Ben kilo vermeyi iyice kafama koydum. Her türlü kampa varım FELİCİO. Rakiblerin olması çok güzel. Birbirimize çok hoş destekler veriyorsunuz. Keyifle kilo veriyoruz. Mutivasyon harika. Da...... Ben varmıyım kamptaOrjinalisim kamp davetime cevap verdinse de gözümden kaçmış 2 kere bir tanesi özel davet ettim seni ne düşünüyorsun bu konuda ?
Evet listelere uygun doğru beslenerek güzel kilo verelim diyorum 5 gün listelere uymak 3 lt su ve 200 puanlık spor zorunluBen kilo vermeyi iyice kafama koydum. Her türlü kampa varım FELİCİO. Rakiblerin olması çok güzel. Birbirimize çok hoş destekler veriyorsunuz. Keyifle kilo veriyoruz. Mutivasyon harika. Da...... Ben varmıyım kampta
Düşünmeme gerek yok tabiki varım.Evet listelere uygun doğru beslenerek güzel kilo verelim diyorum 5 gün listelere uymak 3 lt su ve 200 puanlık spor zorunlu
Ve bitki çaylarını sınırlandırıyoruz denemek istemez misin?
Sabaha kadar düşün bence güzel olabilir senin için ❤
Şimdi davetine ne desem acaba sen kampa giriyorsun ben girmeyecegimCanım yarın başlıyoruz 1. Günü 2 defa yap canım mantıklı
Evet seni beğenip kestirmiştim gözüme
Hoşgeldiniz
Hımm ben Leyla tanışalım sonra rakip oluruz
Kimmiş o sevmeyen grupta öyle birini tanımıyorum, ezeli rakibimizsin o ayrı
Hemde ne rakip bu hafta tüm listeler dahil listede 3. Oldugrubu 1. liğe taşıdı senden de bekliyoruz
Bende isterdim ama selensu kapmış seni sportiem iki muhteşem fit kadın kapışacak sonucu çok merak ediyorum
Bende takip edeceğim iyi olan kazansın ❤❤❤
Hasta olmuştu amaantibiyotik kullanmak zorunda kaldı
Orası işte belli olmaz ama bu sözlerden sonra işin zorlaştı
❤❤❤ di mi ama çok seviyoruz onu sevin beni destekleyin
Yok cnm merak etme sordun da ben katılmayacağım emziriyorum ya 3 öğün yapıyorum geneldeasysss canım sen katılmak ister misin kampımıza yarın tartılıp başlayacağız detayları birazdan tekrar paylaşacağım gözümden kaçmamıştır yine de sorayım istedim
Şimdi davetine ne desem acaba sen kampa giriyorsun ben girmeyecegim
Günaydın sabahın köründe hortladim yine isim yok uyumak istiyorum uyuyamiyorum alismisimgunaydin
Canım yarın başlıyoruz 1. Günü 2 defa yap canım mantıklı
Evet seni beğenip kestirmiştim gözüme
Hoşgeldiniz
Hımm ben Leyla tanışalım sonra rakip oluruz
Kimmiş o sevmeyen grupta öyle birini tanımıyorum, ezeli rakibimizsin o ayrı
Hemde ne rakip bu hafta tüm listeler dahil listede 3. Oldugrubu 1. liğe taşıdı senden de bekliyoruz
Bende isterdim ama selensu kapmış seni sportiem iki muhteşem fit kadın kapışacak sonucu çok merak ediyorum
Bende takip edeceğim iyi olan kazansın ❤❤❤
Hasta olmuştu amaantibiyotik kullanmak zorunda kaldı
Orası işte belli olmaz ama bu sözlerden sonra işin zorlaştı
❤❤❤ di mi ama çok seviyoruz onu sevin beni destekleyin
Merhaba leyla hosbuldum ve memnun oldumAyağının tozu ile eğer katılmak istersen Kampa davetlisinSaricivcivcikcik yarın sabah tartılarak etiketleyerek başlıyoruz birazdan detayları tekrar paylaşacağım
Günaydın kaptanım kahvaltı öncesi walk walkGunaydin mutlu pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?