Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günümüz aydin cumamız hayr olsun biiznillah
Hepinizi çok özledim Umarim herkesler iyidir
Gunaydinnnnnn lilim sabah namazında aklıma geldin ablan için dua ettim sabaha instegramdan msj atayım dedim şimdi seni gördüm nasılsın canım ablan nasil oldu umurim herşey yolundadır hoş geldin

Ben geldikten sonra kardeşim çok daha iyi oldu canım çok şükür. Bebek de iyiye gidiyor, taburcu etme ihtimalleri bile var bugün. Yarın da öbür şehre gidip diğerinin durumu öğrenilecek. Bugün telefonla da soracaklar sanırım. İnşallah ondan da güzel haberler gelir.

Günaydın canim eksin cook guzel tebrik ederim bence verdigin rakamlar cook guzel
Önemli olan saglikli ve kalici kilo vermek
Listeden cikartmam tabi ki hayirli yolculuklar canım ❤
Günaydın güzel hanımlar,
Günaydın ❤❤

Gunaydin eksin coook güzel tebrik ederim

Sen hep burda olneşe veriyorsunmotive ediyorsun tatlı dilin kibar oluşuntakımda saygı duyduğumsun

Teşekkür ederim tatlım

Canım süper ötesi süpersin çok çok tebrik ediyorum Nasıl güzel harika bir değişim böyle. Yani isteyince emek verince sabredince oluyormuş Bravo

Günümüz aydin cumamız hayr olsun biiznillah
Hepinizi çok özledim Umarim herkesler iyidir

Lilicim hoşgeldin Ablana çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin canım

Evet canim çok farkediyor hemen tartilma 2 3 saat evde dolan

Aaa bende hiç öyle olmaz çünkü kalkar kalkmaz su içerim mutlaka yarım litreye yakın , e haliyle artı çıkarım ben

Kardeşin dogum yapmış gözünüz aydın canım bebek kuvez demi genelde ikiz gebeliklerde olur merak etmeyin biri diğerinden daha iyi gelişmiş oluyor benim arkadaşımda ikiz gebelik gecirdi 1 ay sonra kuvezden çıktı şimdi kuvezdeki diğerinden daha fena eltim ins Allah kardeşinde bebeklerde sağlıklı bir şekilde evlerine giderler dualarimda olacaklar tekrar gözünüz aydın canım

Sağol cnmm pasta eskiden beri zaten çok sevmezdim beni hamur işi cezbediyor ucundan kıyısından kokladım biraz malesef
Kızının doğun günü kutlu olsun
Hepinizin özel günleri kutlu olsun
Sağol çok teşekkrler
Amin cnm inşallah hepimiz için
Sağol cnm denge konusunda elimden geleni yaptım açıkçası zor oldu tabii ama 1 cupcake ve 1 dilim börek ile yırttım sanırım

Süper eksidesin tebrik ederim canım harikasın.

Canım inşallah güzel haberlerini alırsınız. Allah acil şifalarını versin inşallah

çok guzel vermissn canım

Bugün çok yorgun kalktım resmen yatağa yapışmışım yeni uyandım ve kalkasım da yok
Dünkü Menümü yazayım hemen
Sabah 09:00 aç karnına 3 bardak su 1 i limonlu, 3 kuru kayısı, 2 ceviz
Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, kibrit kutusu kadar beyaz peynir 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 domates, salatalık, 5 dal maydanoz 3 şekersiz çay
Saat 11:00 şekersiz Türk kahvesi, 1 parça kare bitter
Saat 14:30 1 cupcake ( Orta Boy öyle büyük değil), 2 şekersiz çay, 2 mürdüm eriği
Akşam 18:00
1 kase tarhana çorbası, 1 dilim börek
Saat 19:00 şekersiz Türk kahvesi, 2 fındık
Gün içinde 3 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
15 dk bölgesel _75 puan
6.000 adım _ 90 puan
Toplam : 165 puan
Doğumgünü şeysine spor olmadı pek.
N Nidsalii

Günaydın canım ❤

Gunaydin canım hosgeldin ablana cok gecmis olsun eve cikmissiniz sevindim ❤❤
Cok tesekkur ederim canim
Kahvenin cinsi önemli mi? Hazır kahve? Filtre? Türk kahvesi? İşe yararsa yeşil çayım da var.
Immm ben galiba yanlis anladim sanirsamm ben kalkar kalkmaz tartilinca şiş oldugumuzdan dolayi daha fazla gorunuyoruz tartida biraz ev icinde dolasinca şiş gidiyor diye demisdim
Ama kahvede iciyorum ben bu zatiflama doneminde turk kahvesi tarcin kakao ve hindistan cevizi yagi ile yaptigim
Günaydın cnm...

Biz iyiyiz cnm seni merak ediyorduk şükür sen de iyimissin.
Ablanın da eve çıkmasına sevindim...
Geçmiş olsun inşallah daha da iyileşir

Ben de yüzdemi hesaplayıp geleyim
Cok tesekkur ederim canim elhamdulillah dahada iyi olucaz
Gunaydinnnnnn lilim sabah namazında aklıma geldin ablan için dua ettim sabaha instegramdan msj atayım dedim şimdi seni gördüm nasılsın canım ablan nasil oldu umurim herşey yolundadır hoş geldin
Oyy canim benim Allah razi olsun
cok tesekkur ederim canim
Canım çok sevindim çok geçmiş olsun. Kalıcı şifa bulsun inşallah
Aminn insaAllah canim benim
Yanlis gormediysem kardesin dogum yapmis galiba gozunuz aydin olsun canim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…