Tedavin güzel sonuçlanır inşallah.Ablam iğneler bitti günde 4 kere hap kullanıyorum şimdi. Çarşamba kontrolüm var bakalım. Miniklerden biri erkek tarafına gitti ya ☹ çok bağırıp agliyormusbiri de cumartesi gidecek. Yavaş yavaş yeni evlerine gidiyorlar
Ben geldimEeee aksam oldu gene kimse yok
HoşgeldinBen geldimayy her yerim agriyo kac gündür temizlik spor ikisi beraber mahvetti beni
Tarlaya mi gittinHoşgeldin
Bende bitigim bugün
Ben buradayım tatlım... Leslie bacimla bulusacagim birazdanEeee aksam oldu gene kimse yok
Tarlaya gittim öldum bittim geberdim bugun 2bucukta yemek yedim dusun simdi 3.kahveyi yaptimTarlaya mi gittinkahvelerini ictin mi yine benim yerime de iceydin
Leslieee ablama selam soyle 1ay sonra filiz gelcek dersinBen buradayım tatlım... Leslie bacimla bulusacagim birazdan
Kardeşimle oturuyorum canim :)Eeee aksam oldu gene kimse yok
Fazla beklemesin onun için kapıyı kirdirmam dediTarlaya gittim öldum bittim geberdim bugun 2bucukta yemek yedim dusun simdi 3.kahveyi yaptim
Leslieee ablama selam soyle 1ay sonra filiz gelcek dersin
Nasıl güzel yazmışsın menüyü Ya kötü bişi olsa şu yazıda farketmem baya cezbetti beni14 Eylül Pazartesi
Sabah 07.30
Soğanlı patatesli yumurta 1 dilim beyaz peynir domates salatalik 2 dilim ekmek
Ara 10.30
Sütlü kahve+1 incir
Öğlen 13.30
4 kasik kuru fasulye 3 kasik salcasiz bulgur pilavi 1 bardak ayran biber tursusu
Ara 15.00
Sade kahve +2 kare bitter
Akşam 18.00
1 kase tarhana çorbası 2 kasik salcasiz bulgur pilavi 3 kasik kuru fasulye biber tursusu 1 bardak ayran
Spor; 30 dk leslie 5 mil+35 dk hızlı tempo yürüyüş+ 2 saat temizlik=120+87.5+60=267.5
Zipzip- N Nidsalii
Su 2 litre olmamis olabilir
Eeee aksam oldu gene kimse yok
Naptin yaptinmi sporlarını
Ablacim napayim kime yeteyim islerim cok beklesin azcikFazla beklemesin onun için kapıyı kirdirmam dedi
Evet evet birde hibiskus çayından aldım bugün akşam içiciğimNaptin yaptinmi sporlarını
Çok güzel olacak yapta içEvet evet birde hibiskus çayından aldım bugün akşam içiciğimsen nasılsın
hoşgeldin meslektaşımADINIZ: ( isteğe bağlı)
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 169
KİLONUZ: 85-86
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: evlıyım
MESLEGINIZ: öğretmenim
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: evlendıkten sonra yedım 5 ayda 15 kılo kadar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: şeker ve tansiyon düşüklüğü bazen yasarım.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığım tehlikede hıssedıyorum, kıyafetlerim olmuyor rahatsız hıssedıyorum, hamile kalırsam bu kiloda kalmak istemem.
Bı de beni gececekmis pehhh
regl olursan tamamdırBakma sen benim böyle konuştuğuma, her şeyi düzgün yapıyorum, kampa uyuyorum spor yapıyorum 3 lt su içiyorum, zayıflamak için gerekli tüm elementler tamam ben çok şiş hissediyorum kendimi, sanki daha da ağırım gibi geliyor
ağzının tadini bilenler belli oluyorBen de hepsini karıştırdım canim, keşke azıcık muz ya da bal olsaydı dedim
Ne duruyorsun ye kızOfff ne güzel olurdu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?