Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tarlaya gittim öldum bittim geberdim bugun 2bucukta yemek yedim dusun simdi 3.kahveyi yaptim
Ayy Allah yardimcin olsun canim ağır iş tabi olsun en azindan birimiz su an kahvesini höpürdetebiliyo
Ben de gideyim de yesilcayimi iceyim tatsiz tatsiz
Nasıl güzel yazmışsın menüyü Ya kötü bişi olsa şu yazıda farketmem baya cezbetti beni
Haha abur cubur yemeyince habire kek börek yapmaya kalkmayinca bayagi zamanim kaldi menümü süslüyüm dedim bari
Ama su an acliktan ölebilirim çaktırmıyorum

Canım detoks menüsü yemiycen mı metabolizma şaşırır

Höbürdettim kahvemi ohhhh mis
Kiz kahve icmesem ayakta duramam ben

İyi aksamlar Hanımlar
Sabah Kahvaltısı:1 salatalık,domates,kapyabiber,5 zeytin,peynir,2 haşlanmış yumurta,2 bardak yeşilçay

Ara:1 seftali,üzüm, Türk kahvesi

Öğle yemeği:1 tabak türlü

Akşam Yemeği:Kıymalı yumurta,salata

12000 adım:180 puan
Leslie 5k45 dk):180 puan
3 km tempolu yuruyus(28dk):70 puan
Toplan:430 puan

N Nidsalii , Zipzip-

Bi senedir hunharca iciyorum valla kim bulduysa Allah razi olsun o olmasa bu sene coktan yikilmistim
Gerci yikilmadim ama ayakta da değilim
Kahve harika bisey ya cayi pek icmem de
Çayı sabahlari iciyorum yeterli geliyo banada ama kahve kim cagirirsa giderim

Hoşgeldin. :)
Funda ben de.

90 lardan inmek daha hizli olur cuma gunu takipteyim seni

Niye parmak sallıyon kızzz. İnerim inerim, her gün spor yapıyorum. :) Yani umarım 90.1 90.2 falan olmam tabi... Cumaya 80'leri göreceğimi fazlasıyla benimsedim.

Hahahha. Çok tatlılarmış.

Yaaa ben onun tombis ellerini yerimm gerci simdi daha zayiftir bi yıl gecti son görüşümün üstünden
Benim yerime de yesin bi paket de civciv teyzesinden püskevit
Büyüdü tabiki teyzesi minnak minnak konusuyo artik telefona bolobon diyo bolobonu versene anne meme istiyom keyifli telefonla meme emiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…