Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bir meslektaş da burada
Hoş geldin kuzum. Ayni sebeplerden zayıflamaya karar vermiştim hamilelik hariç

Tedavin güzel sonuçlanır inşallah.
Çok üzüldüm minige, annecigini ozluyordur
Ahh inşallah ablam düşünmemeye çalışıyorum tedaviyi. Ozluyordur kesin ya kardesleri de yok yanında anne de biraz mizikladi ama diğer yavruları olunca çabuk unuttu

Kamp 2. Gün Menü
Sabah 10.00 Bir elma tarçınlı, çiğ fındık , iki kaşık yulaf ezmesi, beş kaşık yoğurt
11.00 Sade Türk kahvesi, beş çiğ badem
16.00 Bir bardak ayran ,kayısı yok
18.00 Haşlanmış et , salata
19.00 Yeşil çay
İki litre su
Spor 3 mil Leslie 45 dakika 180 puan
Beş dakika eliptik yaparsam 200 e tamamlarım dinleniyorum.
N Nidsalii
Felicio
Zipzip-

İyi akşamlar herkese
Menümü yazıp geçmişe bakacağım
Sabah 10:30 2 yumurtalı klasik kahvaltım (peynir,zeytin,ceviz,bir hurma)
Ara bir kupa kahve bir kare bitter
Akşam 19:00 1 kepceden az tarhana çorbası, patlıcan oturtma kızartmasiz az yağlı bir tabak, cacık 1 kuru kayisi
Spor 60 dk yürüyüş 150 puan N Nidsalii

Hosbuldummm tesekkur ederım evet hamilelik de istersem bu kiloyu ben katlarım dedim
Kuzum sinifçi misin branş öğretmeni mi...
Hamile kalmayı da zorlaştiriyormus fazla kilo...idealde olmak en güzeli.Kendini iyi hissetmek gibisi var mı.. erkenden önlem alman çok güzel. Bizimle takıl bence. Kilo verdikçe beden kucultunce azmin artar...

Rehberlik canım bransım. Aynen bu kiloları hıc gormemıstım evlendikten sonra baya saldım. Once de 70 kiloydum cok zayıf degıldım ama boy olunca kaldırıyordu. Sımdı 15 kılo alınca baya kotu oldum insallah verırım

Ay siz buyukmussunuzz sızın bransınız nedirr hocam

selam kizlar menuye sabah kahvaltisi haric sadik kaldim kahvalti yolda gecti 1 kasarli pogaca ..yazamadigim her gun yuruyus yaptim bolca ayakkabi delindi 18.000 cumartesi 17000 pazar 22000 pazartesi cumadan net emin dgilim 13000 kesin tlfn almadanda ciktim tempolu yuruyuslerim her zaman N Nidsalii yuriyus kilo verdirmiyor kilo almayi engelliyor acilen bölgesel ve zumbaya geciyorum yarin

Afiyet olsun
Afiyet olsun canım :)
Afiyet olsun baya yorulmussun dinlen canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun 80 dk cardio vay canına süpersin
Afiyet olsun güzel spor
Yazan arkadaşlar için tesekkur ederım hos buldum. Tek tek alıntı yapamadım yenı yenı ogrenıyorum siteyi
Hoşgeldin canım

Babayiğit bir görünümün vardır
Boy kurtarıcı zaten. Rehber hocalarına bayılırım ben. Öğrencilere ve öğretmenlere yaklaşımları iletişimleri sağlıklı olur. İyi ki geldin o on beş kiloyu dört ayda verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…