Canım bugün özellikle spor yapmadım. Kaslarım şişebilir endişesiyle. Yarın tartı günü...Merhaba. Ara ara böyle kamplar iyi oluyor. İrade kontrolü nü elimize almış oluyoruz. Bir bilseniz nelere yok hayır yemeyeceğim dediğimi. Kendimle nasıl savaştığımı . Tahmin edemezsiniz.Evet başardım ama . Sporum biraz az oluyor ama imkanım bu maalesef. Olduğu kadar, olmadığı kader.....
Cnm saat 17 gibi tansiyonum düştü anca şimdi kendime geldim bilemedim ya çok sıcak birde Bi ara öğünümü yemedim ondan mıdır çok su içtim ama susuz mu kaldım bilemedimBende de regl var bakalım eksi görecekmiyim olsa olsa gramla olur herhalde ama tam 5 günü tamamlayabilirsen ptsi güzel eksi görürüm
Bizim sporu artırmamız lazım, yemeyi nereye kesicez daha aç mı yaşıycaz
Bacım squat koymuş ben masumum.
Naimeyi çok severim o başka
Menümü yazayım.
Kamp menüsüne tamamen uydum. Sadece kabak yerine patlıcan vardı. Gündüz sordum ama cevap gelmedi. Bende yedim.
1 bardak hibiskus
1 bardak yeşil çay
2 set egzersiz . 1, 50 dk tempolu yürüme.
Gün içinde 6000 adım.
Merhaba. Ara ara böyle kamplar iyi oluyor. İrade kontrolü nü elimize almış oluyoruz. Bir bilseniz nelere yok hayır yemeyeceğim dediğimi. Kendimle nasıl savaştığımı . Tahmin edemezsiniz.Evet başardım ama . Sporum biraz az oluyor ama imkanım bu maalesef. Olduğu kadar, olmadığı kader.....
Menümü yazayım.
Kamp menüsüne tamamen uydum. Sadece kabak yerine patlıcan vardı. Gündüz sordum ama cevap gelmedi. Bende yedim.
1 bardak hibiskus
1 bardak yeşil çay
Gün içinde 6000 adım.
Cnm saat 17 gibi tansiyonum düştü anca şimdi kendime geldim bilemedim ya çok sıcak birde Bi ara öğünümü yemedim ondan mıdır çok su içtim ama susuz mu kaldım bilemedim
17 de yedim bitti öğünüm ama şimdi 1 kadeh blush içicem arkadaşlarımla bakalım bugün spor da yapmadım ben sabah spora gideceğim
Hoşgeldin tatlış,Geldim kizlar eve haber vereyim dedim ilerleyrn saatlerde gelirim
Kampın son günü
Sabah 11.00 Bir yumurta, salatalık, beş badem, maydonoz, çay, minnak peynir ekledim yoktu ama ...
peynirsiz kahvaltı
13.00 Sade Türk kahvesi, bir erik
15.00 Bir bardak ayran
17.00 Izgara et, ızgara sebze( domates, yeşil/ kırmızı biber) soğan salatası
19.00 Limonlu yeşil çay
İki buçuk litre su
Spor niyetine 30 dakika müzik eşliğinde göbek atmaca
Puan yazmıyorum .
Hepimize geçmiş ve hayırlara vesile olsun.
N NidsaliiFelicio , Zipzip-
Öğlen tek lahmacun olsaydı hatta bugün hiç lahmacun olmasaydı tam tartı günü öncesi daha iyi olurdubakalım sabah tartı ne diycek
Sporun gayet güzeldi hatta listede dereceye oynuyorsunMerhaba. Ara ara böyle kamplar iyi oluyor. İrade kontrolü nü elimize almış oluyoruz. Bir bilseniz nelere yok hayır yemeyeceğim dediğimi. Kendimle nasıl savaştığımı . Tahmin edemezsiniz.Evet başardım ama . Sporum biraz az oluyor ama imkanım bu maalesef. Olduğu kadar, olmadığı kader.....
Göbek atmayı danstan sayabiliriz istersen puan ekleyeyim miKampın son günü
Sabah 11.00 Bir yumurta, salatalık, beş badem, maydonoz, çay, minnak peynir ekledim yoktu ama ...
peynirsiz kahvaltı
13.00 Sade Türk kahvesi, bir erik
15.00 Bir bardak ayran
17.00 Izgara et, ızgara sebze( domates, yeşil/ kırmızı biber) soğan salatası
19.00 Limonlu yeşil çay
İki buçuk litre su
Spor niyetine 30 dakika müzik eşliğinde göbek atmaca
Puan yazmıyorum .
Hepimize geçmiş ve hayırlara vesile olsun.
N NidsaliiFelicio , Zipzip-
Çok geçmiş olsun atlatacaklar inşallahDiğer bebeği de yoğun bakıma almışlar canım, yola çıktık iki saat önce.
Gidecek bence ve gitmezse çok haklısın isyan bayraklarını çekmekte herşeyi yaptın
Kahvaltı (11.00)
- 1 yumurtadan Çıldır yaptım üstüne 2 tatlı kaşığı yoğurt koymuştum, 2 salatalık, 2 zeytin
Ara
- sade Türk kahvesi, 2 ceviz, 2 kayısı
Akşam (19.30)
- 1 kase yoğurt ve salata (kabak sevmiyorumda)
Bitki çayı içerim birde
Su: 3 ltFelicio
Spor: 80 dk cardio, 20 dk yoga
Toplam: 520p
Bu hafta gerçekten herşeyi çevirdim detoksa uycam diye buna rağmen gitmezse artık isyan bayraklarını çekeceğim
Leslie muhakkak yap canım menün yine çok uyumlu süpersinİyi akşamlar kızlar
Kamp menüsüne tam uydum sadece kabak yerine taze fasulye yedim akşam , bir de karpuz yemedim bir dilim ekmek yedim.
3.5 lt yi tamamlayacağım akşama kadar
Spor olarak da 3 balkon yıkadımhem okulda hem evde dersim vardı başka bir şeye vaktim kalmadı, halim olursa uyumadan Leslie 3 mil yapmayı planlıyorum.
Ama kızlar bugün bende bir şişlik var sanki ne bileyim çok bi vermiş gibi hissetmiyorum nedense, kamp boyunca fazla yeşil çay içmedim sanırım ondan. Sabah bakalım kaç gitmiş olacak
Felicio Zipzip-
Henüz okuyabildim çok alakasız değil ama fasülye bamya ıspanak kabak yerine daha çok geçebilecek sebzeler afiyet olsunMenümü yazayım.
1 bardak hibiskus
1 bardak yeşil çay
Gün içinde 6000 adım.
Geçmiş olsunCnm saat 17 gibi tansiyonum düştü anca şimdi kendime geldim bilemedim ya çok sıcak birde Bi ara öğünümü yemedim ondan mıdır çok su içtim ama susuz mu kaldım bilemedim
17 de yedim bitti öğünüm ama şimdi 1 kadeh blush içicem arkadaşlarımla bakalım bugün spor da yapmadım ben sabah spora gideceğim
Canım vücudun ödem yapıyor demek kiBence de
Bir günde bir buçuk kilo alabilen bir bünyeye sahibim canım. Büyük konuşmayim yine de tövbe estağfurullah
yaa çok tatlı tam sevmelik zamanlarSağolasın canım 9 aylık sarı uzunca bir oğlan
canım dua ediyorum bebeklereDiğer bebeği de yoğun bakıma almışlar canım, yola çıktık iki saat önce.
İyi yolculuklar canımYoldayım canım kardeşimin yanına gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?