Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maşallah sana hakediyorsun, çok çabuk ve çok güzel adapte oldun , doğruyu yanlışı biliyorsun, bu şekilde devam ettiğin sürece şahane yol alırsın ❤
Çok şükür biliyorum tecrübe diyelim daha önceki diyetlerimden öğrendim doğruyu yanlışı daha önce en fazla 5 kilo olurdu fazlam onu da hemen verirdim şimdi 18 kilo yavaş yavaş veriyorum

Zipzip- kaptanım bakar canım
Ama hiç bozma istikrarını çok güzel gidiyosun
En bi favorilerindensin, kilodan çok incelmeyi net göreceksin çokkk yakında
Teşekkür ederim
Valla koşuyorum ama nereye belki değil sezeryan göbeği biraz indi benden bagimsız gidiyor eritemedim bir türlü

Teşekkür ederim
Valla koşuyorum ama nereye belki değil sezeryan göbeği biraz indi benden bagimsız gidiyor eritemedim bir türlü
Emin ol sezeryan göbeği de gider dümdüz olur 2 ayda değil belki ama sabır sebat ve disiplibşe gider insta dan goozdeyle hesabını incele derim 2 çocuk annesi sezeryanlı bak bakalım nasıl gitmiş

Emin ol sezeryan göbeği de gider dümdüz olur 2 ayda değil belki ama sabır sebat ve disiplibşe gider insta dan goozdeyle hesabını incele derim 2 çocuk annesi sezeryanlı bak bakalım nasıl gitmiş
Ben dogum yapmadim ama o kadar güzel anlattin ki ben de merak ettim abla gidiyim de bakiyim

Teşekkür ederim
Canım bende de var dikiş aşağıda üst de top gibi şişmanken hamile gibi duruyordum şimdi 10 kilo verince şükür az kaldı oda en son gidecek belli acelem yok.Daha yağ var yakılacak

Yeni bakıyordum sporlara sportie ablamda haklı 5.5 km tempolu yürüyüş hızı olur koşu olarak çok yavaş kalır sadece yürüyüş olarak mı yaptın abla

Canım yarın başlıyoruz 1. Günü 2 defa yap canım mantıklı
Aslında o bana yanlış hatırlamıyorsam rakip olalım demişti bi aralar Felicio öyle miydi cnm???
Evet seni beğenip kestirmiştim gözüme
Hoşgeldiniz
Şu an pek kimseyi tanimiyorum canim farketmez o yüzden
Hımm ben Leyla tanışalım sonra rakip oluruz
Siz beni sevmiyorsunuz ya, cücüğüm sever beni
Kimmiş o sevmeyen grupta öyle birini tanımıyorum, ezeli rakibimizsin o ayrı
Tabi ki seviyorum
Onlar niye sevmiyo disli rakipsin diye mi
Hemde ne rakip bu hafta tüm listeler dahil listede 3. Oldu grubu 1. liğe taşıdı senden de bekliyoruz
Bende bir rakip istiyoruuuummm

@selensu82 @Elhan duyun sesimi hu huu

Kim ister benle rakip olmak
Bende isterdim ama selensu kapmış seni sportiem iki muhteşem fit kadın kapışacak sonucu çok merak ediyorum
Tabi ki % bazında tatlım doğrusu da o zaten

Tamam yarın sabah tartılarımızda etiket yapıyoruz
Bende takip edeceğim iyi olan kazansın
Sen iki hafta önce geleydin görürdun samatayi

seninki Felicio ya rakip oldu .Kıyasıya rekabet .Ara gazı ikisine birden verdim sonuç

felicio 1.75 yüzde ile kilo verdi sonngulen 2 kilo aldı
Hasta olmuştu ama antibiyotik kullanmak zorunda kaldı
Benle rakip bu hafta beni patates gibi ezecek
Orası işte belli olmaz ama bu sözlerden sonra işin zorlaştı

Seni dw çoooook seviyoruz canısı.
di mi ama çok seviyoruz onu sevin beni destekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…