- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Ayy Allah yardimcin olsun canim ağır iş tabiTarlaya gittim öldum bittim geberdim bugun 2bucukta yemek yedim dusun simdi 3.kahveyi yaptim
Haha abur cubur yemeyince habire kek börek yapmaya kalkmayinca bayagi zamanim kaldi menümü süslüyüm dedim bariNasıl güzel yazmışsın menüyü Ya kötü bişi olsa şu yazıda farketmem baya cezbetti beni
Canım detoks menüsü yemiycen mı metabolizma şaşırırMerhaba bende bugün tartılmayı unutanlardanım. Çok yoğun bir gün geçirsim. Evi dip köşe temizledim. 4 saat uğraştım. Yorgunum dostlarım yorgunum.
Menümü yazayım. Tek öğün yaptım.
13.00 te.
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir.
2 kaşık alinazik
1 içli köfte.
1 kaşık erik marmelat1 tane poğaça
2 bardak çay
2 bardak yeşil çay
1 bardak hibiskus.
4 saat temizlik
Temizliğe başlamadan 40 dk bölgesel
Gün içi 6000 adım.
Yürüyüş bugün kaldı. Çok yorgunum.
İyi geceler
Höbürdettim kahvemi ohhhh misAyy Allah yardimcin olsun canim ağır iş tabiolsun en azindan birimiz su an kahvesini höpürdetebiliyo
Ben de gideyim de yesilcayimi iceyim tatsiz tatsiz
Haha abur cubur yemeyince habire kek börek yapmaya kalkmayinca bayagi zamanim kaldi menümü süslüyüm dedim bari
Ama su an acliktan ölebilirim çaktırmıyorum
Senin bransin ne canimhoşgeldin meslektaşım
SınıfSenin bransin ne canim
Bi senedir hunharca iciyorum valla kim bulduysa Allah razi olsun o olmasa bu sene coktan yikilmistimHöbürdettim kahvemi ohhhh mis
Kiz kahve icmesem ayakta duramam ben
Peki
Çayı sabahlari iciyorum yeterli geliyo banada ama kahve kim cagirirsa giderimBi senedir hunharca iciyorum valla kim bulduysa Allah razi olsun o olmasa bu sene coktan yikilmistim
Gerci yikilmadim ama ayakta da değilim
Kahve harika bisey ya cayi pek icmem de
ADINIZ: ( isteğe bağlı)
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 169
KİLONUZ: 85-86
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: evlıyım
MESLEGINIZ: öğretmenim
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: evlendıkten sonra yedım 5 ayda 15 kılo kadar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: şeker ve tansiyon düşüklüğü bazen yasarım.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığım tehlikede hıssedıyorum, kıyafetlerim olmuyor rahatsız hıssedıyorum, hamile kalırsam bu kiloda kalmak istemem.
90 lardan inmek daha hizli olur cuma gunu takipteyim seni
Kızlar arabada çizi yiyor büyük kiza
bir tane verir misin dedim
Anne sen diyettesin olmaz diyor neyse yemedim
Büyük kız uyudu küçüğü arkamdan
Anne al al ablam uyudu gizlice al diyor
Güldüm aldım ama yine de yemedim eşime yedirdim
Ay ben çok fena oldum yemiyorum ya durmadan evdekilere yedirir oldum
Minnak napiyo o da otlaniyo mu senin kahvendenÇayı sabahlari iciyorum yeterli geliyo banada ama kahve kim cagirirsa giderim
Simdi bisküvi yi almis eline bandırıp bandırıp yedi icine etti yarim kaldi kahvemMinnak napiyo o da otlaniyo mu senin kahvendenÇocuklar pek merakli oluyo kahveye büyüklerde görünce
Yaaa ben onun tombis ellerini yerimmSimdi bisküvi yi almis eline bandırıp bandırıp yedi icine etti yarim kaldi kahvem
Büyüdü tabiki teyzesi minnak minnak konusuyo artik telefona bolobon diyo bolobonu versene anne meme istiyom keyifli telefonla meme emiyoYaaa ben onun tombis ellerini yerimmgerci simdi daha zayiftir bi yıl gecti son görüşümün üstünden
Benim yerime de yesin bi paket de civciv teyzesinden püskevit
O da güzelmis keyfine düskün tam premsesBüyüdü tabiki teyzesi minnak minnak konusuyo artik telefona bolobon diyo bolobonu versene anne meme istiyom keyifli telefonla meme emiyo
Maşallah minnaklar3 okutuyorum şu an canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?