30
Omlet
1 parça b peynir
2 küçük küp kaşar
5 y zeytin
Söğüş
1 ceviz
Ara 15.30
1 bardak turşu suyu
Pazara gitmiştik canım çekti
Akşam 18.00
Levrek ızgara
Kıvırcık salata
Cevizli roka salatası
Biraz turşu
Filtre kahve içerim bi de
Spor 1 saat pilates 360p @Nidsalii
Spor muhteşem, iş yüzünden menü çok iyi olmamış ama telafi edilmiştir.
Kahvaltı (11.30)
- 5 kaşık menemen, 1 dilim peynir, 2 zeytin
Ara (15.00)
- sade Türk kahvesi, 2 dilim kek
Akşam (19.00)
- yarım dilim karpuz
Su: 2.5 lt
Spor: 80 dk zumba, 15000 adım
Toplam: 545p
Bugün bi beş saat erişte kesmiş olabilirim kek oradayken açlıktan gidiverdi zaten sonra canım bişi istemedi
Aşure yüzünden akşam yemeği yememissin canım, sabahki kizartmada gözüm kaldıherkese iyi akşamlar
menümü yazıp yürüyüşe gidicem
Sabah 10:30 3-4 çatal patates kızartması (oğluş yerken canım çekti) peynir zeytin 1 dilim organik t. b. ekmeği
Ara 13:00 meyveli yoğurt şeftalili kendim yaptım
Akşam 17:00 1 kase aşure 5 badem 1 ekşi (baya) mandalina
aşure işi bitti söz kalanı kocama dedim sen ye bitir gözüm görmesin
spor 60 dk yürüyüş 150 puan
@Nidsalii
Çok güzel menü canım afiyet olsun.İyi akşamlar kızlarSaricivcivcikcik hoş geldin
Bugünkü menüm
Sabah (12.30) 1 kk peynir, 3 çatal patatesli yumurta, 5 zeytin, biber , 1 dilim tb ekmek, çay
Akşam (18.30) 100 Gr ızgara tavuk, salata, ayran
1 lt Dukan çayı, 3 lt su
Al işte tatlıya kurban giden bir akşam yemeği dahabugunku menu
Sabah 11:30
2 dilim ekmek
Peynir zeytin
Yumurta
Domates salatalık
Aksam 17:00
Bir dilim ağlayan kek
(Bizimki.tatli istedi mecbur kaldim)
Ara
2 lt su
Sekersiz cay
Spor
7 bin adım 105 p @Nidsalii
Afiyet olsun canım, akşam sağlam tavuk yemişsin.Menüm
10:00 Yarım ananas, 200 ml süt, 50 gr yulaf ezmesi
15:00 50 gr susamlı çubuk (bir şey hazırlamaya üşenip ilk bulduğumu yedim)
17:00 30 gr peynir
19:30 400 gr tavuk, yarım lavaş, salata
Spor 45 dk başlangıç kardiyo 180 puan @Nidsalii
Menün de sporun da güzel canım afiyet olsun.İyi Akşamlar Hanımlar
10:00Sabah kahvaltısı: 2 haşlanmış yumurta,domates,peynir ,şekersiz çay
Ara (2:00): 2 küçük armut,2 incir
18:00Akşam Yemegi :Salata icine bir kaşık makarna koydum
Turk kahvesi spordan yarım saat önce içince yağ yakiyormuş
10000 adım:150 puan
5.5 km (60 dk):360 puan
Toplam:510 puan
@Nidsalii ,[USER=785041]@Zipzip-
Afiyet olsun canım çok az yemişsin.12 eylül
09.30 1 yumurta peynir Domates salatalık 2 ceviz Maydonoz
14.00 1 kare. Bitter 3 badem
Arada bi yerde portakal tadına baktım
19.00 2 mücver 1 kase yoğurt
Su 3ü geçtim
Spor 40 dk bacak popo iç bacak 240pZipzip- @hasbeenandgone @Nidsalii
Afiyet olsun canım menü güzel ama tatlı var mı yok mu anlamadım, inşallah yoktur.Hemen menümü yazayım
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı
domates biber
4 Zeytin
4 çatal kıymalı yumurta
1 dilim peynir
2 kaşık lor
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 1 hurma 2 dilim kavun
Akşam dışarda yedik 17.00 gibi yarim porsyon sardalya salata 1 şalgam suyu tatlı
Sonra kızımın mısırından 3 kere ısırdım
3 litre su
40 dk leslie 160puan
15000 adım 225puan
Toplam puan 385 @NidsaliiZipzip- olmuş mu kızlar???
ben has bir boğayim herşeyi yiyebilecek kapasitem varvalla mı kız aaa nasıl miden almış onları dermişim
Senin kadar olmasa da ben de yerdim
dişli rakip severAslında o bana yanlış hatırlamıyorsam rakip olalım demişti bi aralar @Felicio öyle miydi cnm???
gel kuzum gelHosbuldumkpss den ciktim
Hosbuldum canim gecen sene burda 12 kilo verip mezun olmuştum ama maalesef almak zorunda kaldim verdiklerimiinsallah bu sefer kalici olcak. sevindim takimda benim gibi birisi olduğuna senle güzel yarisilir dise dis
Geldim yettim düşünsünler
Seni sevmeyen var mı kiSiz beni sevmiyorsunuz ya, cücüğüm sever beni
Teşekkür ederim canım çok güzel motive ediyorsun beniCanım sen neden diyetisyene gitmeyi düşünmedin , tonla paran gidecek birde bıçak altına yatıcan , bak cem zaralı var adam müthiş çok hızlı yağdan kilo verdiriyor ve çok başarılı ekime kadar dolu, insta dan bir baksan diyorum
Canım bir şey dikkatimi çekti 1 saat 5,5 km yapıyorsun ama 360 p yazıyorsunZipzip- kaptanım 1 saat tempolu yürüyüş 150 p değil mi ? Eğer saate 7 km nin üzerine çıkarsan hafif tempoda koşu olur
Mesela benim tempolu yürüyüşüm 6,5 - 6,8 km arasıdır. 1 saatte 5,5 km senin için mutlaka tempoludur ama koşu derecesinde değil maalesef canım @NidsaliiZipzip- kaptanım bir kontrol edermisin
Her zamanki gibi şahane yakında yine 53 lere gelirsin , ama bu sefer yakalıycim senimaşallah bayılıyorum sana fıstık ❤
Canım menü spor şahanetebrikler
Canim menüleri ve kilo bildirimlerini buraya mi yazıyoruz diger sayfa kapandi mi?Her şey 10 numara 5 yıldız canım
Aşure yüzünden akşam yemeği yememissin canım, sabahki kizartmada gözüm kaldı
Çok güzel menü canım afiyet olsun.
Al işte tatlıya kurban giden bir akşam yemeği daha
Afiyet olsun canım, akşam sağlam tavuk yemişsin.
Menün de sporun da güzel canım afiyet olsun.
Afiyet olsun canım çok az yemişsin.
Afiyet olsun canım menü güzel ama tatlı var mı yok mu anlamadım, inşallah yoktur.
Saate göre baktım tempolu koşu ama iki gün arasında fark var tabii doğrusu neyse düzeltelim yanlış olmasınCanım sen neden diyetisyene gitmeyi düşünmedin , tonla paran gidecek birde bıçak altına yatıcan , bak cem zaralı var adam müthiş çok hızlı yağdan kilo verdiriyor ve çok başarılı ekime kadar dolu, insta dan bir baksan diyorum
Kız biz ona bayılıyozTabi ki seviyorum
Onlar niye sevmiyo disli rakipsin diye mi
MaşallahTeşekkür ederim canım çok güzel motive ediyorsun beni
Ne biliyim ben de gaza geldim bi an sevmiyolar diyinceKız biz ona bayılıyoz
Yok cnm tatlı...Her şey 10 numara 5 yıldız canım
Aşure yüzünden akşam yemeği yememissin canım, sabahki kizartmada gözüm kaldı
Çok güzel menü canım afiyet olsun.
Al işte tatlıya kurban giden bir akşam yemeği daha
Afiyet olsun canım, akşam sağlam tavuk yemişsin.
Menün de sporun da güzel canım afiyet olsun.
Afiyet olsun canım çok az yemişsin.
Afiyet olsun canım menü güzel ama tatlı var mı yok mu anlamadım, inşallah yoktur.
Ne bileyim abla kasları dikiyor ya içerde zaten kaslar gözüksün istemiyorum bana güzel bir göbek deliği ver şu kisimlari al belimdeki ve sirtimdakilerde liposuction olcakTatlım ama senin kilon hala fazla ki benim bile katlanıyor oturunca
Sen kilonu sporla verirsen toparlanırsın operasyon sonucu taş gibi karın hayal ediyorsan bak hayal kırıklığın olmadın çünkü spor olmadan , taş gibi olması konusunda endişem var, ameliyat olanları görüp dokunursan için daha rahat eder
Saate göre baktım tempolu koşu ama iki gün arasında fark var tabii doğrusu neyse düzeltelim yanlış olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?