Çok şükür biliyorum tecrübe diyelim daha önceki diyetlerimden öğrendim doğruyu yanlışı daha önce en fazla 5 kilo olurdu fazlam onu da hemen verirdim şimdi 18 kiloMaşallahsana hakediyorsun, çok çabuk ve çok güzel adapte oldun , doğruyu yanlışı biliyorsun, bu şekilde devam ettiğin sürece şahane yol alırsın ❤
Benle rakip bu hafta beni patates
Teşekkür ederimZipzip- kaptanım bakar canım
Ama hiç bozma istikrarını çok güzel gidiyosun
En bi favorilerindensin, kilodan çok incelmeyi net göreceksin çokkk yakında
Emin ol sezeryan göbeği de gider dümdüz olur 2 ayda değil belki ama sabır sebat ve disiplibşe gider insta dan goozdeyle hesabını incele derim 2 çocuk annesi sezeryanlı bak bakalım nasıl gitmişTeşekkür ederim
Valla koşuyorum ama nereye belki değil sezeryan göbeği biraz indi benden bagimsız gidiyor eritemedim bir türlü
Ezer geçer inanirimBenle rakip bu hafta beni patatesgibi ezecek
Ben dogum yapmadim ama o kadar güzel anlattin ki ben de merak ettim abla gidiyim de bakiyimEmin ol sezeryan göbeği de gider dümdüz olur 2 ayda değil belki ama sabır sebat ve disiplibşe gider insta dan goozdeyle hesabını incele derim 2 çocuk annesi sezeryanlı bak bakalım nasıl gitmiş
Seni dw çoooook seviyoruz canısı.Siz beni sevmiyorsunuz ya, cücüğüm sever beni
İddialıyım daEzer geçer inanirimama sen neden iddiali değilsin kacamak mi var hayirdir
Canım bende de var dikiş aşağıda üst de top gibi şişmanken hamile gibi duruyordum şimdi 10 kilo verince şükür az kaldı oda en son gidecek belli acelem yok.Daha yağ var yakılacakTeşekkür ederim
Valla koşuyorum ama nereye belki değil sezeryan göbeği biraz indi benden bagimsız gidiyor eritemedim bir türlü
Canım yarın sabah tartilmayi unutma .Herkese iyi geceler.Ben artık yatıyorum inşallah. Yarın görüşürüz.
Yeni bakıyordum sporlaraİyi Akşamlar Hanımlar
10:00Sabah kahvaltısı: 2 haşlanmış yumurta,domates,peynir ,şekersiz çay
Ara (2:00): 2 küçük armut,2 incir
18:00Akşam Yemegi :Salata icine bir kaşık makarna koydum
Turk kahvesi spordan yarım saat önce içince yağ yakiyormuş
10000 adım:150 puan
5.5 km (60 dk):360 puan
Toplam:510 puan
N Nidsalii ,[USER=785041]@Zipzip-
Tabiki. Unutmazsam ölçülerimide alacağım.Canım yarın sabah tartilmayi unutma .
Detoks başlıyor yarın
Canım yarın başlıyoruz 1. Günü 2 defa yap canım mantıklıFelicio cnm biz yarın mı başlayacaktık eğer tam uyamazsam bn 1 gün fazla yapabilir miyim birde yakın bi arkadaşıma pzt başlıcaz dedim 2 gün 1. Günü yapabilirim kız beni motive et dedi ayıp olur
Evet seni beğenip kestirmiştim gözümeAslında o bana yanlış hatırlamıyorsam rakip olalım demişti bi aralarFelicio öyle miydi cnm???
HoşgeldinizHosbuldumkpss den ciktim
Hosbuldum canim gecen sene burda 12 kilo verip mezun olmuştum ama maalesef almak zorunda kaldim verdiklerimiinsallah bu sefer kalici olcak. sevindim takimda benim gibi birisi olduğuna senle güzel yarisilir dise dis
Geldim yettim düşünsünler
Hımm ben Leyla tanışalım sonra rakip oluruzŞu an pek kimseyi tanimiyorum canim farketmez o yüzden
Kimmiş o sevmeyen grupta öyle birini tanımıyorum, ezeli rakibimizsin o ayrıSiz beni sevmiyorsunuz ya, cücüğüm sever beni
Hemde ne rakip bu hafta tüm listeler dahil listede 3. OlduTabi ki seviyorum
Onlar niye sevmiyo disli rakipsin diye mi
Bende isterdim ama selensu kapmış seni sportiem iki muhteşem fit kadın kapışacak sonucu çok merak ediyorum
Bende takip edeceğim iyi olan kazansınTabi ki % bazında tatlım doğrusu da o zaten
Tamam yarın sabah tartılarımızda etiket yapıyoruz
Hasta olmuştu ama
Orası işte belli olmaz ama bu sözlerden sonra işin zorlaştıBenle rakip bu hafta beni patatesgibi ezecek
Seni dw çoooook seviyoruz canısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?