Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yılbaşı hedeflerim diye liste yapicam
Bunun başına 65 kilo olmak varama boyle daş gibi

Süper böyle hedefler çok güzel motive ediyor beni
Daha kısa ve küçük hedeflerle başlayabilirsin ? Gerçekleştirebileceğin kolay ama mutlu eden hedefler, böyle olunca asıl hedefe nasıl adım adım yaklaştığını görüceksin.

Canım benim ya inşallah dediğin gibi olur. Yüzüm kara çıkmaz. Severek ve keyifle yaptım kampı. Menüler de ayrıca çok güzel ve doyurucuydu. Benim beslenmeme çok uygundu. Ara öğünlerde sıkıntı yaşadım tok hissederken bir şey yiyip fazladan içemiyorum. Salladığım oldu yalan soylemeyim. Felicionun korkusundan spor yapmaya uğraştım
İnşallah sen de istediğin kiloya inersin.

Cok yoruldum islerimiz daha bitmedi
Kolay gelsin kaptanım
Güzelmiş bende katılırım o zaman yavaş kilo verdiğimde ya da motivasyonum düşerse filan teşekkürler cevap için canım

Gittim yarına kendime hediye olsun diye tatlı yaptım güzel sonuç alırsam yerim Ama Tabi tatlı olursa

Ben yeni baştan başladığım için 2. Günündeyim biraz önce 2. Arada ayran içtim sabırsızlıkla akşam yemeğini bekliyorum fasulye yapamadım dünkü fırında yaptığım sebze duruyor onu yerim çok büyük değişiklik yapmamış olurum, kabak, patlıcan, kapya üzeri domatesli, soğanlı, sarımsaklı kıyma fırında az zeytinyağlı

Mantıklı

Merhaba. Ara ara böyle kamplar iyi oluyor. İrade kontrolü nü elimize almış oluyoruz. Bir bilseniz nelere yok hayır yemeyeceğim dediğimi. Kendimle nasıl savaştığımı . Tahmin edemezsiniz. Evet başardım ama .Sporum biraz az oluyor ama imkanım bu maalesef. Olduğu kadar, olmadığı kader.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…