Yılbaşı hedeflerim diye liste yapicam
Bunun başına 65 kilo olmak varama boyle daş gibi
Sağolasın canım 9 aylık sarı uzunca bir oğlanKolay gelsin canımÇocuğun kaç aylık?Allah yardım etsin
Diğer bebeği de yoğun bakıma almışlar canım, yola çıktık iki saat önce.Haber alınca bize de yaz görürsün güzel teyze nazlı ve tatlı Yeğenin sımsıkı tutunacak hayata
Yoldayım canım kardeşimin yanına gidiyorum.Ben yürüyüşe gider
sonngulen sen yürüme sakın mazallah geçersin beni filan
Hadi canım şakakoşu bandına et kendini 1 saat spor bekliyorum senden bugün
Rabbim şafi isminle şifa versin inşallah çok geçmiş olsunDiğer bebeği de yoğun bakıma almışlar canım, yola çıktık iki saat önce.
Amin canım çok sağol. Dualarınızı esirgemeyin.Rabbim şafi isminle şifa versin inşallah çok geçmiş olsun
Yoldayım canım kardeşimin yanına gidiyorum.
Canım benim ya inşallah dediğin gibi olur. Yüzüm kara çıkmaz.Canım güzel kızının doğumgünü kutlu olsun, nice güzel, sağlıklı yaşlarını görün
Kutlamalarda sen dengeyi sağlarsın hiç şüphem yok
Kankim kamp 1. Si olabilirsin , süper götürdün , en merak ettiklerindensin bende 56 lar görsem iyidir
Sizi çok merak ediyorum, gördüğüm kadarıyla kaçamakta yok, güzel sonuçlar gelebilir ❤
Şimdi de 2,5 kilo gider
Ara sıra kamplar yapıyoruz, motivasyon oluyor 3-5 günlük programı yapıyoruz, isteyen herkes katılabilir @Felicio bir diyetisyenin 5 günlük listesini paylaştı onu yapıyoruz, bakalım sınunda nasıl bir sonuç alıcaz, maksat kendimize motivasyon olsun
Kolay gelsin kaptanımCok yoruldum islerimiz daha bitmedi
Güzelmiş bende katılırım o zaman yavaş kilo verdiğimde ya da motivasyonum düşerse filan teşekkürler cevap için canımCanım güzel kızının doğumgünü kutlu olsun, nice güzel, sağlıklı yaşlarını görün
Kankim kamp 1. Si olabilirsin , süper götürdün , en merak ettiklerindensin bende 56 lar görsem iyidir
Sizi çok merak ediyorum, gördüğüm kadarıyla kaçamakta yok, güzel sonuçlar gelebilir ❤
Şimdi de 2,5 kilo gider
Ara sıra kamplar yapıyoruz, motivasyon oluyor 3-5 günlük programı yapıyoruz, isteyen herkes katılabilir @Felicio bir diyetisyenin 5 günlük listesini paylaştı onu yapıyoruz, bakalım sınunda nasıl bir sonuç alıcaz, maksat kendimize motivasyon olsun
Rabbim şifa eylesin geçmiş olsun ablacım güzel haberler alasınızDiğer bebeği de yoğun bakıma almışlar canım, yola çıktık iki saat önce.
Gittim yarına kendime hediye olsun diye tatlı yaptım güzel sonuç alırsam yerim Ama Tabi tatlı olursa
MantıklıSüperböyle hedefler çok güzel motive ediyor beni
Daha kısa ve küçük hedeflerle başlayabilirsin ? Gerçekleştirebileceğin kolay ama mutlu eden hedefler, böyle olunca asıl hede fe nasıl adım adım yaklaştığını görüceksin.
Haydi kızlar maydonoz kemirmeye
Yoldayım canım kardeşimin yanına gidiyorum.
Haydi kızlar maydonoz kemirmeye
Merhaba. Ara ara böyle kamplar iyi oluyor. İrade kontrolü nü elimize almış oluyoruz. Bir bilseniz nelere yok hayır yemeyeceğim dediğimi. Kendimle nasıl savaştığımı . Tahmin edemezsiniz.Canım güzel kızının doğumgünü kutlu olsun, nice güzel, sağlıklı yaşlarını görün
Şimdi de 2,5 kilo gider
Bacım squat koymuş ben masumum.En kısa zamanda güzel haberlerle dön.
Bu ne kızzz?Kadınların düştükleri duruma bak. Erkek koysunlar biraz da o skeçlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?